تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوش اخلاقى در بين مردم زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865744742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ريزش و نرم شدن موها از علائم ابتلا به پركاري غده تيروئيد هستند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: ريزش موها در افراد مختلف به دلايل متفاوتي بروز پيدا مي كند كه پركاري غده تيروئيد عاملي بر ايجاد اين عارضه در برخي از افراد است.






دكتر راميار گلزاري،متخصص غدد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت:پركاري غده تيروئيد داراي علائم متفاوتي است كه از آن جمله مي توان به تپش قلب بالا اشاره كرد.
اين پزشك متخصص در ادامه افزود:تعريق پوست و ريزش غيرعادي و بيش از حد مو و نرم شدن موها هم از علائم پركاري غده تيروئيد هستند و البته به ياد داشته باشيد بيمار در كم كاري تيروئيد با ريزش مو همراه خشك شدن آنها مواجه است.
گلزاري تغييرات پوستي و گرگرفتگي و همچنين برافروختگي صورت را ازنشانه هاي ديگر بروز پركاري غده تيروئيد عنوان كرد.
وي خاطرنشان كرد:برخي از بيماران دچار تورم در ناحيه ساق پا مي شوند كه البته اين نشانه بايد مورد بررسي پزشكان قرار گيرد.
وي در ادامه بيان كرد:گاهي پركاري تيروئيد مربوط به ترشح هورمون هاي عامل اين بيماري در ساير ارگان هاي بدن مثلا در تخمدان ها است؛يعني وابسته به خود غده تيروئيد نيست بلكه از ساير بخش هاي بدن ناشي مي شود.
*مبتلايان به بيماري گريوز دچار تعريق و گرگرفتگي مي شوند
گلزاري در ادامه افزود:افراد مبتلا به بيماري پركاري غده تيروئيد،لزوما به گواتر هم مبتلا نيستند.
وي خاطرنشان كرد:بعضي از افراد به گواتر و پركاري تيروئيد مبتلا هستند كه شايع ترين علامت آن بيرون زدگي چشم ها بوده و چنين فردي با ريزش مو و نرم شدن موها هم مواجه است.
گلزاري گفت:گاهي پركاري غده تيروئيد از عامل ديگري مثل گره هاي تيروئيد حاصل مي شود كه "گره داغ" موجب پركاري و يا بزرگ شدن غده تيروئيد مي شود.
وي گفت:"گواتر سمي" با بزرگ شدن غده تيروئيد همراه است،بنابراين پركاري غده تيروئيد يا از بزرگي غده تيروئيد و يا از گره هاي تيروئيدي و يا همراهي اين بيماري با گواتر است و گاهي هم مي تواند ناشي از ترشح هورمون هاي ايجاد كننده اين بيماري در ساير ارگان هاي بدن باشد، اما شايع ترين علت پركاري تيروئيد مربوط به خود غده تيروئيد است.
وي خاطرنشان كرد:بيماري "گريوز" كه در واقع بزرگي غده تيروئيد همراه با بيماري گواتر است، يك بيماري خودايمن است.
گلزاري با بيان اينكه تيروئيد بزرگ و تپش قلب بالا از نشانه هاي ابتلا به بيماري "گريوز" هستند تصريح كرد:تعريق فراوان و كاهش وزن،از ديگر نشانه هاي ابتلا به اين بيماري است.
*درمان نكردن پركاري غده تيروئيد،ديابت را به دنبال دارد
اين پزشك متخصص غده در ادامه افزود:اگر افراد جوان خصوصا خانم ها بدون دليل با كاهش وزن مواجه شوند و يا خانم هاي جواني كه دچار اختلال در دوره ماهيانه مي شوند،بهتر است براي انجام تست پركاري تيروئيد اقدام كنند.
وي تصريح كرد:خانم هاي باردار مبتلا به بيماري "گريوز" بايد تحت مراقبت و درمان منظم قرار بگيرند و چنانچه اين بيماري درمان نشود،موجب متولدشدن جنين زودتر از موعد مقرر مي شود.
گلزاري گفت:"گريوز" از مادر به جنين منتقل نمي شود؛ولي بايد به ياد داشت كه اين بيماري، خودايمن است،بنابراين موجب انتقال هورمون ها و آنتي بادي ها از مادر مبتلا به جنين خواهد شد.بنابراين اگرچه جنين به "گريوز" مبتلا نمي شود،ولي اين آنتي بادي ها در صورت ورود در خون خود،در بدنش باقي مي ماند و پس از مدتي از بين مي رود.بنابراين اين نوزادان در سه ماهگي و شش ماهگي بايد مورد آزمايش قرار بگيرند تا از سلامت آنها اطمينان حاصل شود.
گلزاي افزود:مادر مبتلا به بيماري پركاري تيروئيد براي جلوگيري از زايمان زودهنگام بايد مورد درمان دقيق قرار بگيرد و در برخي از اين بيماران كه به درمان خود بي توجه بوده اند،سقط جنين ديده شده است.
وي در پايان گفت:پس از تشخيص اين بيماري در افراد،داروهاي لازم توسط پزشك تجويز مي شود و بيماران در ابتدا هر سه ماه و بعد هر شش ماه يكبار بايد پيگير بيماريشان باشند؛درغير اين صورت فرد به نارسايي قلب،كاهش وزن مفرط،افزايش فشارخون،كم خوني و سو هاضمه دچار مي شود.
گلزاري،علل ثانويه ديابت را پركاري غده تيروئيد دانست و خاطرنشان كرد:درصورت عدم درمان اين بيماري افزايش قند در بيماران پديد مي آيد.
__________________





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 309]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن