واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: مدير عامل سازمان ميادين ميوهوترهبار شهرداري تهران: غرفههاي سازمان ميادين به توليدكنندگان واگذار ميشود
مدير عامل سازمان ميادين ميوهوترهبار شهرداري تهران، گفت: هفت بازار جديد در شهر تهران افتتاح ميشود كه با اين تعداد، تهران داراي 110 ميدان ترهبار خواهد شد. به گزارش خبرنگار ما، مهندس حسين صفايي، در نشست خبري در سازمان ميادين برگزار شد با اعلام اين خبر و با اشاره به محل افتتاح اين ميادين گفت: بازار شهرك نفت در منطقه يك، بازار ديهيم منطقه 8، بازار احمديه منطقه 14، بازار قيامدشت منطقه 15، بازار امين الملك و ابوذر منطقه 17 و بازار بنفشه منطقه 21 بازارهاي جديد سازمان ميادين هستند.
وي با اشاره به اين كه 15 بازار ديگر نيز در دست احداث است، اظهار كرد: در برنامهريزي صورت گرفته 12 بازار از اين تعداد تا بهمن ماه به بهرهبرداري ميرسد كه با افتتاح آنها تعداد بازارهاي ميوهوترهبار تهران با تعداد نواحي شهرداري، 122 ناحيه، برابري خواهد كرد. صفايي در ادامه گفت:
اين 122 بازار به طور مساوي در نواحي تقسيم نشدهاند كه در آينده نزديك حداقل يك بازار در هر ناحيه ايجاد ميشود.
مديرعامل سازمان ميادين ميوهوترهبار شهرداري تهران، خاطر نشان كرد: هم اكنون برخي نواحي فاقد بازارهاي دائمي و ساختارمند از كانكسهاي عرضه ميوهوترهبار استفاده ميكنند، به همين دليل تمامياين كانكسها تاكنون جمعآوري نشده و از 147 كانكس عرضه ميوهوترهبار 47 مورد آنها به دليل ايجاد سد معبر و به وجود آوردن مشكلاتي براي شهروندان جمع آوري شده و 100 كانكس ديگر فعال هستند. وي در ادامه با اشاره به نزديك شدن ماه مبارك رمضان و عرضه مواد غذايي در اين ماه در مورد اقدام اين سازمان گفت: با همكاري وزارت بازرگاني و جهاد كشاورزي به توافق رسيدهايم كه مواد پروتئيني در 50 غرفه از بازارهاي سازمان ميادين عرضه شود.
صفايي با اشاره به اين كه ميزان عرضه برخي اقلام غذايي در طول ماه رمضان افزايش خواهد يافت، افزود: علاوه بر مقاديري كه طي سال از طريق بازارها عرضه ميشود 750 تن گوشت قرمز، 360 تن گوشت مرغ، 250 تن خرما، 600 تن قند و شكر و 200 تن زولبيا و باميه ارائه ميشود كه قيمت آنها پايينتر از بازار است.
مديرعامل سازمان ميادين ميوهوترهبار شهرداري تهران در ادامه با اشاره به بازنگري در سياستهاي جاري سازمان و تعيين سه محور اساسي گفت: تصميم بر اين است كه شهروندان محصولات كشاورزي را از بازارهاي سطح شهر به قيمت ميدان مركزي خريداري كنند، تا به حال نرخ گذاري بر اساس قيمت تمام شده انجام ميشد كه با اجراي اين تصميم فاصله قيمت ميان توليدكننده و مصرفكننده به حداقل ميرسد.
وي با بيان اين كه با اين كار فروشندگان متضرر خواهند شد، اظهار كرد: براي جلوگيري از اين ضرر سياست ديگرمان بر واگذاري غرفهها به توليدكنندگان است و اشخاص حقوقي يعني تشكلهاي توليدي محصولات كشاورزي به جاي اشخاص حقيقي غرفههاي ميادين را در دست خواهند گرفت.
صفايي توجه به نظارت را سياست ديگر سازمان ميادين ميوهوترهبار دانست و افزود: براي كنترل دقيقتر مبادلات داخل بازارها 60 ميدان ميوهوترهبار به سيستم IT مجهز شده و كل مبادلات ثبت و ضبط خواهند شد.
وي با بيان اهميت مبحث كيفيت و لزوم توجه به آن در سازمان ميادين ميوهوترهبار اظهار كرد: با توجه به اين كه ابزار قانوني اين مساله به صورت كامل در اختيار ما نيست تصميم به كنترل مواد غذايي وارد شده به بازارها گرفتيم كه به دنبال آن و با تصميم شهرداري سازمان سردخانه و كشتارگاهها با سازمان ميادين ادغام خواهند شد.
مدير عامل سازمان ميادين ميوهوترهبار شهرداري تهران افزود: امكانات و وظايف قانوني آن سازمان وقتي كه به سازمان ميادين محول شود امكان كنترل كيفيت محصولات سازمان ميادين را نيز فراهم ميكند.
صفايي در ادامه در مورد محدوديت عرضه گوشت مرغ كه به تازگي در بازارهاي تحت نظارت اين سامان رخ داده، گفت: قيمت مرغ در بازر عمده فروشي از كيلويي 2100 تومان به 2900 تومان افزايش يافت و ما با توجه به اين كه نميخواستيم در بازارهاي تحت پوشش به اين افزايش تن دهيم، مرغ را تا كيلويي 2550 تومان افزايش داديم كه در اين مدت اختلالي پيش آمد و به اندازه كافي گوشت مرغ در بازارها توزيع نشد، اما پيشبيني ميشود كه قيمت مرغ در ماه رمضان از وضعيت كنوني بهتر شده و با قيمتهاي مناسبتر از بازار عرضه شود.
وي با توجه به شيوع بيماري وبا و امكان گسترش آن به بحث نظارت و كنترل سبزيجات وارد شده به ميادين اشاره كرد و گفت: يك ايستگاه سبزي پاككني در ميدان مركزي ايجاد شده است تا 60 درصد ضايعات همراه سبزيها به ميادين وارد نشود.
جمعه 8 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]