واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش: از اين پس المپياد ايرانيان را آموزش و پرورش برگزار ميكند سازمان تربيتبدني موظف است از ورزش مدارس هم حمايت كند
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: ورزشي - فوتبال
مراسم اختتاميه بيست و يكمين دوره رقابت هاي علمي تخصصي دبيران تربيت بدني سراسر كشور در اراك برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مركزي، مديركل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش در اين مراسم اظهار كرد: سازمان تربيت بدني موظف است از ورزش مدارس حمايت كند.
سيدغلامرضا كمانه افزود: بدون شك تربيت بدني مهمترين درس آموزش و پرورش است و به شخصه افتخار ميكنم، به عنوان يك خدمتگذار در اين بخش فعاليت مي كنم.
وي ادامه داد: در تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش 4 برنامه و 16 فعاليت به صورت مدون تهيه شده است كه از مهمترين اين برنامه ها مي توان به توسعه تربيت بدني و توسعه منابع انساني اشاره كرد.
كمانه از افزايش زمان درس تربيت بدني در مدارس خبر داد و تصريح كرد: هم اكنون 21 هزار دبير تربيت بدني در مدارس كشور فعاليت مي كنند و بر اساس برنامه چهارم توسعه، بايستي زمان درس تربيت بدني در مدارس به 3 ساعت افزايش يابد.
مديركل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش خواستار حمايت بيشتر سازمان تربيت بدني از ورزش مدارس شد و افزود: برنامه ارتقاي ورزش مدارس بين سازمان تربيت بدني و وزارت آموزش و پرورش نوشته شده است؛ از طرفي سازمان تربيت بدني موظف است از ورزش مدارس حمايت كند. ما از نظر الزامات قانوني كمبودي نداريم اما، اجراي اين مصوبات بسيار مهم است كه بايد به آن توجه جدي شود.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش هر كاري كه توانسته براي ورزش دانش آموزي انجام داده است و با وجود كمبودها و مشكلات عديده، مسابقات دانش آموزي را برگزار كرديم كه به دليل همزماني با المپياد ايرانيان مورد انتقاد قرار گرفت؛ به همين دليل سازمان تربيت بدني اعلام كرده است، با پرداخت هزينه ها، برگزاري مسابقات دوره هاي آينده المپياد ايرانيان را به آموزش و پرورش واگذار مي كند و اين موضوع در غالب تفاهم نامه اي نوشته شده است.
مديركل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش با اعلام اينكه رقابت هاي علمي تخصصي دبيران تربيت بدني سراسر كشور از اهميت بسيار بالايي براي وزارت برخوردار است، بيان كرد: ابتدا از مديراني كه بنيان اين مسابقات را بنا نهاده اند، تشكر مي كنيم و از مسوولان استان مركزي هم به جهت برگزاري مطلوب بيست و يكمين دوره اين پيكارها كمال تشكر را داريم؛ از طرفي با برگزاري اين مسابقات سطح آمادگي دبيران ورزش مشخص مي شود، ما اول بايد خودمان ورزش كنيم و به دنبال آن از دانش اموزان انتظار داشته باشيم ورزش كنند، از طرفي شايعه برگزاري هر 2-3 سال يكبار اين مسابقات صحت ندارد و رقابت هاي علمي تخصصي دبيران تربيت بدني كشور هر سال برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، رييس سازمان آموزش و پرورش استان مركزي هم در اين مراسم اظهار كرد: دانش بالا و جسم قوي مشخصه هاي يك معلم تربيت بدني نمونه است.
سيف الله كريم زاده افزود: بي ترديد نگاه دبيران تربيت بدني تنها به ورزش نيست و در كنار آن، مسائل ديني و مذهبي هم جايگاه خاصي در بين عزيزان دارد كه موارد متعددي از اين مسئله را در حاشيه مسابقات علمي تخصصي دبيران تربيت بدني كشور مشاهده كرديم.
رييس سازمان آموزش و پرورش استان مركزي از حضور 265 هزار دانش آموز و 17 هزار و 500 دبير در سطح استان مركزي خبر داد و افزود: اين استان ضخصيت هاي فرهنگي زيادي را به جامعه تحويل داده است كه از آن جمله مي توان به امام راحل، اميركبير و پروفسور حسابي اشاره كرد كه هر كدام در دوران خود تاريخ ساز بوده اند.
بيست و يكمين دوره رقابت هاي علمي تخصصي دبيران تربيت بدني سراسر كشور با حضور 547 نفر از 31 استان كشور در شهرستان اراك برگزار شد و در پايان در رده بندي كلي مسابقات تيم هاي مردان و زنان اصفهان بر سكوي قهرماني ايستادند و استان مركزي در هر دو بخش نايب قهرمان شد.
انتهاي پيام
جمعه 8 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]