تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 10 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825089299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توقعات، انتظارات و احساس رضايت شغلي


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: توقعات، انتظارات و احساس رضايت شغلي


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها

بسياري از ما كه كار مي‌كنيم حداقل 50 درصد ساعت بيداري‌مان را در حال كاركردن هستيم. هر روز كه از خواب بيدار مي‌شويم، همان كارهاي روزمره را انجام مي‌دهيم، اما چه تعدادي از ما صادقانه از كارمان راضي هستيم؟

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه مطلب وبلاگ "به‌انديش" به نشاني http://behandish.blogfa.com آمده است: وجود هركدام از موارد زير به رضايت‌مندي شغلي كمك مي‌كنند: شما احساس مي‌كنيد آنچه كه انجام مي‌دهيد ارزشمند و متفاوت از ساير كارهاست. به نظرات و پيشنهادات شما توجه مي‌شود. شما با افرادي كه دوستشان داريد كار مي‌كنيد (در يك محيط خوب و صميمي). از اينكه به سر كار مي‌رويد خوشحال و راضي هستيد. تعادلي بين كار و زندگي در منزل‌تان برقرار است. كارهاي روزانه شما و وظيفه‌تان متنوع است. ارزش كار كارفرماي شما به ارزش كار شما نزديك است. شما احساس زيركي و باهوشي هنگام كار مي‌كنيد. آيا روابط‌تان با موسسه‌اي كه در آن كار مي‌كنيد خوب است؟ آيا وضعيت كاري خوبي داريد و حقوق خوبي نيز دريافت مي‌كنيد؟ با فرصت‌هاي آموزشي راهي براي رشد و پيشرفت كردن داريد. شغل شما در درازمدت باعث رسيدن به اهدافتان مي‌شود.

زمان‌هايي وجود دارد كه ما از كارهايمان كمتر احساس رضايت مي‌كنيم و اين به معني لذت نبردن از كارمان نيست. تأثيرات محيط بيرون نقش مهمي‌ دارند. اما گاهي مساله خيلي جدي‌تر است. ما مي‌توانيم احساس كنيم كه در امتداد يك سرازيري افتاده‌ايم و منتظر وقوع يك حادثه هستيم يا منتظر چيزي هستيم كه مطابق استاندارد و توقع ما باشد.

شغل و وظيفه ما و خط مشي ما مي‌تواند در هر زمان تغيير كند. بسياري از افراد زندگي خود را بازبيني مي‌كنند، مخصوصا بعد از يك حادثه‌اي كه برايشان اتفاق مي‌افتد. مثل داغديدگي يا بيماري وخيم.

بنابراين اگر شما چنين مشكلاتي داريد، مساله را سبك و سنگين كنيد. اگر روز به روز نسبت به شغلتان در شما علاقه‌اي ايجاد نمي‌شود و احساس رضايت هم نمي‌كنيد، زمان آن است قبل از اينكه از آن روحيه‌تان خراب شود فكر اساسي كنيد.

براي اطمينان از ميزان رضايت‌مندي از كار مي‌توانيد خودتان شرايط تحت كنترل را داشته باشيد. در مورد اينكه چه توقعي از كار خود داريد فكر كنيد. در يك دوره 10 ساله خودتان را در كجا مي‌بينيد؟ اگر عدم رضايت‌مندي از شغل روي احساس عاطفي شما اثر گذاشته است، شما نياز به واكنش مثبت داريد.

شما نياز داريد در مورد سمتي كه دوست داريد فكر كنيد. آيا اين قابل دسترسي است؟ از خودتان بپرسيد چه چيزي در كارتان مقدم‌تر است؟

در مورد زمان‌هايي كه احساس رضايت مي‌كنيد، فكر كنيد و نيز در مورد چيزهايي كه بي‌ارزش است نيز فكر كنيد و اينكه چگونه مي‌توانيد از تكرار شدن آن‌ها جلوگيري كنيد.

انتهاي پيام
 يکشنبه 10 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن