تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815413492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس دانشكده برق دانشگاه صنعت آب و برق: اتلاف انرژي الكتريكي در ايران بيش حد معمول دنياست سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي توسعه‌اي وزارت نيرو رشد مناسبي نداشته است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس دانشكده برق دانشگاه صنعت آب و برق: اتلاف انرژي الكتريكي در ايران بيش حد معمول دنياست سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي توسعه‌اي وزارت نيرو رشد مناسبي نداشته است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: انرژي

حد معمول اتلاف انرژي الكتريكي در دنيا 8 درصد است، ولي در ايران مشكلاتي در شبكه داريم كه باعث مي‌شود اتلاف بيش از اين مقدار باشد.

دكتر احمد سالم‌نيا ـ رييس دانشكده‌ برق دانشگاه صنعت آب و برق ـ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان مطلب فوق افزود: اتلاف انرژي‌ الكتريكي كه از توليد در نيروگاه‌ها آغاز مي‌شود، بخشي به خطوط انتقال و توليد در نيروگاه‌ها، برخي به شبكه‌هاي توزيع و بخشي ديگر به انشعابات غير مجاز مربوط است.

وي با بيان اين‌كه در نيروگاه‌هاي ما اتلاف انرژي زياد نيست، گفت: اگرچه نيروگاه‌هايي داريم كه عمرشان بيش از 30 سال است و باعث پايين آمدن راندمان مي‌شود.

او اظهار كرد: مشكل ما در شبكه‌ توزيع مربوط به فرسودگي شبكه است. اين شبكه‌ها احتياج به نوسازي و بهسازي دارند، ولي به علت كمبود بودجه‌ شركت‌هاي توزيع برق، اين كار عملي نشده است.

وي تصريح كرد: شبكه‌ها از لحاظ سطح مقطع كابل‌ها براي يك بار مشخص بارگذاري شده و وقتي مصرف كننده زياد مي‌شود، بايد اين كابل‌ها تعويض شود. همچنين بايد طرح شبكه عوض و پست‌هاي جديد و خطوط توزيع جديد اضافه شود كه اين طرح‌ها به علت كمبود بودجه كند پيش مي‌رود و يا اين‌كه بعضي اجرا نشده باقي مي‌مانند. البته شركت‌هاي توزيع ملزم هستند سرويس‌هايشان را به خوبي ارائه دهند؛ يعني قطعي برق نداشته باشند و به مصرف‌كنندگان انعشاب‌ بدهند.

سالم‌نيا درباره‌ افزايش احتمالي قيمت‌هاي برق گفت: شوك و ضربه‌زدن به ساختار قيمت‌ها براي بسياري از مصرف‌كننده‌ها قابل قبول نيست. چند سال است كه قيمت‌هاي برق ثابت نگه داشته شده و به همين دليل نمي‌شود كه افزايش جهشي در قيمت برق داشته باشيم و درست اين است كه افزايش قيمت‌ها به صورت پلكاني باشد.

او در رابطه با عوامل كمبود برق تصريح كرد: علت كمبود برق غير از خشكسالي مي‌تواند طرح‌هاي توسعه‌اي وزارت نيرو باشد كه رشد مناسبي نداشته و يا سرمايه‌گذاري در اين زمينه‌ها به اندازه‌ي كافي نبوده و علت ديگر نيز مربوط به راندمان نيروگاه‌هاست.

وي تاكيد كرد: اين بحث‌ها ملي است و كارشناسان بايد به عنوان يك مشكل ملي به آن نگاه كنند و مصرف‌كننده‌ها نيز خود را جدا از دولت نبينند و به همه‌ دست‌اندكاران توصيه مي‌كنم كه به اين طرح به عنوان طرح جامع نگاه كنند.

انتهاي پيام
 سه شنبه 12 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 282]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن