واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: احمدي نژاد از چهارشنبه در دوشنبه
محمود احمدي نژاد ديروز براي شركت در هشتمين اجلاس سران پيمان همكاري شانگهاي به دوشنبه پايتخت تاجيكستان رفت.
رييس جمهور پيش از ترك تهران پيمان شانگهاي را يكي از پيمان هاي مهم منطقه اي توصيف كرد كه كشورهاي بسيار مهمي عضو آن هستند و همكاري هاي بخش هاي امنيتي و اقتصادي بين دول عضو در حال گسترش است.
احمدي نژاد در ادامه به ملاقات هاي خود با سران كشورهاي عضو اشاره كرد و گفت: در حاشيه اين اجلاس ملاقات هايي با كشورهاي عضو خواهيم داشت كه در آن در مورد مسايل دو جانبه و شرايط بين الملل و منطقه بحث خواهيم كرد.
رييس جمهور همچنين از برگزاري نشست سه جانبه ايران، تاجيكستان و افغانستان خبر داد و گفت: اين سه كشور در حوزه فرهنگ مشترك قرار دارند و ارتباطات فرهنگي و زباني آنها عميق است و زبان فارسي ويژگي مشتركي است كه اين پيوند را عميق كرده است.
رييس جمهور را در اين سفر وزير امور خارجه، معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و ثمره هاشمي مشاور ارشد رييس جمهور همراهي مي كنند.
همچنين در اين سفر حاجي بابايي و اسدالله بادامچيان نيز رييس جمهور را همراهي مي كنند.
ايران در سازمان همكاري شانگهاي به عنوان عضو ناظر حضور دارد، قرار است احمدي نژاد با مدودف رييس جمهور روسيه نيز ديدار كند.
از سوي ديگر خبرها حاكي از اتخاذ تدابير شديد امنيتي در آستانه برگزاري هشتمين اجلاس سالانه شانگهاي در شهر دوشنبه پايتخت تاجيكستان است.
به گزارش آسوشيتد پرس، شمار نيروهاي انتظامي در دوشنبه دو برابر شده و تمام جاده هاي اصلي اين شهر در مدت برگزاري اجلاس بسته خواهد بود.
ياداور مي شود تاجيكستان پيش از اين نشست هايي همچون اجلاس سه جانبه سران جامعه همسود ، پيمان امنيت جمعي و اتحاديه اقتصادي اوراسيا در اكتبر 2007 را ميزباني كرده است.
در اين اجلاس كه 7 شهريور برگزار خواهد شد قرار است روساي جمهور روسيه، چين، قزاقستان، تاجيكستان، ازبكستان و قرقيزستان به عنوان اعضاي دائم و روساي جمهور ايران، هند، مغولستان و وزير امور خارجه پاكستان به عنوان اعضاي ناظر و همچنين روساي جمهور تركمنستان و افغانستان به عنوان مهمان حضور داشته باشند.
بر پايه گزارش هاي وزارت كشور تاجيكستان; شمار مهمانان و هيات هاي خارجي و داخلي بيش از پنج هزار نفر خواهند بود. همچنين بيش از 700 خبرنگار نشست سران اجلاس شانگهاي را پوشش خبري خواهند داد.
در هشتمين نشست سران سازمان همكاري هاي شانگهاي پيش از همه مسايل اقتصادي كشورهاي عضو، سياست اين كشورها در مراحل كنوني و همكاري هاي داخلي سازماني بررسي مي شوند.
گفته مي شود بحث عضويت ايران در شانگهاي نيز يكي از محورهايي است كه احتمالا درباره آن بحث و رايزني انجام مي شود.
چهارشنبه 6 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 316]