تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867187103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

احمدي نژاد:دوست همه ملت‌ها هستيم؛ اما بعضي با تعريفي ملت به حساب نمي‌آيند


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: احمدي نژاد:دوست همه ملت‌ها هستيم؛ اما بعضي با تعريفي ملت به حساب نمي‌آيند
رئيس جمهور گفت: ايران دوست همه ملت‌ هاست؛ البته بعضي‌ها با تعريف حقوقي، "ملت" بـه حـسـاب نـمـي‌آيـنـد.بـه گـزارش فـارس، مـحمود احمدي‌نژاد پيش از ترك دوشنبه پايتخت تاجيكستان در نـشـسـتـي مطبوعاتي گفت: از مسئولان كشور تاجيكستان به ويژه امام علي رحمان رئيس جمهور تاجيكستان به دليل برگزاري خوب اجلاس شانگهاي تشكر كرده و از مردم تاجيكستان به جهت آنكه نتوانست با آنها ملاقات داشته باشد عذر خواهي كرد. احمدي نژاد در ابتداي اين مصاحبه مطبوعاتي گفت: شرايط امروز جهان از يك سو ناشي از اعمال تبعيض و دخالت در كشورهاي ديگر است و از طرف ديگر حاصل مقاومت ملت‌ها و انسان‌هاست.خبرنگاري درباره موضع جمهوري اسلامي ايران درباره مسئله اوستياي جنوبي پرسيد كه احمدي نژاد گفت: فكر مي‌كنيم اگر قدرت‌هاي فرا منطقه اي دخالت نكنند، ملت هاي منطقه مي‌توانند مسائل خود را حل كنند. خبرنگار تلويزيون روسيه پرسيد امروز شما ديداري با مدودف رئيس جمهور روسيه داشتيد، اين ديدار چه نتايجي داشته كه احمدي نژاد گفت: گفتگوهاي خوبي در مورد مسائل مختلف صورت گرفت و درباره همكاري‌هاي دو جانبه نيز صحبت كرديم. احمدي‌ نژاد در پاسخ به خبرنگاري كه پرسيد آيا نيروگاه جديدي كه قرار است بسازيد به دست روسيه ساخته مي‌شود؟ گفت: خير؛ خودمان مي‌سازيم. اين خبرنگار از احمدي نژاد سوال كرد آيا صحت دارد كه دفتر حافظ منافع آمريكا را در تهران راه اندازي مي كنيد و آيا اين مسئله مي‌تواند يخ ميان شما و آمريكا را باز كند كه احمدي نژاد گفت: من فكر مي‌كنم از يخ سفت‌تر باشد؛ اگر مسئولان آمريكايي به حرف كارشناسان گوش مي‌دادند تاكنون مشكلات بر طرف مي‌شد. احمدي نژاد ادامه داد: با تمام ملت‌هاي منطقه دوست هستيم؛ با ملت گرجستان هم رابطه عميق داريم؛ اما فكر مي‌كنيم مديران گرجستاني بايد با دقت بيشتري صـحـنـه را مـديـريت مي‌كردند و اجازه نمي‌دادند كشورهاي ديگر از بيرون منطقه به امور آنها دخالت كنند. احمدي نژاد گفت:‌ ما علاقه‌مند صلح و صفا در منطقه‌ و جهانيم. به اميد روزي كه ملت‌ها در صلح و دوستي و بدون نزاع در كنار يكديگر زندگي كنند.

دشمنان نمي‌خواهند ايران و روسيه قدرتمند شوند

همچنين رئيس جمهور در ديدار همتاي روسي خود با مهم خواندن روابط ايران و روسيه و آثار فراوان گسترش همكاري‌هاي دوجانبه تاكيد كرد: دشمنان نمي‌خواهند دو كشور ايران و روسيه قدرتمند شوند.به گزارش ايسنا، محمود احمدي نژاد در حاشيه نشست سران كشورهاي عضو سازمان همكاري شانگهاي در دوشنبه در ديدار ديميتري مدودف رئيس جمهور روسيه، با اشاره به آمادگي ايران براي افزايش همكاري‌ ها در زمينه انرژي ، بر اجرايي شدن هر چه بيشتر توافقات فيمابين تاكيد كرد و گفت : جمهوري اسلامي ايران در مناسبات اقتصادي، آماده توسعه روابط با روسيه تا حد ممكن است . احمدي نژاد همچنين با اشاره به اتفاقات اخير در اوستياي جنوبي ، نقش بيگانگان را در شكل گيري اين بحران يادآور شد و گفت: امروز ريشه بـسياري از مسائل منطقه‌اي، دخالت قدرت‌هاي فرامنطقه‌اي است. رئيس جمهور روسيه نيز در اين ديدار درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌اي وبين المللي تبادل نظر كرد و گزارشي از آخرين تحولات منطقه قفقاز و گرجستان ارائه نمود .

در زمينه هسته‌اي شرايط به نفع ايران در حال سپري شدن است

همچنين رئيس جمهوري اسلامي ايران روابط ايران و قزاقستان را برادرانه و صميمي توصيف كرد و گفت: بايد با گسترش همكاري‌هاي منطقه‌اي، جلوي نفوذ بيگانگان را در منطقه مسدود كنيم. به گزارش ايسنا، محمود احمدي نژاد درحاشيه هشتمين اجلاس سران عضو سازمان همكاري هاي شانگهاي، در ديدار با نور سلطان نظر بايف رئيس جمهور قزاقستان با اشاره به هـمـكـاري‌هـاي اقـتـصـادي دو كشور، ارتقاء سطح همكاري هاي اقتصادي و سياسي دو جانبه را خواستار شد و خاطر نشان كرد : در زمينه همكاري هاي اقتصادي و سوآپ نفت به قزاقستان ، آمادگي كامل داريم.وي با اشاره به وضعيت موضوع هسته‌اي ايران خاطر نشان كرد: مسيري كه در موضوع هسته‌اي طي مي كنيم، مسير بسيار مناسبي است و شرايط به نفع جمهوري اسلامي ايران در حال سپري شدن است.در اين ديدار، نور سلطان نظر بايف رئيس جمهور قزاقستان نيز با اشاره به اجلاس موفقيت آميز سران كشورهاي حاشيه درياي خزر در تهران، روابط دو كشور را رو به گسترش ارزيابي كرد و گفت : قزاقستان آمادگي دارد روابط بسيار نزديكي كه هم اكنون با جمهوري اسلامي ايران دارد را بيش از پيش پيگيري نموده و آن را ارتقا بخشد .

5 پيشنهاد ايران براي نقش آفريني فعال سازمان شانگهاي

رئيس جمهوري اسلامي ايران در اجلاس سران كشورهاي عضو سازمان همكاري شانگهاي با اشاره به بحران هاي اقتصادي و سياسي ، گسترش تهديدات ناشي از افراطي گري ، مواد مخدر و بيماري هاي واگير و با تاكيد بر اينكه نظام هاي حاكم بر جهان براي رفع اين معضلات جز هياهو و تبليغات اقدامي نكرده اند تصريح كرد: سازمان شانگهاي مي تواند با ابتكارات نو ، ضمن جبران عدم كارآيي بعضي از نظام ها و ساز و كارهاي بين المللي، پاسخگوي بخشي از مطالبات امروز باشد. احمدي نژاد در ادامه گفت : در بخش هاي سياسي ، بعضي بحران ها تداوم يافته است و مسائل جديدي نيز به وجود آمده است، بحران عراق ادامه يافته و هنوز عراق در اشغال است و حضور نيروهاي ناتو در افغانستان نه تنها كمكي به ايجاد امنيت نكرده است، بلكه دائما عده اي از مردم بي گناه افغانستان در بمباران ها و درگيري ها كشته مي شوند .وي در ادامه گفت : سازمان همكاري شانگهاي مي تواند موقعيت و فرصت ممتازي در حل مشكلات اقتصادي، مناقشات منطقه اي و بين المللي و تهديدهاي فوق الذكر احراز نمايد . احمدي نژاد افزود : ايران پيشنهاد مي كند مـبـادلات اقـتـصـادي ، تجاري ، پولي و مالي بين كشور هاي عضو، با ارزهاي رايج در خود اين كشورها ساماندهي شود ؛ همچنين بانك سازمان همكاري شانگهاي با مشاركت كشورهاي عضو جهت تسهيل مبادلات تشكيل شود و به منظور مبارزه با باندهاي قاچاق و جنايات سازمان يافته و تروريسم و افراطي گري، همكاري‌هاي امنيتي نيز سازماندهي شود . در همين حال با هدف نزديك تر شدن ديدگاه هاي سياسي و همگرايي بيشتر با تشكيل كميته مشترك سياسي، مشورت هاي سياسي بين اعضا به طور دائم جريان يابد ؛ همچنين براي رفع اختلافات احتمالي بين اعضا، يك نهاد قضايي تاسيس گردد.
 جمعه 8 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن