تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838137085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاریخچه تلگراف و تلفن


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: http://www.iranika.ir/assets/mini.gif عنوان : تاریخچه تلگراف و تلفن
http://www.iranika.ir/assets/mini.gif منبع : کتاب دائره المعارف مصور زرین

در دنياي قديم و در كشورهاي باستاني مانند ايران به وسيله افروختن آتش در قله كوه ها و جاهاي بلند از نقاط دور به عامت مي دادند و از خبرهاي آگاه مي شدند ؛ در زمان سلاطين هخامنشي اين كار معمول بود و نگهباني در پست هاي خود مراقب بودند . پادشاهان از خبرهاي مهم و پيش آمدهاي غير منتظره آگاه مي شدند و دستور و دستور اقدام فوري و مقتضي صادر مي كردند .

يوناني ها و رومي هاي قديم نيز همين روش را به كار مي بردند . بوميان سرخپوست امريكا به وسيله دود به هم علامت مي دادند .و سياهان افريقايي از صداي نوعي طبل ( تام تام ) براي مخابرات استفاده مي كردند . اينها همه مقدمات تلگراف هوايي است كه توسط كلدشاب اختراع شد و نخستين بار در سال 1794 براي اعلام خبر فتحي به موقع عمل گذاشته شد .

اما الكتريسيته طريقه اي براي انتقال علامات بدست داد كه مطمئن تر ؛ كاملتر و انعطاف پذيرتر بود . ابتدا كوك سپس ويتستن در 1840 به وسيله الكتريسيته مغناطيسي جريانهايي فرستادند اما يك نفر نقاش موسوم به سامويل مورس از 1832 به اين فكر افتاد كه علامات را براي هميشه در مجموعه اي ثبت كند اين مجموعه شامل تركيبي ساده از خط و نقطه است كه نماينده حروف الفباست و با فرستادن جريان هاي كوتاه يا بلند خط و نقطه ها يعني حروف را انتقال مي دهند . اين روش امروز جهاني و بين المللي گرديده است .

تلگراف همواره رو به تكامل رفته و بودو موفق گرديد علامات را بطور خود كار چاب كند .

در 1854 بورسل ارتعاشات صوتي انسان را در هوا تبديل به امواج الكتريكي كرد و پايه اختراع تلفن را كار گذاشت اما گراهام بل است كه با ساختن غشاء يا پرده ناقل ، افتخار اين اختراع را به دست آورد.

از هنگامي كه تلگراف و تلفن اختراع شد ، نويد اختراع ديگري را نيز مي دادند كه عبارت از بلينوگرافي ( انتقال تصاوير ) و راديو و تلويزيون بود چنانچه بعد خواهيم ديد .

تلفن در دنیای امروز




امروزه برای هر ده نفر بر روی کره زمین یک تلفن وجود دارد. در ایالات متحده به تنهایی 5/145 میلیون تلفن(معادل نیمی از تلفنهای جهان) وجود دارد و طی یک قرن پس از اختراع آن تعداد تلفن ها خیلی سریعتر از جمعیت رشد کرده است.

امروز 95% خانه های آمریکایی با تلفن مجهزند و اختلاف استیلها، رنگها و و موارد استفاده آنها تقریباٌ از شمار خارج است.

در سال 1976 تلفن هایی مورد استفاده یا در مرحله آزمایش بود که همه جا می توان کار گذاشت و صدای آن به همه جا می رسد و بعضی از آنها احتیاج به سیم هم ندارند.

تلفنهایی هست که شماره های قبلاٌ‌ برنامه ریزی شده را به خاطر دارند و با فشار یک دکمه آن شماره خود بخود گرفته می شود.

تلفنهای با دستگاه گوینده که به وسیله صدا شماره را میگیرد، تلفنهای با پرده شبیه پرده تلویزیونی که عکس مخاطب را منعکس می کند و تلفنهای متصل به رایانه که تقریباٌ هم کار می کنند ساخته شده اند. با فشار دادن چند دکمه یا با دادن شماره ای به تلفنچی در تقریباٌ‌ هر نقطه ای از دنیا میتوان در ظرف چند ثانیه با شخص دیگری در هر نقطه ای دیگر حرف زد.

اما این قسمتی از داستان شگفت انگیز تلفن است مخترعین در لابراتوارهای بل به تکنولوژی هایی دست یافته اند که نقش باور نکردنی در زندگی روزانه ما دارد و همچنین امکاناتی برای پیشرفتهای عمده قرن بیستم فراهم کرده است.

پیدایش فیلم های ناطق، اولین ضبط صدا در سطح عالی، کشف ستاره شناسی رادیویی، اختراع لیزر، پخش تلویزیونی از راه دور، اختراع رادار چند نمونه از پیشرفتهایی است که با کمک آن تکنولوژی ها بدست آمده است.

شرکت تلفن و تلگراف آمریکا و کداک تلفنی به بازار عرضه کردند که با خطوط معمولی تلفن تصاویر تمام رنگی منتقل خواهد کرد. بهای این تلفن که پیکاسو نام دارد 3295 دلار است و در عرض 10 ثانیه یک تصویر منتقل می کند.

روزنامه نیویورک تایمز می نویسد هدف اصلی از ساختن این تلفن استفاده مهندسان و افرادی است که باید به سرعت به تصاویر رنگی دست یابند. دیسک های حاوی تصاویر مذکور می تواند 100 عکس را در خود جای دهد.

سخنگوی کداک می گوید: این دو شرکت برای طرح یک بازار مشترک مشغول مذاکره هستند و در اینده به مشتریان پیکاسو در باره آن اطلاعاتی داده خواهد شد.اعلام این همکاری در زمانی صورت می گیرد که گروههای سهام دار در کداک، مدیریت این شرکت را مورد انتقاد قرار داده و می گویند این شرکت از سرمایه گذاری سنگین در تحقیق و عرضه این محصول بازگشت سرمایه کافی نداشته است.

لیکن بزرگترین اختراع در واقع کوچکترین آنهاست و با اینکه بیشتر مورد استفاده است کمتر به چشم می خورد این همان ترانزیستور معجزه گر است که در سال 1947 در لابراتورهای بل متولد شد. خواص جادویی این دستگاه کوچک و ظریف باعث پیدایش صنایع جدید و تغییرات شگرف در شیوه زندگی شده است. نام این دستگاه ترانزیستور است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن