واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: معاون علمي رييسجمهور:
شمار مجلات ايراني در پايگاههاي علمي بينالمللي تا پايان اجراي نقشه جامع علمي به 160 عنوان ميرسد
معاون علمي و فناوري رييسجمهور گفت: تعداد مجلات ايراني نمايه شده در پايگاههاي علمي بينالمللي بايد تا پايان اجراي نقشه جامع علمي، به 160 عنوان مجله با ضريب نفوذ بالا افزايش يابد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر نسرين سلطانخواه، رييس بنياد ملي نخبگان در نشست خود با استادياران جوان تحت حمايت بنياد كه به مناسبت گراميداشت هفته معلم برگزار شد، افزود: در حال حاضر50 مجله ايراني در پايگاهاي علمي بينالمللي نمايه ميشوند.
وي تاكيد كرد كه براي افزايش سرعت رشد علم و فناوري در كشور، نبايد صرفا در مسير كشورهاي پيشرو حركت كنيم، زيرا در اين صورت هر چقدر سرعتمان زياد باشد، باز پشت سر آنها خواهيم بود.
رييس بنياد ملي نخبگان با بيان اينكه طي سالهاي گذشته علم به عنوان ابزار سلطه در كشورهاي غربي مورد استفاده قرار گرفته و به همين دليل آن را انحصاري ميكنند، افزود: از سويي ديگر، در حال حاضر علم و فناوري كه موجب توليد ثروت ميشود، در كشورهاي غربي اختلافات طبقاتي را به همراه داشته، اما ما به دنبال علم و فناوري هستيم كه در جهت عدالت و حذف اختلاف طبقاتي باشد.
سلطانخواه در ادامه به شناسايي نخبگان و مراحل آن اشاره كرد و گفت: شناسايي نخبگان در دوره دانشآموزي و دانشجويي آغاز ميشود. بخش ديگر اين شناسايي، مربوط به زيستگاه و محل رشد نخبگان است و لذا نهادهاي مرتبط بايد بنياد ملي نخبگان را در اين زمينه ياري كنند.
وي اعلام كرد: به منظور درگير كردن همه دستگاهها و نهادهاي مرتبط ، با نخبگان و بهرهگيري از توان بالاي آنها، سند راهبردي نخبگان كشور در دست تدوين است تا رويكردها، اقدامات و چگونگي به كارگيري نخبگان در كشور مشخص شود و تقسيم كار ملي در اين خصوص، صورت گيرد.
راهاندازي بنياد ملي نخبگان جاذبههاي فراواني براي ماندن نخبگان ايجاد كرده است
سلطانخواه با بيان اين كه متاسفانه طي سالهاي گذشته شاهد خروج المپياديها از كشور بودهايم كه البته اين روند از سال 82 تا كنون شيب منفي داشته است، افزود: دليل اين موضوع هم تاسيس بنياد ملي نخبگان و ورود همزمان المپياديها به مقاطع بالاتر تحصيلي در سال 86 بوده است، چرا كه اكثر اين افراد در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تصميم به خروج از كشور ميگيرند. از اين رو راهاندازي بنياد ملي نخبگان جاذبههاي فراواني را براي اين افراد جهت ماندن در ايران ايجاد كرده است.
سالانه يكهزار نخبه به جمع نخبگان تحت پوشش بنياد اضافه ميشوند
معاون علمي و فناوري رييسجمهور با بيان اين كه حداقل سالانه هزار نفر به جمع نخبگان تحت پوشش بنياد ملي نخبگان اضافه ميشوند، خاطرنشان كرد: هر سال 282 نفر از مدالآوران طلا، نقره و برنز المپيادهاي كشور، 100 نفر اول كنكور رياضي، 50 نفر اول كنكور تجربي، 50 نفر اول كنكور انساني و 20 نفر اول كنكور هنر، همچنين برگزيدگان جشنوارههاي خوارزمي، جوان خوارزمي، فارابي، شيخ بهايي و علوم پزشكي رازي به جمع نخبگان كشور اضافه ميشوند.
سلطانخواه ادامه داد: البته تعداد نخبگان مشمول تسهيلات بنياد ملي نخبگان چندان اهميت ندارد، اما سعي ميكنيم دايره شموليت نخبگان و استعدادهاي برتر را گسترش دهيم.
به گزارش ايسنا، در ابتداي اين نشست دكتر حسيني معاون شناسايي، جذب و امور فرهنگي بنياد ملي نخبگان نيز درباره ابعاد شخصيت استاد شهيد مطهري سخنراني كرد.
همچنين تعدادي از استادياران جوان تحت حمايت بنياد ملي نخبگان، دغدغهها و مشكلات خود را مطرح كردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]