تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821086691




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راز ماندگاری قیصر در چیست ؟


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: راز ماندگاری قیصر در چیست ؟


http://i4.tinypic.com/10nw8bb.jpg


داریوش ارجمند ماندگاری فیلم قیصر در چهل سالگی را ناشی از نگاه واقعگرایانه آن دانست و با ذكر خاطره‌ای از توجه دكتر شریعتی به این فیلم مطالبی را بیان داشت
ارجمند كه در فیلم اعتراض كیمیایی ایفای نقش كرده، نگاه واقعگرا را یكی از دلایل موفقیت فیلم قصیر دانست و با عنوان اینكه این فیلم برخلاف دیگر فیلم‌های آن زمان در‌وهم و خیال نمی گذشت، افزود: این فیلم زندگی واقعی مردم را درابعادی تكان دهنده درمقابل سینمای خیالی به نمایش گذاشت.
بازیگر فیلم اعتراض درباره علت استقبال گسترده مردم از این فیلم تصریح كرد: این فیلم با استفاده از تكنیك و اندیشه‌ای نو و ارائه بازی های خلاقانه به قشر فرودست جامعه و دغدغه‌های آنها پرداخته كه سبب می‌شود تا مخاطب با شصیت‌های فیلم حس همذات‌پنداری پیدا كند و این گامی موثر در جهت توجه مردم به این فیلم است.
او با بیان اینكه دفاع فردی و مبارزه یك تنه قیصر در برابر ظلم اعمال شده بر طبقه‌ای خاص در میان مردم بازتاب خوبی داشت، گفت: در برهه‌ای كه از اوضاع و احوال اجتماع، رفتارهای قشر ویژه‌ای از مردم را مد نظر داشت، كیمیایی توجه خود را به سمت عامه مردم متوجه كرد و آنها را به تصویر كشید.
داریوش ارجمند با تاكید اینكه قیصر موج نویی در سینمای ایران ایجاد كرد، گفت: هر چند پیش از قیصر تلاش‌هایی برای تصویر كردن واقعیت صورت گرفت كه حاصل آن فیلم‌هایی چون خشت و آیینه به کارگردانی ابراهیم گلستان و شب قوزی به کارگردانی فرخ غفاری بود اما از آنجا كه این فیلم‌ها با استقبال مردم همراه نبودند، نتوانستند جریانی را در سینمای ایران ایجاد كنند.
این بازیگر، فیلم قیصر را متعلق به دورانی خاص دانست و اضافه كرد: این فیلم در آن زمان رسالت ویژه‌ای را برعهده گرفت و نبض زمانه خود را به صدا در آورد. ادامه ندادن روند واقعگرایی در كارنامه پس از انقلاب كیمیایی را ناشی از تغییر دیدگاه این كارگردان دانست و گفت: البته اعتراض فارغ از اینكه در آن بازی كرده‌ام فیلمی است بر آمده از واقعیت‌های اجتماعی كه به زعم بسیاری بهترین فیلم پس از انقلاب مسعود كیمیایی محسوب می شود.
وی به خاطره‌ای از دكتر علی شریعتی اشاره كرد و گفت: فیلم قیصر را به همراه دكتر شریعتی دیدم. او نظر بسیار مثبتی درباره این فیلم داشت. پس از تماشای فیلم، او در كلاس این مساله را مورد توجه قرار داد و عنوان قیصر را استعاره‌ای از شكست شاه عنوان كرد.
وی در ادامه خاطره طنز دیگری از دكتر علی شریعتی بازگو كرد و ادامه داد: دكتر شریعتی با اشاره به صحنه‌ای از فیلم كه قیصر پاشنه كفشش را ور می‌كشد، گفت من جورابی مشابه جوراب قیصر دارم كه با تصور اینكه مختص بچه خوشتیب‌هاست از پوشیدن آن اجتناب می كردم، اما حالا با دیدن اینكه طبقه عام اجتماع هم از این جوراب ها می پوشد دیگر نگران این شبهه نیستم.
این بازیگر در پایان گفت: این خاطرات را از این لحاظ بیان می‌كنم كه درباره این فیلم بسیار گفته شده و بنابراین بهتر است به ناگفته‌ها بپردازیم، هر چند كه این خاطرات نیز به خاستگاه اجتماعی و اندیشه جاری در این فیلم اشاره دارد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 301]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن