واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: باقي ماندن سندرم بيش فعالي و عدم تمركز در سنين بزرگسالي و لزوم بررسي ابتلا به ساير اختلالات رواني در مبتلايان به آن/لزوم بررسي ابتلا به ساير اختلالات روحي در افراد مبتلا به ADHS
متخصصان مي گويند علائم سندرم بيش فعالي و عدم تمركز در برخي مبتلايان تا سنين بزرگسالي باقي مي ماند و در مبتلايان به اين عارضه بررسي ساير اختلالات روحي و رواني نيز ضروري است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان، به گفته متخصصان اتحاديه روانشناسان آلمان در يك سوم از مبتلايان به اين سندرم علائمي مانند اختلال در تمركز و بيش فعالي حركتي در سنين بزرگسالي نيز باقي مانده و ادامه مي يابد.
بنابراين گزارش، براي افراد بزرگسال مبتلا به اين عارضه تمركز كردن به مدت طولاني و گوش دادن به حرف هاي ديگران بسيار سخت است.
اين گزارش حاكي است، اطرافيان اين افراد، اغلب به اشتباه اين رفتارهاي آنها را نداشتن نظم و تنبلي تصور مي كنند.
متخصصان معتقدند، افراد بزرگسال مبتلا به ADHS مي توانند با سامان دهي و برنامه ريزي كارهاي روزانه زندگي خود را بهتر در اختيار گيرند. البته مهم آن است كه افراد مبتلا خود بفهمند كه تحت چه شرايطي بهترين تمركز را دارند.
بر اساس اين گزارش، براي مثال برخي افراد مبتلا به ADHS زماني بهترين توانايي و تمركز را دارند كه حين انجام كار موسيقي گوش كنند يا همزمان چند كار را با هم انجام دهند.
متخصصان مي گويند، مهم آن است كه افراد مبتلا به سندرم بيش فعالي و عدم تمركز (ADHS) حتما تحت نظر يك روانشناس متخصص بوده و تحت رفتار درماني قرار گيرد.
اين گزارش مي افزايد، دارو درماني نيز مي تواند در كنترل اختلالات در اين افراد بسيار كمك كننده باشد.
******لزوم بررسي ابتلا به ساير اختلالات روحي در افراد مبتلا به ADHS
متخصصان معتقدند برخي از علائم بيماري بيش فعالي و عدم تمركز (ADHS) مي تواند علامت ساير اختلالات روحي باشد به همين دليل در صورت مشكوك بودن بايد معاينات روحي و جسمي كامل انجام شود.
به گزارش خبرگزاري آلمان، متخصصان مي گويند، پزشكان بايد كل زندگي كودك را هنگام معاينه مورد توجه قرار دهند و به عدم تمركز و اختلالات رشدي و تكاملي براي مثال ضعف در خواندن و درست نويسي و اختلال در محاسبات را در او بررسي كنند.
اين گزارش حاكي است، مشكلات ارگانيكي در مبتلايان مانند بدخوابي و اختلال در عملكرد غده تيروئيد نيز شايع است.
بر اساس اين گزارش، در صورتي كه عدم تمركز و اختلال بيش فعالي در كودك تاييد شود درمان كودك لازم است.
به گفته متخصصان در كنار مشاوره با مهدكودك و مدرسه و والدين كودكان مبتلا به اين عارضه، روان درماني و دارودرماني آنها نيز لازم است.
بر اين اساس، اختلال در تمركز و بروز دائمي ترس و افسردگي و تيك در مبتلايان به ADHS لزوم درمان آنها را بيشتر مي كند.
براي تشخيص بهتر اين عارضه همكاري گروه هاي كاري مختلف در تماس با كودك لازم است.
اين گزارش مي افزايد، حدود 3/2 از كل كودكان و نوجوانان مبتلا به بيش فعالي و عدم تمركز هستند.
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2368]