واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: استاندار اصفهان در گفت وگوي اختصاصي با كيهان: بنگاه هاي
اصفهان- خبرنگار كيهان:
نرخ بيكاري براساس اعلام مركز آمار كشور، به عدد تك رقمي رسيده و در بسياري از استان ها اين عدد تك رقمي به 5 درصد كاهش پيدا كرده است.
سيدمرتضي بختياري استاندار اصفهان همزمان با گراميداشت هفته دولت در گفت وگوي اختصاصي با كيهان با اشاره به عملكرد سه ساله دولت نهم گفت: دولت در اجراي طرح بنگاه هاي اقتصادي كوچك زودبازده و كاهش نرخ بيكاري، توسعه شهرك هاي صنعتي، زيرساخت هاي خدمات روستايي، اصلاح شبكه آبياري و يك پارچه سازي در امر كشاورزي، ايجاد دفاتر ICT در روستاها و راه هاي روستايي و سنددار كردن منازل روستايي و طرح هاي هادي روستايي و نيز بردن مخابرات و نصب آنتن هاي تلفن همراه موفقيت هاي چشمگيري كسب و موفق عمل كرده است.
استاندار اصفهان افزود: طبق توافقي كه بين بانك مركزي و وزارت كار و امور اجتماعي انجام شد و براساس آمار موجود مي توان گفت: ميانگين موفقيت دولت در زمينه اشتغال در سطح كشور بالاي 95 درصد بوده است. اين درحالي است كه هيئت هايي از سوي وزارت كار به منظور نظارت بر فعاليت هاي بنگاه هاي اقتصادي زودبازده در استان و كشور تشكيل شد كه به صورت سرزده از فعاليت اين بنگاه ها بازديد كردند، در اين بازديدها اعلام شد استان اصفهان جزو استان هاي پيشرو بوده است.
وي با بيان اينكه مراجع نظارتي با قوت تكليف نظارتي بر بنگاه هاي اقتصادي كوچك زودبازده دارند، اين طرح را به عنوان يكي از عملكردهاي موفق دولت در عرصه اشتغال نام برد و با اشاره به بحث مسكن مهر گفت: در بحث مسكن مهر نيز امسال كار بزرگي كه به صورت عيني هم در سطح كشور و هم در استان اصفهان نمود پيدا كرده. صادر كردن 50 هزار پروانه واحد مسكوني از سوي شهرداري ها بوده است و اين در حالي است كه 50درصد عوارض شهرداري ها اخذ نمي شود و اين به نفع كساني است كه مي خواهند واحد مسكوني بسازند.
بختياري با اعلام اينكه تاكنون بيش از 70 هزار زمين مربوط به طرح مسكن مهر تحويل شده است افزود: از تمامي مسئولان استاني خواسته شده كه اتحاديه هاي تعاوني قاعده جديدي در بروكراسي مسكن ايجاد نكنند و بگذارند واحدهاي سه طبقه با سرعت بالا تكميل شود.
وي از جمله عدالت گستري دولت نهم را در مقاوم سازي خانه هاي روستايي بيان كرد و گفت: در اين راستا 200هزار واحد مسكوني در سال 84، 200هزار واحد در سال 85 و 300هزار واحد مسكوني در سال 86 مقاوم سازي شده كه اين از جمله محورهاي عدالت گستري در روستاها بوده است و به هر ميزان كه روستائيان آماده استفاده از تسهيلات ارزان قيمت باشند، سقف براي مقاوم سازي ها وجود دارد كه اين هم از شعارهاي شخص جناب رئيس جمهوري بود كه تحقق يافت.
استاندار اصفهان همچنين گفت: سنددار كردن خانه هاي روستايي از جمله ديگر گام هاي مفيدي بود كه از سوي دولت نهم در سطح كشور و استان برداشته شده و روستائيان از اين پس مي توانند با داشتن سند از تسهيلات بانك ها بهره بگيرند.
وي با اشاره به برنامه پنج ساله چهارم مبني بر آسفالته شدن تمامي راه هاي روستايي و تكميل آن گفت: از جمله برنامه هاي عدالت محوري دولت نهم در روستاها اين است كه تا پايان برنامه 5ساله چهارم كه پايان دور اول رياست جمهوري نيز خواهد بود، ما هيچ روستايي در سطح استان بدون راه آسفالته نداشته باشيم كه خوشبختانه اين امر تحقق يافت و اين در حالي است كه در برخي از روستاها به دليل صعب العبور بودن راه روستايي مردم مجبور بودند يا با پاي پياده و يا با مال به روستا تردد كنند كه با بركات سفر استاني رياست جمهوري، جاده كشي از سال قبل شروع شده است و شايد براي خيلي ها باور كردني نباشد كه در استان اصفهان علي رغم همه خدماتي كه در گذشته انجام گرفته، روستاهايي وجود داشت كه راه نداشتند و اكنون توفيقاتي حاصل شده است كه مي طلبد تلاش بيشتري براي رفاه روستائيان صورت گيرد.
بختياري گفت: سفرهاي استاني رئيس جمهور به نوعي فرهنگ سازي در مناطق محروم است به اين صورت كه مردم مناطق محروم احساس كنند دولت از جنس خودشان است و اين سفرها سود و بركتش كمتر از مصوبات دولت نيست و نتيجه آن تغيير نگاه دولتمردان به اصفهان است تا همه بدانند كه همه جاي اصفهان زاينده رود نيست.
وي افزود: در پي سفرهاي استاني هيئت دولت به استان اصفهان 283 مصوبه و 1712 پروژه به انجام رسيده است كه از جمله بزرگترين و پربارترين آنها از لحاظ هزينه مي توان به انتقال آب فلات مركزي به رودخانه زاينده رود، قطار سريع السير برقي تهران- اصفهان، اصلاح شبكه هاي آبياري در اراضي كشاورزي، مراكز ويژه اقتصادي با ايجاد زير ساخت هاي روستايي، توسعه شهرك هاي صنعتي و نيز طرح مطالعاتي انتقال يك ميلياردمترمكعب آب از سرشاخه هاي زاگرس، انتقال 150ميليون مترمكعب آب به وسيله تونل سوم كوهرنگ از سال آينده، واگذاري زمين به سرمايه گذار بخش خصوصي براي تأمين 200 مگاوات برق براي شهرستانهاي كاشان، اردستان و اصفهان و... اشاره كرد.
استاندار اصفهان همچنين از عملياتي شدن 64درصد از مصوبات سفر رياست جمهوري به استان اصفهان خبر داد و افزود: براساس آمارها 90درصد ازسفرهاي شهرستاني نيز عملياتي شده و بسياري از گره هاي كور و مشكلاتي كه مردم سالها با آن دست به گريبان بودند از سر راه آنان برداشته و اميدواريم با توجه به ظرفيتهاي زيادي كه در استان وجود دارد اين مصوبات با شتاب بيشتري انجام گيرد.
وي با اعلام اين كه نگاه مديران ملي نسبت به برخوردار بودن استان اصفهان تغيير يافته تصريح كرد: از لحاظ قانوني 13 نقطه استان اصفهان غيربرخوردار شناخته شده كه قرار است از اعتبارات توازن منطقه اي استفاده شود.
بختياري افزود: با تغيير نگاه مديران عالي و دولتمردان، آنان دريافته اند كه همه جاي اصفهان زاينده رود نيست و به همين خاطر در ضريب بودجه استان اصفهان بازنگري شده و اين امر براي استان يك جهش بزرگي محسوب مي شود وي اضافه كرد: به همين منظور اعتبارات عمراني استان اصفهان از 140ميلياردتومان سال 86 به 211 ميلياردتومان در سال 87 افزايش پيدا كرد كه هنوز معتقديم به آنچه بايد باشيم فاصله زيادي داريم و خدمات زيادتري را بايد به روستاها بدهيم.
استاندار اصفهان اظهار اميدواري كرد با حضور مسئولان ملي به روستاها و نقاط دور دست استان، اين تصور ذهني كه استان اصفهان، استان برخوردار است اصلاح شود.
پنجشنبه 7 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]