واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: رفع مظلوميت از چهره فرهنگ نيازمند همت ملي است
گروه خبرنگاران افتخاري / سيد جعفر فاطمي نوش آبادي: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانغربي گفت: رفع مظلوميت از حوزه فرهنگ كار يك دستگاه و حوزه جغرافيايي نيست بلكه يك همت كشوري و ملي را ميطلبد.
به گزارش خبرنگار افتخاري ايكنا به نقل از روابط عمومي ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانغربي، وي همچنين اظهار كرد: در رفع مظلوميت از چهره فرهنگ عمده عامل موانع رشد فرهنگي است و تا زمانيكه فرهنگ زيرمجموعه بخش خدمات است و در بحث تقنيني گامهاي اساسي برداشته نشده باشد ما نبايد انتظار اعجاز فرهنگي را داشته باشيم.
وي افزود: فرهنگ بايد از حوزه خدمات خارج شود چرا كه فرهنگ حوزه توليد فكر و رفتار است و تا زمانيكه نگاه بيمار اصلاح نشود تنها ميتوان به صورت مقطعي در زمينه فرهنگ كار كرد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانغربي ادامه داد: خود فرهنگ به ذات ظرفيت وسيعي دارد و ما متأسفانه فرهنگ را خوب تعريف نكرديم.
وي تصريح كرد: در سطح ملي و استاني فرهنگ منشا بدبختيها و خوشبختيهاي هر ملت است.
غفاريآذر گفت: در عرصه مديريت فرهنگي بايد يك بار براي هميشه مهندسي فرهنگي به صورت ريشهاي صورت بگيرد.
وي اظهار كرد: اين مهندسي ميتواند در سالهاي بعد اصلاح شود و نقاط ضعف و قوت خودمان و دشمنان را نشان دهد.
وي ادامه داد: بايد چشماندازهايي كه نظام اسلامي براي ما تعريف كرده است مشخص كنيم و ما بايد بدانيم در بحث كتاب و فيلم و نمايشگاه و ... كجا هستيم و به كجا بايد برسيم و چه آسيبهايي ما را تهديد ميكند تعريف مسير گذار بايد با نگاهي به اطلس فرهنگي كشور صورت گيرد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانغربي گفت: مديريت فرهنگي ميطلبد ما موضوعات و مناسبتها و اتفاقات استاني را در يك برنامهريزي درازمدت مشخص و سهم دستگاههاي مختلف را مشخص كنيم.
وي در ادامه براي جلوگيري از تداخل در برنامههاي اجرايي دستگاههاي مختلف اجرايي گفت: براي اينكه اين تداخلها را به حداقل برسانيم و هزينهها را به بهترين وجه بهرهوري و خروجي هدايت كنيم بايد دستگاهها را در مسير گذار و در مسير اجراء همراهي كنيم و اين امر نيازمند يك مديريت هوشمندانه در عرصه فرهنگ است.
وي افزود: امروز آن چيزي كه ضرورتهاي عملياتي، كوتاهمدت و فوري است پشتيباني از دستگاههاي فرهنگي در اجراي برنامههايي است كه محصول جلسات قانوني تعريف شده و نهادينه شدهاي مثل شوراي برنامهريزي و توسعه شوراي فرهنگ عمومي كارگروههاي وابسته از جمله كارگروه فرهنگ و هنر و تربيت بدني و ... است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانغربي تغيير اساسي و برجسته و مهم در دولت نهم را نگاه دينمحوري و خدامحوري عنوان كرد و گفت: اگر در دولت نهم هيچ اتفاقي جز اين تغيير رويكرد صورت نگرفته باشد يعني رجعت و بازگشت به ارزشهاي اصيل انقلابي و اسلامي براي توجه به فرهنگ كفايت ميكند.
وي گفت: امروز انتظار جامعه اسلامي از حوزههاي فرهنگي و محصولات آن حركت در مسير ترسيم شده از سوي اهل بيت (ع)، معمار كبير انقلاب اسلامي (ره) و مقام معظم رهبري است.
غفاريآذر ادامه داد: اينكه امروز مساجد پايگاه اصلي توليد فكر، تبليغ اسلام و تربيت سرمايههاي اجتماعي است و اينكه در همه حوزههاي هنري محصولات با نگاه خدامحوري توليد و عرضه ميشود همه و همه برگرفته از سياستها و برنامههاي دولت است.
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]