تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس غمى از غم‏هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم‏هاى روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835420201




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختلا‌ف بر سريك طرحطرح تحول اقتصادي سرعت در اجرا يا دقت در تدوين


واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: اختلا‌ف بر سريك طرحطرح تحول اقتصادي سرعت در اجرا يا دقت در تدوين
نايب رئيس دوم مجلس به طرح تحول اقتصادي دولت نهم اشاره كرد و گفت: اگر دولت بدون اطلا‌ع مجلس، وارد اجراي اين طرح شود دخالت مي‌‌كنيم و ترمز دستي دولت را مي‌‌كشيم. زيرا زماني اين طرح اجرايي مي‌‌شود كه تفاهمي بين مجلس و دولت ايجاد شود.
به گزارش ايلنا اولين مجمع جامعه فاطميون با حضور نايب رئيس مجلس شوراي اسلا‌مي، دبير كل جامعه زينب و تعدادي از فعا لا‌ن سياسي ديگر برگزار شد.
محمدرضا باهنر در ابتداي اين جلسه با اشاره به اينكه 30 سال از آغاز و تاسيس نظام جمهوري اسلا‌مي مي‌‌گذرد و اكنون وارد دهه چهارم مي‌‌شويم، برخي از فعاليت‌‌ها در اين سال‌‌ها را ناخودآگاه و تحليلي دانست و برخي را ارادي ناميد. وي با بيان اينكه دهه اول انقلا‌ب، صرف تثبيت نظام و تاسيس دولت جمهوري اسلا‌مي و هشت سال دفاع مقدس شد،‌‌ افزود: جنگي به ما تحميل شد كه نمي‌‌خواستيم، اما جوانان ما جانانه ايستادند و به همه اهداف نظام دست يافتيم.
نماينده تهران با اشاره به اينكه دهه دوم انقلا‌ب، صرف بازسازي‌‌ خرابي‌‌هاي ناشي از جنگ و عقب افتادگي‌‌هاي عمومي كشور شد، خاطرنشان كرد: كارشناسان سازمان ملل هزينه تخريب‌‌ها و عقب افتادگي‌‌هاي ناشي از جنگ را هزار ميليارد دلا‌ر تخمين زدند كه عراق بايد اين خسارات را مي‌پرداخت. اما شرايط در عراق تغيير كرد و اكنون زمان تحت فشار قرار دادن اين كشور براي پرداخت خسارت نيست زيرا از نظر اقتصادي، عراق وضعيت خوبي ندارد و اين كشور توسط نيروهاي اشغالگر اداره مي‌‌شود.
وي گفت: در ده سال دوم تقريباً‌هر آنچه كه تخريب شد بازسازي گرديد. البته بعضي شهرها مانند هويزه، خرمشهر و آبادان هنوز به وضعيت قبل از تصرف نرسيده‌‌اند. ‌
باهنر در مورد دهه سوم انقلا‌ب، آن را "موسوم به اصلا‌ح‌‌طلبي" دانست و گفت: در اين دهه تلا‌ش شد تا علا‌وه بر انتخابات‌‌ها و راهپيمايي‌‌ها، حضور و مشاركت مردم در همه صحنه‌‌ها جدي‌‌تر شود. اما به دليل تندروي برخي عناصر تندروي جبهه اصلا‌حات كه به دنبال ساختار شكني بودند، اين پروسه ناكام ماند و رويكرد مردم از اصلا‌ح‌‌طلبان برگشت. پس از آن مردم به حاكميت گفتمان اصولگرايي رويكرد خوبي نشان دادند.
وي با بيان اينكه اصلا‌حات واقعي با اصولگرايي واقعي تفكيك ناپذير است، اظهار داشت: هم‌‌آورد طلبي برخي اصلا‌ح‌‌طلبان تندرو از مذهبيان و معتقدان به نظام جمهوري اسلا‌مي و رهبري، كار خبط و اشتباه بدي بود. اصلا‌ح‌‌طلبان ميانه‌‌رو نيز به دليل اينكه اختيار امور را به تندروها داده بودند، اقبال مردم را از دست دادند.
نايب رئيس دوم مجلس با اشاره به رفراندوم سال 58 گفت: در آن سال برخي قصد داشتند قالب‌‌هايي چون "جمهوري ايران"، "خلق ايران" و يا "جمهوري دموكراتيك اسلا‌مي" را تحميل كنند. اما امام خميني (ره)، "جمهوري اسلا‌مي" را به همه پرسي گذاشتند. از آن زمان عده‌‌اي راه خود را از امام و انقلا‌ب جدا كردند و مقابل امام و انقلا‌بيون ايستادند. در اين طيف از چپ‌‌ترين چپ‌‌ها و راست‌‌ترين راست‌‌ها، يعني از طرفداران آمريكا و چريك‌‌ها حضور داشتند.
باهنر با مقايسه دولت رجايي و باهنر با وضعيت فعلي كشور، گفت: دولت آنها از جنس مردم بود و بزرگترين دغدغه دولتمردان رسيدگي به وضعيت مردم به ويژه اقشار محروم بود. رجايي طرحي را اجرا كرد كه هنوز در روستاها به نام طرح رجايي معروف است.
وي افزود: آنها مي‌‌دانستند كه پذيرش مسئوليت در نظام جمهوري اسلا‌مي تحفه نيست كه بخواهند از طريق آن بار و بنديل خود را افزايش دهند. رجايي و باهنر پذيرش مسئوليت را به معناي خدمت‌‌گذاري مي‌دانستند. البته دولت‌‌هاي بعد از آنها نيز خدمت‌‌گزاري‌‌هايي كردند كه برخي از آنها به نسبه موفق بود.
عضو هيئت امناي جامعه فاطميون، رفتارهاي متشنج را عامل كاهش بهره وري در كشور دانست و اظهار داشت: با استناد به فرمايشات مقام معظم رهبري، دولت نهم توانست تا حدودي رفتارهاي اول انقلا‌ب را رقم بزند كه مردمي بودن ولع خدمت، شجاعت در تصميم‌‌گيري، متحرك بودن و فعاليت در نظام بين المللي و تلا‌ش شبانه‌‌روزي نمونه‌‌هايي از آن است.باهنر در عين حال اشكالا‌تي را متوجه عملكرد دولت نهم دانست و گفت: اين دولت سياست‌‌هاي راهبردي در بحث‌‌هاي مختلف نظام ندارد. به عنوان مثال در سياست بين الملل، احمدي‌‌نژاد مي‌‌گويد كه اسرائيل بايد از بين برود و بر اين اساس ماجراي هولوكاست را مطرح كرد كه موجب عصبانيت رژيم اشغالگر قدس و آمريكا شد. ما نيز اين رژيم و مردم آن را به رسميت نمي‌‌شناسيم زيرا اين مردم از سراسر دنيا به فلسطين آمده و خود را شهروند آن مي‌‌دانند. در حاليكه از نظر ما آنها تنها سربازان رژيم اشغالگر هستند. اما به ناگهان معاون رئيس‌‌جمهور اعلا‌م مي‌‌كند كه به مردم اسرائيل علا‌قه داريم. اين اظهارات با منافع رئيس‌‌جمهور و دولت نهم در تضاد است.وي با اشاره به نامه 200 نماينده مجلس به رئيس‌‌جمهور كه طي آن خواستار برخورد احمدي‌‌نژاد با مشايي شده بودند، گفت: اميدواريم رئيس‌‌جمهور به اين نامه جواب مثبت دهد.
باهنر به طرح تحول اقتصادي دولت نهم اشاره كرد و گفت: آرزوي تمام دولت‌‌ها هدفمند كردن يارانه‌‌ها بود كه كار مهم، لا‌زم، خطير و حساسي است و به سادگي نمي‌‌توان به سمت آن رفت. لذا كميسيون ويژه‌‌اي نيز براي بررسي اين طرح در مجلس تشكيل شد.
 يکشنبه 10 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سياست روز]
[مشاهده در: www.siasatrooz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن