تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866053672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نويسنده: صالح النعامي نظام آموزشي صهيونيستي عامل تداوم مناقشه اعراب و اسرائيل


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نويسنده: صالح النعامي نظام آموزشي صهيونيستي عامل تداوم مناقشه اعراب و اسرائيل
خبرگزاري فارس: نتيجه تازه‌ترين پژوهش‌ها در رژيم صهيونيستي نشان مي‌دهد كه كتاب‌هاي آموزشي اين رژيم يكي از موانع جدي بر سر راه تحقق صلح با اعراب است.
نتيجه تازه ترين پژوهش ها در رژيم صهيونيستي نشان مي دهد كه كتاب هاي آموزشي اين رژيم يكي از موانع جدي بر سر راه تحقق صلح با اعراب است.

پژوهش مذكور كه توسط ايلي بوديا استاد دانشگاه حيفا انجام گرفته است، حكايت از آن دارد كه كتاب هاي درسي صهيونيست ها در طول نيم دهه گذشته باعث برافروخته ماندن آتش مناقشه اعراب و اسرائيل بوده و باعث تثبيت حالت جنگ ميان دو طرف شده و مانعي جدي بر سر راه صلح با اعراب بوده است.
وي مطالب كتاب هاي آموزشي رژيم صهيونيستي را منحرف خواند و تاكيد كرد: "اين مطالب باعث مي شود تا افكاري غير قابل قبول در خصوص عرب ها در ذهن دانش آموزان صهيوينست جاي گيرد و حس تنفر نسبت به اين قوم را در وجود آنان ايجاد كند تا جايي كه اين مطالب در دراز مدت در تصميمات مقامات دولت عبري در خصوص جنگ يا صلح تاثير مستقيم داشته است."

در پژوهش مذكور كه با عنوان "مناقشه اعراب و اسرائيل در كتب تاريخ مدارس اسرائيل" تدوين يافته و توسط موسسه تحقيقاتي موسوم به مدار منتشر شده، آمده است: «كتاب هاي تاريخي كه در مدارس اسرائيلي تدريس مي شود، باعث ايجاد نوعي چالش استاتيك و تداوم روند حالت جنگ مي گردد و به صورت غيرمستقيم افراد را به سمت چالش مسلحانه مي كشاند.»

ايلي بوديا مي افزايد: «نظام آموزشي اسرائيل براي خلق يك حافظه جمعي جديد براي صهيونيست ها شيوه اي نژادپرستانه را پيش گرفته است كه همين امر باعث مي شود تا واقعيت هاي موجود در تاريخ را قرباني نيازهاي كنوني و آتي اسرائيل نمايد.»

وي مي گويد: «سه چهارم كتاب هاي تاريخي كه در مدارس اسرائيل آموزش داده مي شود، هرگز به دانش آموزان اجازه تحقيق در مورد مسائل به اصطلاح خطرناك را نمي دهد. در واقع اين كتاب ها بيش از همه به تعميق ارزش هاي صهيونيسم، تاكيد بر اسطوره ها و تمجيد قهرمانان افسانه اي مي پردازند و تلاش شان در راستاي ايجاد يك حافظه جمعي واحد براي افرادي است كه از اقصي نقاط جهان به اسرائيل مهاجرت كرده اند.»

اين نويسنده صهيونيست خاطرنشان مي سازد: «توصيفي كه در كتاب هاي تاريخ از مناقشه اعراب و اسرائيل شده است، كاملا ساده و يك جانبه و فاقد هر گونه دقت مي باشد تا جايي كه در اين كتاب ها، چهره اي كه از اعراب ترسيم شده است، مشتي افراد فاقد انسانيت مي باشد.»

در ادامه پژوهش مذكور مي خوانيد: «در كتاب هاي تاريخ دانش آموزان، صهيونيست ها افرادي متمدن و صلح طلب تصوير شده اند و در مقابل تصوير ارائه شده از عرب ها تصوير مشتي خائن، عقب مانده، جنايتكار، آدمرباي كثيف، تجاوزكار و خرابكار مي باشد. اگر به نگرش اين كتاب ها در خصوص اولين رويارويي ميان مسلمانان و يهوديان در شهر مدينه نگاه كنيد، مي بينيد كه قبايل يهودي ساكن در شهر مذكور به عنوان افرادي محترم و شيردل ؛ ولي عرب ها افرادي حيله گر و خيانتكار توصيف شده اند كه با نيرنگ و دسيسه چيني يهوديان را شكست داده اند.»

ايلي بوديا تصريح مي دارد: «در كتب تاريخ دانش آموزان صهيونيست، هر گاه نامي از عرب ها برده شده، اوصافي همچون وحشي، حيله گر، دزد، سارق و تروريست به كار رفته است. ضمنا هر اقدامي كه در طول تاريخ از سوي عرب ها عليه يهوديان انجام شده است، با نام تجاوز و كشتار از آن ياد مي كنند تا از اين طريق رابطه مستقيمي ميان عرب و آنتي سمتيزم ايجاد كند، آنتي سمتيزمي كه ريشه در تجربه تاريخي يهوديان در اروپا دارد. در كتاب هاي دانش آموزان ما، عرب ها به عنوان همان عمالقه جديد يعني همان سرسخت ترين دشمن يهوديان در تورات توصيف شده اند كه اين امر باعث مي شود تا مناقشه اعراب و اسرائيل حالتي اسطوره اي به خود بگيرد و عرب ها نيز در نظر صهيونيست ها ديگر حالت غيرانساني را داشته باشند. به هر حال، هجمه هايي كه عليه عرب ها در كتاب هاي درسي انجام شده است، نوعي فرافكني نسبت به موضع يهوديان در قبال غيريهوديان به شمار مي رود.»

وي در ادامه به نقل گفته هاي زيگريد ليهمان، پژوهشگر يهودي مي پردازد و مي گويد: «ما به عنوان يهودي هميشه عرب را به عنوان يك دشمن تلقي مي كنيم. ما به عنوان يك اروپايي، عرب ها را آسيايي و دشمني جدي براي تحقق آرمان هاي قومي خود مي دانيم. ما به عنوان سوسياليت، عرب ها را به عنوان نماينده واپسگراترين گروه در جامعه جهاني تلقي مي كنيم.»

اين نويسنده صهيونيست در بخشي ديگر از اظهارات خود از واكنش عجيب و غريب يهوديان نسبت به ديدار انور سادات، رئيس جمهور اسبق مصر از تل آويو سخن گفت و اظهار داشت: "مسئولان عالي رتبه اسرائيل در آن زمان بر اين امر تاكيد داشتند كه بايد براي تعميق ارزش هاي صهيونيسم كوشيد حتي اگر به قيمت زير پا گذاشتن فرهنگ صلح باشد و در نهايت نيز كار به جايي رسيد كه زبولون هامر، وزير وقت آموزش مي گفت برخي رهبران عرب معتقدند كه اگر در ميدان جنگ موفق به نابودي ما نشوند، از طريق صلح اين هدف را تحقق خواهند بخشيد."

ايلي بوديا يادآور مي شود: "كتاب هاي درسي دانش آموزان اسرائيلي در تلاش است تا اين باور را منتقل كند كه صلح با اعراب پايه هاي موجوديت اسرائيل را تهديد مي كند تا جايي كه وقتي اسحاق فانون، وزير آموزش اسبق اسرائيل طرح تقريب ديدگاه هاي دانش آموزان عرب و يهودي را به اجرا گذاشت، تنها دو درصد از مربيان يهودي در اين طرح شركت كردند كه اين امر نشانگر موضع مخالف نهادهاي مذهبي يهودي در خصوص انجام چنين طرح هايي است. به ديگر سخن، حافظه جمعي كه بر اساس آن يهوديان قربانيان نسل كشي به شمار مي روند، در واقع زنجيري است كه يهوديان را گرفتار گذشته شان مي سازد."

در اين پژوهش كه توسط موسسه مطالعاتي مدار انجام شده، آمده است: "اطلاعات دانش آموزان صهيونيست در مورد كشورهاي اسكانديناوي بيش از همسايگان عرب شان است كه همين امر نيز در پيچيدگي مناقشه موجود و نيز بسترسازي جهت استفاده از قدرت و خشونت عليه عرب ها نقش بسزايي داشته است. در حال حاضر تنها 4.1 درصد از زمان تعيين شده براي درس تاريخ در مراكز آموزشي به تاريخ كشورهاي عربي اختصاص دارد."
انديشمند مذكور مي نويسد: "يهوديان هنگام مهاجرت به اسرائيل، تصويري كه از يك دشمن و يك بيگانه داشتند، با خود از اروپا آوردند و به اشتباه عرب ها را به عنوان مصداق اين دشمن تلقي كردند."
آنطوان شلحت، ديگر نويسنده صهيونيست كه مسئوليت نگارش مقدمه پژوهش فوق الذكر بر عهده وي بود، مي گويد: "در بازه زماني ميان روي كار آمدن ليمور ليوناد (وزير اسبق آموزش رژيم صهيونيستي) تا سال 2000، چهره هاي راستگرا و تندرو در راس هرم آموزش در اسرائيل قرار داشتند و در دوره اي كه ليوناد منصب وزارت را بر عهده گرفت، خطرناك ترين دوره براي آموزش اسرائيل به حساب مي آمد ؛ زيرا اين نهاد تعليمي تا يك قدمي فاشيسم پيش رفت و هر گونه اطلاعات تاريخي كه خلاف انديشه هاي صهيونيسم بود، را حذف كرد و چنين تبليغ مي شد كه فلسطين به جز تعداد اندكي از افراد خالي از سكنه بوده است كه البته اين تعداد در سال 1948 از محل زندگي خود گريختند."
................................................................................
منبع: مركز اطلاع‌رساني فلسطين
 دوشنبه 11 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 238]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن