تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848363003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جدید ترین روش درمان دردهای استخوانی


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: با توجه به اینکه همه ما افراد بسیاری را در پیرامون خودمان میشناسیم که از دردهای مزمنی نظیر آرتروز، دیسک گردن، دیسک کمر، میگرن و... رنج میبرند تصمیم گرفتم تا برای آشنایی شما عزیزان با یکی از بهترین روشهای درمانی این دردها که شاید در کشور ما تا حدودی ناشناخته باشد (روش مگنتولیزرتراپی) بگویم. امیدوارم که با خواندن این ایمیل هم اطلاعات مفیدی کسب کنید و هم اگر در اطراف خود کسانی را میشناسید که مبتلا به چنین بیماریهایی هستند آنها را برای استفاده از این روش راهنمایی کنید.

[تصویر: image001.jpg]

مگنتولیزرتراپیامروزه در درمان بسیاری از بیماریها از روش های جایگزین مانند طب سوزنی، هومیوپاتی (طب کل نگر)، کایروپرکتیک (درمان با استفاده از مانورها و حرکات خاص) و داروهای گیاهی و... استفاده میشود تا جلوی عوارض و صدمات ناشی از درمان به روش طب کلاسیک (استفاده از داروهای شیمیایی و جراحی) کاسته شود.از حدود 40 سال پیش در شوروی سابق از لیزر در درمان بیماریها استفاده کردند که بتدریج با تکمیل این علم نتایج شگفت آوری حاصل شد. در کنار آن استفاده از مغناطیس که ریشه در طب باستان دارد با کشف خاصیت electro pulse magnetic اثر بخشی آن در خصوص بیماریهایی که طب کلاسیک در درمان آن موفقیت کافی نداشت مشخص گردید. با اقبال مجامع پزشکی دنیا به این روش هر روز بیش از پیش راجع به آن بحث میشود. دانشمندان با به کارگیری توانایی های لیزر و مغناطیس و ترکیب آن دو با یکدیگر به تکنولوژی و روش درمانی نوینی دست یافتند که آن را مگنتولیزرتراپی میگویند.

[تصویر: image002.jpg]

مگنتولیزرتراپی روشی است که در آن با استفاده از لیزر و میدان مغناطیسی، سعی شده است تا فعالیت مختل شده سلول را به وضعیت عادی برگردانند. اساس درمان در این روش بر روی سلولها بوده بطوریکه اختلال عملکرد سلول بیمار، در این روش اصلاح شده و سلول به تدریج به فاز فعالیت فیزیولوژیکی خود برگشته و مشکل بیمار بصورت ریشه ای درمان میشود. به همین دلیل برای درمان بیماری نیاز به جلسات مکرر می باشد تا در هر جلسه قسمتی از اختلال عملکردی سلول برطرف شود و بافت وضعیت فیزیولوژیکی خود را بازیابد. طیف وسیعی از بیماریها در روش مگنتولیزرتراپی قابل درمان می باشد که در دنیا در حال انجام است مانند:
·بیماریهای گوش و حلق و بینی·بیماریهای زنان·دردهای عضلانی و استخوانی·بیماریهای مفاصل·بیماریهای قلب و عروق·و...
[تصویر: image003.jpg]

[تصویر: image004.jpg]


استفاده از این روش بجز در چند مورد محدود هیچگونه منع مصرف (کنتراندیکاسیون) ندارد و تقریباً برای همه بیماران قابل استفاده است. لازم بذکر است بدون عارضه بودن این روش درمانی، مورد تائید مجامع علمی از جمله FDA و CE و سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است.

مگنتولیزرتراپی در ایران
[تصویر: image005.jpg]
تکنولوژی و دانش این روش درمانی از حدود 6-7 سال پیش در کشور ما وارد شده است که آنهم در کل کشور به تعداد انگشتان دو دست نمی رسد. در تهران "مرکز جامع پزشکی توانبخشی جسمی حرکتی شفا" مرکزی است که به عنوان نمونه میتوان به آنها اشاره نمود. مرکز توانبخشی شفا به طور اختصاصی برای این منظور فعالیت میکند و فعالیت اصلی آن روش مگنتولیزرتراپی است اما مراکزی هم هستند که در کنار دیگر خدمات پزشکی که ارائه میکنند از این روش هم تا حدودی (بسته به نوع امکاناتشان) استفاده میکنند. بنابراین می توان گفت مرکز توانبخشی شفا به طور تخصصی تر روی این روش تمرکز دارد و از این جهت بر دیگر مراکز ارحجیت دارد. به هر حال این دانش هم اکنون در کشور ما نیز وارد شده است اما نه در تمامی حیطه کاربردی آن بلکه گستره آن، بیمارانی که بیشتر در بیماریهای روماتولوژی، جراحی اعصاب مثل دیسکوپاتی کمری همراه با درد سیاتیک و بیماران با دیسکوپاتی گردنی همراه با انتشار درد به دستها (سندروم گردنی)، بیماری سندرم کارپال تونل (اختلال در غلاف عصبی عروقی مچ دست همراه با کاهش کارایی انگشتان دست)، ارتوپدی مثل بیماران با مفاصل آرتروتیک بخصوص آرتروز زانو بوده است.در اینجا آدرس و تلفن مرکز توانبخشی شفا را برای شما عزیزان آورده ام تا در صورت نیاز بتوانید با آنجا تماس گرفته و بیشتر با خدمات آن آشنا شوید.مرکز جامع پزشکی توانبخشی جسمی حرکتی شفا:·آدرس از سمت خیابان ولیعصر: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه سی و ششم، مجتمع ولیعصر 2، طبقه 4·آدرس از سمت خیابان گاندی: تهران، ابتدای خیابان خالد اسلامبولی، روبروی خیابان سی و هفت، مجتمع ولیعصر 2·تلفن: 88647604 – 88647605 – 88647729 - 021

[تصویر: image006.jpg]

نمونه های واقعی از بیماران (گرفته شده از[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
1.خانم (پ – ا) 60 ساله، آرایشگر ساکن تهران خیابان پیروزی: از 30 سال پیش به آرایشگری اشتغال داشته است که از چند سال قبل به تدریج دچار کاهش فعالیت انگشتان دست شده بطوریکه دیگر نمیتواند قیچی و شانه را در دست بگیرد. در مراجعه به پزشک و پس از اقدامات پاراکلینیک تشخیص سندروم کارپال تونل داده میشود و توصیه به جراحی میگردد. به گفته بیمار چون چند نفر از دوستانش همین جراحی را کرده اند و راضی نمیباشند ایشان هم جراحی نکرده است. درمان بیمار به روش مگنتولیزرتراپی طی پانزده روز انجام شد از روز دهم به بعد اقدام به اصلاح و گرفتن قیچی و شانه کرد که از این بابت بسیار خوشحال و راضی بود.2.خانم (م – ع) 49 ساله، متخصص زنان و زایمان ساکن تهران خیابان تهرانپارس: خانم دکتر دچار دیسکوپاتیL5 ,L4بودند که جراحان اعصاب توصیه به توقف فعالیت جراحی های ایشان و نیز استراحت مطلق به مدت حداقل یک ماه کرده بودند که ایشان نیز اجرا نموده بود، ولی پس از یک ماه استراحت نیز مجداداً دچار درد بود و امکان فعالیت مناسب را نداشت که نهایتاً توصیه به جراحی دیسک کمر شده بودند. خانم دکتر در گذشته نیمی از روز را در بیمارستان اقدام به جراحی و زایمان میکرد و نیم دیگر را نیز به اداره یک مطب شلوغ با حدود 70 – 60 نفر بیمار می پرداخت و از عدم فعالیت خود در طی یک ماه گذشته بسیار ناراضی بود. درمان ایشان آغاز شد، پس از هفته اول ویزیت بیماران از سر گرفته شد و بعد از هفته دوم جراحی های ایشان در بیمارستان نیز شروع گردید. در هفته سوم درمان بعلت یک جراحی سنگین زنان در بیمارستان دوباره درد کمر شروع شد. توصیه شد از جراحی هایی که نیاز به پوزیشن خاصی دارد که مدت زمان طولانی به کمر فشار وارد میشود پرهیز کند. نهایتاً بعد از 25 جلسه درمانی ایشان فعالیت عادی را از سر گرفتند.
3.خانم (ف - ر) 45 ساله، خانه دار ساکن تهران خیابان میرداماد: همسر ایشان پزشک متخصص داخلی است. بیمار در حالی که یک نفر زیر بغلش را گرفته بود و به شدت گریه می کرد بصورت خمیده وارد مطب شد. امکان نشستن روی صندلی را نداشت. درد بیمار از دو سال پیش شروع شده و طی چند ماه اخیر شدت یافته بود. بیمار اظهار میدارد که همسرشان (پزشک) با کورتون و مسکن درد ایشان را کنترل میکرده که دیگر بیمار خسته شده و اخیراً به دارو نیز جواب نمیدهد. در سابقه ذکر کرد که حدود 8 سال قبل بعلت اختلالات چشمی در بیمارستان بستری شده و مدت زیادی کورتون با دوز بالا دریافت کرده است که بدنبال آن افزایش وزن شدیدی نیز پیدا کرده بوده است. در معاینه دیسکوپاتی کمری در مهره S1-L5و L5-L4 همراه با سیاتالژی دو طرفه وdrop foot سمت راست مشخص گردید. در تماسی که با همسر ایشان (پزشک) گرفته شد ایشان علت بستری شدن بیمار در بیمارستان را حمله ms ذکر نمودند و گفتند که مشکلات اندام تحتانی و کمر نیز ناشی از ms می باشد و بهمین دلیل کورتون تراپی شده است (البته خود بیمار اطلاعی از بیماری ms خودش نداشت). بهمین دلیل همسر این خانم با درمان بیمار به روش مگتنولیزرتراپی موافق نبودند. به ایشان توضیح داده شد که مشکل ایشان در حال حاضر مربوط به کمر و دیسکوپاتی می باشد و ارتباطی با msگذشته ندارد. که نهایتاً اجازه شروع درمان را دادند. بعد از دوازده روز دردهای بیمار برطرف شد اما از سنگینی پا در هنگام راه رفتن شکایت داشت که بعد از جلسه بیستم این مورد نیز برطرف شد و بیمار حتی چند مورد در مطب اقدام به دویدن نمود.4.آقای (ف - ش) 38 ساله، شغل آزاد ساکن تهران خیابان وزراء: بیمار در حالی که یک بریس گردنی بسته است و بعلت درد به سمت چپ خمیده شده وارد مطب گردید. سابقه ناراحتی های گردنی را از دوران نوجوانی ذکر میکند. یکبار نیز تصادف اتومبیل داشته که پس از آن هم تا مدتی دچار درد ناحیه گردن و دستها بوده که به تدریج با درمانهای مختلف برطرف شده ولی مورد آخری از شش ماه قبل شروع شده که علت شروع دردها را هم نمیداند. در مراجعه به پزشکان مختلف و پس از MRI، تورم و بیرون زدگی دیسک گردنی C6-C7 تشخیص داده شد و بیمار کاندید عمل جراحی قرار گرفت ولی بدلیل ترس تاکنون جراحی نکرده است. در معاینه تورم و دفوریتی در ناحیه مهره C7 مشهود بود. تحرک دست چپ بیمار کاملاً دردناک بود و توانایی بلند کردن اجسام را نداشت. درمان بیمار آغاز گردید تا جلسه ششم درد بیمار افزایش یافت بطوریکه تقریباً تمام طول مدت زمان حضور در کلینیک ناله میکرد ولی چون تغیرات شکلی گردن را دیده و حس کرده بود (تورم و برجستگی زیاد در ناحیه C6-C7 به تدریج کاهش و برطرف شد) و توصیه ما مبنی بر تحمل داشتن و صبر نمودن را جدی گرفت و به درمان ادامه داد. بعد از هفته اول ماهیت درد بیمار تغییر کرد و بیشتر از احساس سوزش شکایت داشت. لازم بذکر است که در بدو ورود برای بیمار سوار شدن بر اتومبیل بسیار سخت بود زیرا هر تکان ماشین باعث درد شدیدی در ایشان میشد. از هفته دوم توانست سوار بر اتومبیل شود و کرست گردنی را باز کند. بیمار نهایتاً بعد از بیست و پنج روز علائم بالینی اش کاملاً برطرف گردید و فعالیت عادی رااز سر گرفت.5.بیمار آقای (ع - ف) 50 ساله، مهندس مکانیک ساکن تهران خیابان سعادت آباد: در بدو ورود اظهار میدارد که از چند سال قبل دچار دردهایی در ناحیه کتف چپ، شانه و بازو دست چپ بوده که موجب مراجعه به پزشکان زیادی شده است. ابتدا با احتمال دردهای قلبی برای ایشان آزمایشات اکو، تست ورزش و آنزیوگرافی انجام شده بود که مورد پاتولوژیکی یافت نشده و نهایتاً با داروهای اعصاب مرخص گردیده بود. ولی همچنان دردها باقی بوده است تا اینکه یکی از پزشکان فرضیه دیسکوپاتی گردنی را مطرح نمود و پس از بررسی در ناحیه C7-C6 تشخیص دیسکوپاتی گردنی داده شد که از آن پس اقدام به درمانهای مختلف و استفاده از بریس گردن نموده ولی همچنان دردها باقی بودند. پس از مراجعه بیمار به مرکز برای ایشان دیسکوپاتی کمری نیز تشخیص داده شد که در مهره های L5-L4 همراه با سیاتالژی یک طرفه می باشد ولی چون اطمینان کافی به موثر بودن این روش درمانی نداشت لازم میدانست که ابتدا مشکل گردن را برطرف نماید و اگر موفق بود بیماری کمر را نیز درمان کند. همچنین در معاینه بیمار دیسکوپاتی های گردنی همراه با درگیری اعصاب دست و کاهش توان عضلانی (بیمار نمی توانست فرمان اتومبیل را بگیرد) نیز مورد تائید قرار گرفت. پس از 25 روز کلیه علائم بیمار برطرف گردید و توانست یک مسافرت با چندین ساعت رانندگی داشته باشد. بلافاصله پس از بازگشت به درمان دیسکوپاتیی کمری خویش اقدام نمود و آن نیز در یک دوره بیست روزه برطرف شد.6.بیمار خانم (م - ا) 64 ساله، خانه دار ساکن شمال (مازندران): از حدود 7 سال قبل بعلت سنگینی وزن (116 کیلوگرم) دچار درد شدید در ناحیه زانو و پس از آن به تدریج دچار درد در ناحیه کمر و لگن با انتشار درد به پشت ران و ساق پا می باشد. در بدو ورود بیمار به سختی راه میرفت و به سختی روی صندلی می نشست. همراه بیمار که داماد ایشان بود یکی از پزشکان فوق تخصص تهران می باشد که بدلیل ارتباطات گسترده بیمار را نزد اکثر پزشکان مشهور برده بود. پس از انجام کلیه آزمایشات و پاراکلینیک و MRI نهایتاً دیسکوپاتی مهره های L4-L5 و L5-S1و آرتروز هر دو زانو گزارش شد. قبلاً برای آرتروز بیمار به ایشان جراحی دیسک و تعویض مفصل زانوها تجویز گردیده بود. که بدلیل وزن بالا و ابتلا به بیماریهای قلبی-ریوی، جراحی برای ایشان با ریسک بالا ارزیابی شده و در نتیجه به تعویق افتاده بود. بیمار اظهار میداشت که نمیتواند بیشتر از چند قدم راه برود و حتی برای انجام کارهای روزانه در خانه و ایستادن نیز دچار مشکل است. در معاینه بیمار آرتروز کلاس II در ناحیه زانو همراه با دیسکوپاتی کمری و سیاتالژی دو طرفه پا تشخیص داده شد. برنامه درمانی بیمار تدوین گردید. بیمار در طی بیست جلسه مورد درمان قرار گرفت. از روز دوازدهم پیاده روی روزانه آغاز گردید و به تدریج از نیم ساعت تا 5/1 ساعت در روز ادامه پیدا کرد. بیمار بعد از روز بیستم با برطرف شدن کلیه علائم بالینی و توصیه های پزشکی به زندگی عادی بازگشت.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 511]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن