تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866387369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رباب صدر به برادرش :چه كوچكند آنان كه گمان مي‌كنند ممكن است ما سازش كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رباب صدر به برادرش :چه كوچكند آنان كه گمان مي‌كنند ممكن است ما سازش كنيم
خواهر امام موسي صدر در سي امين سالروز ربوده شدن وي در نامه اي به برادرش با ياد آوري پايه گذاري مقاومت در جنوب لبنان توسط امام موسي صدر و پيروزيهاي رزمندگان اين منطقه در سالهاي اخير نوشت : چه مايه كوچكند آنان وقتي كه گمان مي كنند كه ممكن است ما سازش كنيم.

به گزارش خبرگزاري مهر، در اين نامه آمده است : سرور من اي امام ، تنها اين نامه بود كه سنگفرش راه را نقش زد، مقصودش رسيدن به تو بود و زمزمه زخم هاي ما را به خود داشت و در پي گرمايي بود كه از چين ولاي عباي تو مي تراويد.

سرور من، نامه ما را باز كن و بخوان، هنوز حروف الفبا در ساحل صور پژواك گام هاي تو را جمع مي كند، تا مگر گنجايش انبوه اشتياق در پس ساليان سال را پيدا كند. و تو بر آه تب زخم ما گل سرع و خنكا بيفشان.

اين همه روزهاي رنج گواه باشيد، كه ما بر پشت توسن جراحتي نشستيم كه آنان گمان مي كردند كه ما را از پاي درخواهد آورد، و ما همچنان در بيابان هاي اين هستي مي گرديم و تو را مي جوييم اي سرور من. و سواران از اسب پياده نخواهند شد مگر آنكه تو بازگردي و پراكندگان را جمع كني و در احساس خفتگان شيريني شب زنده داري را بيدار كني، در شب نشيني كه جز با طلوع صبح و بازگشت هياهوي ميدان پايان نمي پذيرد.

اي سرور من، وقتي كه با هدف اصلاح گام در راه نهادي، ميراث دار جد خويش بودي و ما همچنان از عهده نيك خواندن كتاب هايي بر مي آييم كه جانيان بر وسعت كربلا طعمه آتش ساختند.

اي سرور من، كشت از آن توست و بار و بر رسيده وخوشگوار است.

ما ساربانان قافله اي هستيم كه سخت ره مي سپارد،هدفش رسيدن به كرانه هاي يتيمي است، پاروهاي رهايي در دست دارد و درد قايق ها راهبر اوست.

و تفنگ؛ وقتي كه آن را زينت مردان خواندي، خرده حاسدان بر تو گرفتند و روياهاي ملت ما به حقيقت پيوست و همت و عزم قهرمانان، فرزندان مدرسه اي كه تو راهش را نشان دادي، قلعه خيبر را ديگر بار در هم كوبيد و دوران هزيمت تا ابد رخت بربست.

اي سرور من، هر كه گمان مي كند كه ماممكن است فراموش كنيم به قدر دهر و دوراني به گذشته باز گردد و از خيمه هاي سرزمين طف (كربلا) باز پرسيد، از آنها درباره جان هايي مي پرسد كه ابا دارند از آنها رخت ببندند و درباره رودي كه نه بر وفق مراد و كام طفل شيرخواري جاري شد ، و ما آن رود را در جنوب جاري كرديم، ما از اين پس درد تشنگي نخواهيم داشت.

و چون همت و عزم در ما نشاندي، غل و زنجير را مقهور خواهيم كرد و تب داغ شوق آزاديخواهي خود را بر او جاري خواهيم ساخت و سوداي زنجير را آب خواهيم كرد.

آيا رواست كه چنانكه خواسته اند زنجير بر دستان تو باقي بماند؟!

اي همه شيفتگان هواي آزاد، مگذاريد كه شيهه اسبان از سم و سبك آنها دريوزگي كند، زين اسبان را فريادآزادمردان قرار دهيد كه وحشت در دل فرمان گذار زندانيان مي اندازد، تا مگر وجدان غافلان از خواب غفلت برجهد و سپيده موعود ما از روزن غبار به درآيد.

اي سرور من، غيبت به درازا كشيد، ما تو را از ياد نخواهيم برد و دو برادر و يار تو (جناب شيخ محمد يعقوب و عباس بدرالدين) را از ياد نخواهيم برد و همچنيان به سوي شما راه خواهيم سپرد تا آنگاه كه به ديدار يكديگر نائل گرديم.

چه مايه كوچك اند آنان وقتي كه گمان مي كنند كه ممكن است ما سازش كنيم.

به گزارش مهر ، امام موسي صدر شهريور 1357 ( 31 اوت 1978 ميلادي ) و در آخرين مرحله از سفر دوره اي خود به كشورهاي عربي، بنابر دعوت رسمي معمر قذافي رهبر ليبي وارد اين كشور شد، اما در روز نهم شهريور ربوده شد و از آن تاريخ تاكنون هيچ اطلاعي از سرنوشت وي بدست نيامده است.
 شنبه 9 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن