واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم افتتاح شد آغاز نمايشگاه قرآن با شعار خدمت محوري
جام جم آنلاين: جمعه شب و پس از اقامه نماز مغرب و عشاء شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم در مصلاي بزرگ تهران با حضور آيتالله محمد يزدي رئيس جامعه مدرسين حوزه ، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعي از مسوولان و انديشمندان افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار ما، نمايشگاه شانزدهم قرآن كريم با شعار خدمت رساني حداكثري به بازديد كنندگان در حالي افتتاح شد كه مصلاي بزرگ تهران چندان رنگ و بوي افتتاحيه و آمادگي حضور مردم را پيدا نكرده بود و نخستين چيزي كه به محض ورود به سالنهاي نمايشگاه به چشم ميآمد، غرفههاي خالي يا در حال چيده شدن بود كه تقريبا هيچ خدمت رساني را در شب افتتاحيه براي بازديدكنندگان نداشت حتي غرفه روابط عمومينمايشگاه تنها تمهيدشان براي ورود خبرنگاران به مراسم، گرفتن كارت خبرنگاري آنها بود.
در ابتداي مراسم محمدعلي خواجهپيري، رئيس شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم با ارائه گزارشي از روند برگزاري نمايشگاه گفت: خوشحالم كه توانستيم به وعده اي كه داده بوديم، وفا كنيم. نمايشگاه 3 روز زودتر از ماه رمضان شروع شد و اين اولين سالي است كه نمايشگاه قرآن ميتواند 30 روز به فعاليت خود ادامه دهد و همه مردم از نقاط مختلف ايران خواهند توانست امكان حضور در نمايشگاه را بيهيچ دغدغهاي داشته باشند .
وي با اشاره به تفاوتهاي نمايشگاه شانزدهم با ديگر دورهها ادامه داد : بخش ويژه سيامين سال پيروزي انقلاب و بخش خانواده قرآني، 2 قسمتي هستند كه امسال به نمايشگاه افزوده شده است. همچنين در اين نمايشگاه كارتهاي يارانهاي به مبلغ 30 هزار تومان در اختيار بازديدكنندگان قرار ميگيرد تا بتوانند محصولات قرآني خريداري كنند.
بزرگداشت علامه عسگري و استاد قيم و همچنين اختصاص دادن 2 غرفه به اماميشيرازي و محمدمهدي فولادوند از ديگر برنامههاي ويژهاي بود كه خواجه پيري به آن اشاره كرد.
در ادامه محمدحسين صفارهرندي كه با تاخير به مراسم افتتاحيه رسيده بود، گفت: اگر قرار است كار دولت جمهوري اسلامي را بسنجيم عيار اين سنجش تمسك به قرآن، پيگيري اهداف قرآني و آباد كردن مساجد است و معتقدم اگر اين دولت با عيار قرآن محك زده شود در اين زمينه كم نميآورد و اين شأن دولتي است كه به نام الله و به نام اسلام برپا شده است.
وي در ادامه افزود: مهمترين ماموريت و هدف ما همانطور كه در تبليغات انتخاباتي دولت وجود داشت، اين است كه مسجد را از انزوا ، غربت و مظلوميت رها كند. اما آيتالله محمد يزدي، نايب رئيس مجلس خبرگان رهبري و رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم آخرين سخنران اين مراسم بود كه پس از تلاوت قرآن از سوي محمود شحات انور قاري برجسته مصري سخنراني كرد.
آيتالله محمد يزدي، سخن گفتن درباره قرآن را امري بسيار سخت و سنگين دانست و گفت: سخن درباره قرآن مانند اين است كه شخصي در برابر يك اقيانوس بيكران قرار بگيرد و با تماشاي آن درباره اين پديده بزرگ الهي قضاوت كند. خيلي روشن است كه يك انسان كم اطلاع درباره اقيانوس چطور قضاوت ميكند و چقدر قضاوتش با واقعيت نزديك است.
حال اگر كمي در اين امواج فرو رويم و بيشتر با اسرار نهفته در اين اقيانوس بيكران آشنا شويم، باز شناخت حقيقت آن، كار دشواري است. شايد اين تشبيه را مبالغه حساب كنيد؛ اما من خيال ميكنم كمترين مثالي است كه ميتواند مطلب را به ذهن نزديك كند.
وي در ادامه صحبتهايش با تاكيد بر اين نكته كه قرآن كريم در 2 مرحله جمعي و تدريجي نازل شده است، به ارائه توضيحاتي درباره معناي نزول در تفاسير پرداخت.
سينا عليمحمدي
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]