واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: خبرگزاری فوتبال ایران-افشین قطبی در حالی به نیمکت تیم ایران رسید که پس از باخت به عربستان و برکناری علی دایی جامعه از فوتبال دلسرد و ناامید شده بودند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، اما او با امید و شعار به تیم ملی آمد و در حالی که کمتر کسی امید داشت تا تیم ایران به جام جهانی 2010برود، قول حضور در جام جهانی را داد و عنوان می کرد کسی بهتر از دو کره را نمی راشناسد.قطبی با برد کارش را با تیم ملی آغاز کرد و در اولین بازی توانست به زحمت امارات بازنده سنتی فوتبال ایران را با یک گل شکست دهد اما در دو بازی بعدی موفق نبود و نتیجه بازی با دو کره کاملا با ادعای او فرق داشت.او با یک باخت و یک تساوی در دو بازی رسمی از شرق آسیا برگشت تا پرونده ایران برای جام جهانی 2010 بسته شود و در اولین وعده ناکام باشد. در سفر به شرق آسیا او یک بازی هم با چین انجام داد که توانست دومین برد خود را مقابل چین به دست بیاورد.
فدراسیون فوتبال علی رغم این ناکامی قرار داد بلند مدت با قطبی امضا کرد تا او برای جام ملت ها فوتبال ایران را به آرزوهایش برساند. قطبی که علاقه بسیار به هدف های و رویاهای بزرگ دارد خیلی زود هدف بعدی خودرا در تیم ملی مشخص کرد. هرمانی ایران در جام ملت های آسیا وعده بعدی آقای مربی بود هدفی که در آینده تیم ملی غیر قابل تصور دیده می شود. قطبی در مدتی که هدایت تیم ایران را بر عهده داشته است نتوانسته نتایج خوبی را کسب کند و آمار او نشان می دهد که با هدفش در جام ملت های آسیا فاصله زیادی دارد. او 13 بار روی نیمکت تیم ملی ایران نشسته و در این تعداد بازی به چهار برد ،دو تساوی وشش باخت دست پیدا کرده است، آماری که نشانی از پیشرفت در تیم ملی ایران ندارد.
13 حریف تیم ملی در بازی هایی که قطبی ایران را مقابل آنها قرار داده است چندان مطرح نیستند و تیم ملی در دوران او با تیمهای درجه دو آسیایی و درجه سه – چهار اروپایی بازی کرده است و در این مدت او یک بازی هم تیم ملی را در مقابل حریفی صاحب نام هدایت نکرده است.از تیم های مطرحی که قطبی در رویاریی با آنها ایران را ارنج کرده است می توان به کره جنوبی اشاره کرد که در مقدماتی جام جهانی بر گزار شد و تیم افریقایی مالی که در دو بازی نیز ایران با باخت زمین را ترک کرد. از بدترین باخت های تیم ملی با او می توان به باخت پرگل چهار – دو مقابل بحرین اشاره کرد .از مهم ترین بردهای قطبی هم می شود به برد مقابل تیم خوب بوسنی اشاره کرد که درسارایوو ایران توانست با نتیجه سه – دو مقابل بازیکنان بلاژویچ به برتری برسد. او در بازی با اردن نیز توانست با تک گل جواد نکونام بازی را به پایان برساند. اردن هم تیمی در حد نام فوتبال ایران نیست.
قطبی با تیم ملی چهار بار طمع برد را چشیده است که سه بار در خانه و یک بازی خارج از خانه به این بردها دست پیدا کرد. امارات ، بوسنی ،ایسلند و اردن تیم هایی هستند که قطبی توانست با ایران آنها را شکست دهد. حریفانی که برد ایران در رویایی با آنها کاملا طبیعی بود.
در این حین ایران در ریکینگ فیفا نیز سیر سقوط به خود گرفته است و اکنون در رده 65 فیفا قرار دارد. کارنامه قطبی با هدفی که برای فوتبال ایران رویا سازی کرده است کاملا فرق دارد و این آمار کسی را برای قهرمانی در جام ملتها امیدوار نمی کند. این آمار در حالی نگران کننده است که قطبی بیشتر با تیم های ضعیف بازی کرده است.
بازیهای تیم ملی در دوران قطبی
نام تیم نتیجه
امارات (برد) یک-صفر
چین (باخت) یک – صفر
کره شمالی (مساوی ) صفر –صفر
بوسنی (برد ) سه – دو
بحرین (باخت ) چهار- دو
ازبکستان (باخت) یک – صفر
ایسلند (برد ) یک – صفر
مقدونیه (مساوی ) دو – دو
اردن (برد ) یک – صفر
اردن (باخت ) یک – صفر
قطر (باخت ) سه – دو
مالی ( باخت ) دو – صفر
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 376]