واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
ورزش ایران بار دیگر شاهد اوباشگری در میدان بود و شکستن صندلی ها در دیدار تیم های تراکتورسازی - صبای قم در ورزشگاه یادگار امام تبریز نشان داد که چقدر وضعیت انضباطی ورزش و بویژه فوتبال تاسف بار است. مهر: دیدار تیم های تراکتورسازی تبریز و صبای قم در ورزشگاه یادگار امام تبریز با برتری 2 بر یک تیم صبا و متعاقبا جنجال تیم تراکتور همراه بود تا آنجا که هواداران پرتعداد این تیم اقدام به شکستن صندلی های ورزشگاه کرده و صحنه های زشتی را رقم زدند. هفته گذشته هم در دیدار تیم های والیبال پیکان - باریج اسانس، تماشاگران حاضر در خانه والیبال اقدام به پرتاب نارنجک و شکستن صندلی ها کردند و به نظر می رسد شکستن صندلی در ورزش ایران به یک اپیدمی تبدیل شده است.
فوتبال ایران پس از حذف ناراحت کننده ای که در رقابت های جام ملت های آسیا داشت و متعاقبا سرخوردگی عمومی، در هفته های اخیر ( در سال 1390) جنجال های نگران کننده ای را شاهد بوده است. بی تردید یکی از علل اصلی این جنجال ها به کمیته انضباطی فوتبال بازمی گردد که در این چند سال هرگز تصمیم گیری های بجایی نداشته و عدالت را رعایت نکرده است.
فاجعه دیدار پاس همدان - راه آهن هیچ گاه از حافظه فوتبال کشور پاک نخواهد شد و به سان لکه ننگی است بر دامان فوتبال ایران زمینی که مهد پوریای ولی و تختی است. جالب اینکه کمیته انضباطی فوتبال آنچنان در آن دیدار ضعیف عمل کرد و تصمیمات ابهام برانگیزی اتخاذ کرد که فجایع بعدی، رخ داد.
درگیری مجید باجلان و فرهاد خیرخواه از نکات سیاه عملکرد کمیته انضباطی بود که بازیکن راه آهن (باجلان) به دلیل درگیری با بازیکن تیم میزبان، سه جلسه محروم شد اما پرونده خیرخواه هنوز در دست بررسی است و جالب اینکه این مهاجم سه هفته است که بازی می کند و اتفاقا گل هم می زند!
دیدار فاجعه بار بعدی، دیدار تیم های پرسپولیس - استیل آذین بود که اگر کمیته انضباطی در به راه افتادن جنجال نقشی نداشت اما در خصوص جرایم تیم ها و بازیکنان به قدری اشتباه کرد که اعتراض فوتبالدوستان بلند شد هرچند که در ورزش ایران "آنچه به جایی نمیرسد فریاد است". ماتئوس آلونسو، بازیکن استیل آذین، به دلیل ضربه ای که به سکوبرت زد دو ماه از سوی کمیته انضباطی محروم شد اما معلوم نشد چرا با علیرضا نورمحمدی، مدافع پرسپولیس، چنین سختگیرانه برخورد شد و دو ماه از حضور در میدان محروم شد. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به جای اینکه تصمیم درست و درمانی برای برطرف شدن این معضل در دستور کار قرار دهد، بازیکنان و دو باشگاه را 196 میلیون تومان جریمه کرد که به نظر رسید که اگر فوتبال ایران و تماشاگران از بابت این بلبشو متضرر شدند فدراسیون فوتبال چندان دچار خسران نشد.
و فاجعه سوم در ورزشگاه یادگار امام تبریز روی داد جایی که تراکتورسازان در اعتراض به رای داور دست به جنجالی بزرگ زده و بار دیگر صحنه های زشتی در فوتبال ما به ثبت رسید. رئیس کمیته انضباطی در گفتگو با رسانه ها عنوان کرده از این پس در خصوص هرگونه تخلف، تصمیمات سختگیرانه ای را اتخاذ خواهد کرد و این گفته به مثابه نوشدارو بعد از مرگ سهراب است چرا که لیگ در حال پایان یافتن است.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در سال های گذشته هرگز در تصمیم گری های خود، مقتدر و موفق نشان نداده است. بخشش خدادداد عزیزی به دلیل ضرب و شتم خبرنگار که اعتراض اهالی فوتبال را به همراه داشت یکی از همین موارد است و در موردی تازه تر، بخشش جاسم کرار که به هیچ وجه قابل قبول نبود. اما رئیس کمیته انضباطی عنوان کرد که این کار به درخواست رئیس سازمان تربیت بدنی، جمعی از نمایندگان مجلس و بعضی از نهادها صورت گرفته که این سوال را به ذهن متبادر می کند که پس استقلال کمیته انضباطی چه می شود؟
براستی مسئولان این کمیته ببینند که آیا در دیگر کشورهای دنیا هم چنین تصمیماتی اتخاذ می شود. دیدار هفته گذشته رئال مادرید - بارسلونا ، مهم ترین و حساس ترین دیدار همیشگی فوتبال جهان است اما آیا بازیکنان رئال مادرید پس از تصمیم جنجالی "ولفگانگ استارک" در خصوص اخراج پپه، به داور و کمک داور حمله کردند؟ در فوتبال ما اما جاسم کرار عراقی کمک داور لیگ را می زند اما بخشیده می شود.
کسی از حضرت علی(ع) پرسید آیا جود (بخشش) بهتر است یا عدالت؟ فرمودند: "عدل بهتر از جود است. به دلیل اینکه عدل هر چیزی را در جای خود قرار میدهد و هر حقی را به ذیحق واقعی خود میرساند. اما جود و بخشش، امور و جریان ها را از محل خودشان و مدارشان خارج میکند."
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]