تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814597063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نكاتي درباره نحوه تغذيه در ماه رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: نكاتي درباره نحوه تغذيه در ماه رمضان
افراد بايد از كاهو و گوجه فرنگي و سالاد در وعده سحري استفاده كنند تا در طول روز كمتر احساس تشنگي بكنند.
افرادي كه بدون سحري روزه مي گيرند به بدن خود آسيب مي رسانند.
دكتر مسعود كيمياگر متخصص تغذيه و عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي با بيان اين مطلب افزود: روزه بدون سحري به هيچ وجه توصيه نمي شود چراكه ممكن است باعث افت قند خون و كاهش عملكرد فرد شود و ثانيا اين امر باعث مي شود تا فرد تمايل داشته باشد تا حجم زيادي غذا در وعده افطار مصرف كند كه اين امر علاوه بر سنگين شدن ، ممكن است باعث برگشت اسيد معده به مري و ترش كردن فرد شود.
اين متخصص تغذيه توصيه كرد: همه افراد در ماه مبارك رمضان دو وعده مجزاي سحري و افطار را مصرف كنند و درصورت امكان افطار و شام با هم باشد تا فرد هنگام سحري تمايل به مصرف غذا داشته باشد.
دكتر كيمياگر تصريح كرد : وعده سحري مي تواند ويژگي يك صبحانه معمولي يا ناهار متوسط را داشته باشد و افرادي كه غذاي سرد مي خورند ، مي توانند وعده اي مشابه صبحانه را ميل كنندو كساني كه به غذاي گرم عادت دارند مي توانند وعده اي مانند ناهار ميل كنند و بايد از مصرف غذاهاي چرب و شور نظير ته ديگ ، آش شور ، برنج چرب و ماكاروني در وعده سحري پرهيز كنند و افراد بايد از كاهو و گوجه فرنگي و سالاد در وعده سحري استفاده كنند تا در طول روز كمتر احساس تشنگي بكنند.
دكتر كيمياگر درخصوص وعده غذايي افطار توصيه كرد كه روزه داران افطار خود را با يك ماده قندي كه به سرعت جذب مي شود، مانند خرما شروع كنند كه بايد با آب داغ يا چاي مصرف شود و در كنار آن مي توان از سوپ ، شير يا آش رقيق هم استفاده كرد و اگر آش سنگين مانند آش رشته مصرف مي شود بايد آن را به عنوان غذا در نظر گرفت.
وي درخصوص افرادي كه پس از سحري مي خوابند و صبح با حالت ترش كردن و تلخي دهان از خواب برمي خيزند ، توصيه كرد: اين افراد بايد از غذاهاي سبك در وعده سحري استفاده كنند و پس از خوردن سحري براي مدت 20 دقيقه راه بروند و بلافاصله نخوابند.
دكتر كيمياگر روزه گرفتن را تقريبا براي همه عملي خواند و توصيه كرد بيماران پس از مشورت با پزشك معالج خود مي توانند روزه بگيرند.
وي تصريح كرد : مادران باردار و شيرده و مبتلايان به ديابت نوع يك بهتر است از روزه گرفتن اجتناب كنند و مبتلايان به آسم و به طور كلي همه افراد از مصرف غذاهاي چرب پرهيز كنند.
 چهارشنبه 13 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن