واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: مدير بازرگاني شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران مقابله با دشمنان استفاده از توانمندي هاي داخلي اجتناب ناپذير است
اصفهان ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي : به منظور شناسايي راه كارهاي بهينه سازي تعاملات دو سويه با حضور مدير بازرگاني شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران مديرعامل مدير امور مالي رئيس تداركات كالا و رئيس كميسيون مناقصات شركت پالايش نفت اصفهان و نمايندگان شركت هاي پيمانكاري نشستي مشترك در محل همايش اين شركت برگزار شد.
در اين نشست ميرمحمدي مدير بازرگاني شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران گفت : پس از جنگ و فشارهاي اقتصادي و با توجه به سياست هاي دولت هاي غربي مبني بر از بين بردن صنعت نفت كشور ساخت كالاهاي مختلف و به ترتيب تجهيزات و ماشين آلات آغاز گرديد.
وي افزود : خوشبختانه اين اتفاق توانمنديهاي داخل كشور را به وضوح نشان داد و از سال 70 ساخت لوازم داخلي بيشتر مورد توجه قرار گرفت و از سال 79 نيز سازماندهي براي ساخت داخل به طور جدي شروع شد . وي با بيان اينكه ايران يك كشور بزرگ صنعتي محسوب مي شود و به تبع رويكرد ما بايد به سوي چنين ضرورت هايي جدي باشد.
وي گفت : با توجه به اينكه ما با تحريم هاي اقتصادي دشمن روبرو هستيم حركت به سوي خودكفايي و استفاده از توانمندي هاي داخلي اجتناب ناپذير است .
مهندس منوچهر آقانژاد مديرعامل شركت پالايش نفت اصفهان نيز با تاكيد بر ساخت لوازم داخلي و بهره گيري از توليدات داخلي گفت : با توجه به نياز صنعت مبني بر توجه به استانداردهاي خاص از سازندگان داخلي درخواست مي شود با سرمايه گذاري در اين زمينه و ايجاد مراكز تحقيقات علمي و حتي عنايت به بازرسي حين توليد بر ارزش كار خود صحه گذارند و اطمينان داشته باشند كه از سوي شركت هاي نفتي نيز اين اهميت كاري آنان مورد توجه قرار خواهد گرفت .
مهندس رمضانعلي طاهري رئيس تداركات كالا نيز با اشاره به اينكه تاكنون هميشه تحريم ها ما را قوي تر از گذشته نموده اظهار اميدواري كرد با ايجاد شرايط مناسب دو سويه شركت هاي نفتي و توليدكنندگان داخلي قدرتمندتر از گذشته عمل نماييم .
پس از سخنان مديريت شركت نمايندگان پيمانكاري به ارائه پيشنهادات و نظرات خود پرداختند.
در ادامه اين نشست مهندس سيد مصطفي الهي رئيس تعميرات شركت پالايش نفت اصفهان با اشاره به تحريم هاي اقتصادي و مقابله كشورهاي استعمارگر با پيشرفت ها و در راس آن فعاليت هاي هسته اي كشور ايران جديت در روي آوردن به امر تحقيق و پژوهش را ضروري دانست و گفت : پژوهش و توسعه در كنار هم هستند كه بايد حتما به آنها توجه لازم داشت زيرا توسعه دستاورد پژوهش است و اين دو مانند حلقه هاي زنجيره اي هستند كه به تنهايي معنايي ندارند.
دكتر اميدخواه مدير پژوهش و فناوري شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران نيز با تاكيد بر لزوم نهادينه شدن پژوهش به عنوان محور كار شركت هاي نفتي تصريح نمود : پژوهش نبايد مختص واحد تحقيق و توسعه باشد و ضروري است آحاد كاركنان در اين زمينه فعال و كوشا باشند.
وي با اشاره به اينكه صنعت نفت ايران قدمتي 100 ساله دارد طي مقايسه ايران با كشورهاي ديگر كه در زمينه نفت فعاليت مي كنند گفت : بعضا برخي شركت هاي خارجي با سابقه فعاليت كمتر از صنعت نفت ايران سرعت بيشتري داشته اند لذا از آنجايي كه هنوز راه زيادي در پيش رو داريم ناگزيريم با جديت بيشتر و تلاش همگاني در خصوص پژوهش جايگاه اصلي خود را پيدا كنيم .
مهندس اسماعيل ناظم رئيس واحد تحقيق و توسعه پالايشگاه اصفهان نيز طي ارائه گزارشي از فعاليت واحد تحقيق و توسعه اين شركت از توجه ويژه مديرعامل شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران مدير امور پژوهش و فناوري پالايش و پخش در راستاي پژوهش و توسعه تشكر نمود و اظهار اميدواري كرد با حركت مستمر در اين راستا پيشرفت هاي توسعه اي را در آينده نزديك به وضوح مشاهده نماييم .
در پايان گردهمايي جلسه هم انديشي در خصوص مسائل تحقيق و توسعه در شركتها برگزار شد.
چهارشنبه 13 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 689]