واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: تكواندو شاگرد ممتاز ورزش ايران استذوالقدر: روح المپيك در جامعه ايجاد نشده بود
ايسنا- حسن ذوالقدر اعتقاد دارد روح المپيك در جامعه پديدار نشده بود و اين دوره از بازيهاي المپيك به هر دليل مانند رقابتهاي عادي ديده شد.
سرپرست تيم ملي تكواندو در بازيهاي المپيك پكن در رابطه با نتايج ضعيف كاروان ايران در اين بازيها گفت: مجموع مسوولان و دست اندركاران ورزش، رسانهها و متوليان برنامههاي فرهنگي در اين رابطه هر كدام دخيل هستند، زيرا حساسيت المپيك براي ورزشكاران قابل لمس نبود. در المپيكهاي آتن، سيدني، بارسلون و... از يكسال قبل از آغاز بازيها شرايط به نحو ديگري بود و حتي رسانهها از شرايط آب و هوايي ميزبان بازيهاي المپيك نيز خبر تهيه ميكردند.
مدير فني تيم ملي تكواندو افزود: در عدم كسب نتايج مطلوب در بازيهاي المپيك پكن همه جامعه و حتي ورزشكاران مقصرند و هر كس بايد به سهم خود كلاهش را قاضي كند و اينكه چند درصد در اين نتايج مقصر است. هر كس بايد به خود بپردازد و در ادامه با انجام يك برنامهريزي ويژه به المپيك 2012 لندن فكر كند. هرگونه نقد و انتقاد در اين شرايط نيز بايد با ارايه راهكار انجام شود و انتقاد صرف بدون راه كار درست نيست.
وي با اشاره به اين كه بايد با كنكاش و ريزبيني به دنبال عوامل ناكامي گشت و به لحاظ اقتصادي، شرايط مورد نياز فراهم شده بود، گفت: با وجود تامين منابع مالي لازم در جهت آمادهسازي تيمهاي المپيكي اما، امكانات بالايي در دسترس نبود؛ زيرا براي تامين امكانات كافي، نياز به زمان و زيرساخت مناسب است. گاهي تصور ميكنيم سالن تمرين آزادي و آكادمي ملي المپيك مجهز است، در حالي كه در مقايسه با سالنهاي تمريني چين به بضاعت محدود خود پي برديم.
ذوالقدر تاكيد كرد: ورزشكاران و دستاندركاران ورزش نياز به انگيزه و روح المپيك داشتند. ما راه را گم كردهايم و بايد شرايط به نحو ديگري رقم ميخورد. زماني كه تك تك مردم شرايط را درك كنند، اين انرژي به مسوول ورزش هم منتقل ميشود.
مدير فني تيم ملي تكواندو در ادامه در پاسخ به اينكه برخي كارشناسان اعتقاد دارند «هادي ساعي» به عنوان يك اسطوره، با تكيه بر تجربيات و خلاقيت خود به طلاي المپيك دست يافت، اظهار كرد: همين گروه از كارشناسان پيش از المپيك ساعي را تمام شده ميدانستند، ولي ساعي با طي كردن شرايط المپيك و با روحيه المپيك و تكيه بر تجربيات ارزنده خود، مسابقهاي منطقي را انجام داد و به مدال طلاي المپيك رسيد.
سرمربي اسبق تيم ملي تكواندو بزرگسالان خاطرنشان كرد: به صراحت ميگويم ساعي در كنار كادر فني ساعي شده است و اگر با درايت خاص ارنج و كوچ نميشد، اين نتايج بدست نميآمد. رضا مهماندوست سرمربي تيم ملي، شبانه روز در كنار ساعي بود و اين موضوع انگيزه و تلاش مضاعفي را به ساعي داد تا پاسخگوي زحمات شبانهروزي كادرفني تيم ملي باشد.
ذوالقدر تاكيد كرد: كادرفني و در راس آن مهماندوست به دليل شناخت از ساعي ميدانست وي از چه قابليتهايي برخوردار است و ساعي به تنهايي نميتوانست به موفقيت برسد. همواره عوامل بيروني در انگيزه يك ورزشكار براي كسب نتيجه تاثيرگذار است.
سرپرست تيم ملي تكواندو در المپيك پكن درباره اظهارات اخير بهزاد خداداد گفت: با اين بحث كه اگر فرصت بيشتري داشتيم و بهزاد با بهبودي كامل در مسابقات شركت ميكرد، شايد نتيجه بهتري در وزن اول حاصل ميشد، موافقم اما، در مقابل شاهد بوديم با حضور قهرمانان با تجربهاي به اسم راموس و چوموين و فينال بين مكزيك و دومينيكن، مسابقات غير قابل پيشبيني بود.
وي افزود: هيچ تضميني وجود نداشت كه بهزاد خداداد بتواند نتيجه بهتري بهدست آورد. در اين شرايط و با توجه به مصدوميت خداداد، بهترين گزينه نادريان بود ولي شرايط و روح المپيك نادريان را تسخير كرد كه ديگر از دست كادر فني و تجارب آنها كاري برنميآيد. حتي واعظ موسوي، روانشناس كميته ملي المپيك نيز دائما در كنار نادريان حضور داشت، ولي همانطور كه اشاره شد، روح المپيك نادريان را احاطه كرد و نتوانست بر آن غالب شود.
ذوالقدر يادآور شد: به دفعات اعلام كرده بودم تكواندو شاگرد ممتاز كلاس ورزش ايران است و شرايط بايد به نحوي باشد تا شاگردان ممتاز زيادي در اين كلاس پرورش يابند؛ زيرا تكواندو به تنهايي قادر نخواهد بود بار تمامي رشتهها را به دوش بكشد.
مدير فني تيم ملي تكواندو تصريح كرد: در المپيك پكن، شاهد كسب يك سهميه بانوان ايران بوديم كه در مقايسه با چهار سال قبل به معني رشد و پرورش است. از طرفي مدال طلاي خود را نيز حفظ كرديم كه امري بسيار دشوار تلقي ميشود. نبايد صرفا نگاه نتيجهگرايانه داشته باشيم و با در نظر داشتن مجموع شرايط، تكواندو كار خود را انجام داده است.
جمعه 8 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]