تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826436797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خطرناکترین مشاغل جهان


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: شما چقدر عاشق شغلتان هستید؟

آنقدر که حاضرید به خاطر آن فشار کاری و استرس و خطرات آن را تحمل کنید؟

بعضی از مشاغل هر روز باعث مشکلاتی برای صاحبانشان می‌شوند و یا حتی به آنها صدمه می‌زنند، ولی صاحبان این نوع مشاغل دوباره مجبورند فردا صبح در محل کار خود حاضر باشند. خیلی‌ها این واقعیت را درباره شغل‏شان می‌دانند ولی حاضر نیستند حرفه ‌شان را عوض کنند. چون فکر می‌کنند توانایی یاد گرفتن مهارت جدید را ندارند و یا اینکه دوباره از صفر شروع کردن برایشان دشوار است. اما همیشه در میان شغل‌ها، مشاغلی هستند که علاوه بر سختی، خطراتی را هم با خود به همراه دارند و بیش از سایر مشاغل باعث آسیب‌های جسمی یا روحی می‌شوند. بر اساس آخرین طبقه بندیهای کارشناسان مشاغلی را که از نظر جسمی، بیش از شغل‌های دیگر موجب آسیب هایی می‌شوند را به عنوان شغل های خطرناک نامگذاری کرده اند که این مشاغل را می توان به ترتیب زیر نام برد.
آتش‌نشانان


[تصویر: 01.jpg]

خیلی‌ها فکر می‌کنند کار آتش‌نشانان خاموش کردن آتش است، ولی اگر یکی از نزدیکان شما این شغل را داشته باشد حتما به شما خواهد گفت که گاهی از درد رنج می‌برد. آتش‌نشانان به خاطر حرفه‌شان با حرارت زیاد آتش سر و کار دارند و ممکن است در ماموریت‌هایشان دچار سوختگی هم بشوند. درد جسمی در شغل آتش‌نشانی به همین جا ختم نمی‌شود. وقتی یک آتش‌نشان شیلنگ آب بزرگی را که آب با فشار از آن خارج می‌شود در دست می‌گیرد و به جنگ شعله‌های آتش می‌رود، فشار زیادی بر عضلات کمر و بازوانش وارد می‌شود. اغلب آتش‌نشانان باید از نردبان‌های بلند بالا بروند و همراه خود فردی را که در میان شعله‌های آتش گیر افتاده است را بر دوش خود حمل کنند و پایین بیاورند. در این میان اگر از ارتفاع زیاد سقوط کنند و آسیب جدی ببینند، باید از شغل خود انصراف بدهند و بازنشسته شوند البته اگر از این سانحه جان سالم بدر ببرند. از سوی دیگر شیفت‌های آتش‌نشانان بسیار طولانی است و مجبورند در تمام طول شب و گاهی دو روز پشت سر هم در ایستگاه‌های آتش‌نشانی بخوابند که تشک‌های نامناسب و تخت‌خواب‌های غیراستاندارد در استراحتگاه‌ آنها باعث بروز کمردرد خواهد شد. با این حال، آتش‌نشانان مردانی قوی و با اراده هستند که بدن‌شان را برای انجام هر کاری، در هر زمانی که به آنها ماموریت داده می شود، آماده می‌کنند.


[تصویر: lin52.png]


خلبانان و مهندسین پرواز


[تصویر: 02.jpg]

خلبان شدن و پرواز بر فراز ابرها آرزوی خیلی از بچه‌هاست، ولی وقتی از دور به این حرفه نگاه می‌کنید، شاید از فشار کاری سنگینی که یک خلبان تحمل می‌کند، خبر نداشته باشید. گاهی ساعت‌ها پرواز و بیداری باعث بروز سردرد در خلبان می‌شود. گرچه پروازهای خلبانان برنامه نوشته شده‌ای دارد، ولی گاهی به دلایلی مانند اوضاع نامساعد جوی، لغزندگی باند و… پرواز به تاخیر می‌افتد و برنامه خواب و استراحت خلبانان را به هم می‌زند.

اگر شما یک خلبان باشید گاهی لازم است چند بار در طول روز هواپیمایتان را عوض کنید و کیف خود را همراهتان از یک هواپیما به هواپیمای دیگر ببرید که حمل این کیف سنگین در یک سمت بدن، به مرور زمان باعث آسیب ستون فقرات‌تان و بروز درد می شود. از سوی دیگر، ساعت‌های طولانی پرواز و در یک موقعیت ثابت نشستن یکی دیگر از دلایل بروز دردهای جسمی در خلبانان است. توجه به این دردها و رفع آنها در حرفه خلبانی مهم است، چون ممکن است تمرکز خلبان را به هم بزند و جان صدها مسافر را به خطر بیندازد.

ناگفته نماند که مهندسین پرواز نیز زمان بسیار زیادی را در معرض مواد شیمیایی هستند و نه فقط آنان بلکه خلبانان زمان زیادی در حین پرواز در کنار خطوط قوی برق به سر می برند که با چشم غیر مسلح نیز دیده می شود.


[تصویر: lin52.png]


پلیس ها


[تصویر: 03.jpg]

بعد از خلبانی، پلیس شدن آرزوی بسیاری از پسر بچه‌هاست، ولی خیلی از این آرزوها در بزرگسالی با دیدن دشواری شغل پلیس‌ها به فراموشی سپرده می‌شود. در خیابان‌های شلوغ بین ماشین‌ها ساعت‌ها ایستادن و ترافیک را هدایت کردن و یا در تعقیب و گریز خلافکاران و جنایتکاران شرکت کردن، از این حرفه شغلی پُر استرس می‌سازد که این استرس هم بر جسم و هم بر فکر و روح پلیس‌ها وارد می‌شود. بسیاری از پلیس‌ها در هنگام انجام وظیفه زخمی می‌شوند و صدمه می‌بینند. ساعت‌های طولانی در اتومبیل پلیس نشستن و رانندگی کردن و یا سر چهارراه ایستادن باعث بروز کمردردهای مزمن در پلیس‌ها می‌شود.


[تصویر: lin52.png]


شیشه پاک کن های آسمان خراش ها


[تصویر: 04.jpg]

شما باید قدرت بدنی بسیار بالایی داشته باشید تا بتوانید در دبی شیشه پاکن شوید. یکی از این کارگرها بدون کمربند ایمنی، بدون کلاه ایمنی و درحقیقت بدون هیچ وسیله ای کار می کند و تنها به فکر برق انداختن شیشه های ساختمان برای ساکنان آن است. این کارکنان در امارات هیچ اعتراضی به وضع کاری خود ندارند چون می دانند در صورت اعتراض کارگر دیگری استخدام می شود.


[تصویر: lin52.png]


کارگران ساختمانی


[تصویر: 05.jpg]

به انواع فلزها و آهنهایی که در کنار این کارگران جمع شده است توجه کرده اید؟ به ویژه آن دسته ای که بر روی داربست ها قرار می گیرند. در واقع نباید این کارگران زیاد تکان بخورند تا با دقت و آرامش به کار خود مشغول باشند. لحظه ای فراموش کردن این مسئله، معادل سقوط آنان خواهد بود و اگر چنین شود امکان زنده ماندنشان بسیار کم است.

از آن گذشته ساعت‌های طولانی روی داربست‌های ساختمان های چند طبقه کار کردن، راه رفتن روی تیرآهن‌ها در ارتفاع چند متری و کار با بالابر‌های سنگین، سلامت جسمی کارگران را تهدید می کند. ولی بسیاری از کارگران بعد از وارد شدن آسیب جسمی، به دلیل ترس از بیکار شدن، از شکایت و گرفتن طول درمان از کارفرمایان خود صرف نظر می‌کنند و درمان اساسی انجام نمی‌دهند. از سوی دیگر، کار بدنی سخت و بارهای سنگین را بر دوش حمل کردن فشار زیادی را بر بدن، ستون فقرات و عضلات کارگران ساختمانی وارد می‌کند که طی سال‌ها باعث دردهای عضلانی اسکلتی زیادی خواهد شد.


[تصویر: lin52.png]


کارگران دکل های تلفن همراه


[تصویر: 06.jpg]

این شغل یکی از خطرناک ترین مشاغل به شمار می رود. زیرا شرکت های تلفن همراه تلاش می کنند تا دستگاه های گیرنده خود را در بالاترین نقطه ممکن نصب کنند و این کار باید به دست کسانی انجام شود که در بالاترین نقطه این دکل ها قرار گیرند و مبادرت به این امر کنند. خطر از دست رفتن تعادل و برق گرفتگی همیشه در این کار به قوت خود باقی است.


[تصویر: lin52.png]


کارگران خطوط برق فشار قوی


[تصویر: 07.jpg]

علت خطرناک بودن این شغل بر همه عیان است. علاوه بر بالا رفتن از سطح زمین، حفظ تعادل در زوایای مختلف حین کار، آن هم کار با چیزی که خود خطر مرگ را نزدیک می کند. سالانه بیش از 34 نفر از کارگران دست اندر کار در این امر در سراسر دنیا جان خود را از دست می دهند.


[تصویر: lin52.png]


سیم کش های هوایی


[تصویر: 08.jpg]

ممکنه اولین بار که این آدم ها رو بالای سیم ها ببینید به چشم های خودتون شک کنید در حالی که واقعا این شغل مخاطره آمیز وجود داره. این آدم ها که تعداد آنها بسیار کم هست، فوق العاده در کارشون تخصص دارند.


[تصویر: lin52.png]


خنثی کنندگان مین


[تصویر: 09.jpg]

تا به امروز تشخیص دستی و بدون استفاده از ربات و ماشین بهترین روش کشف مین است زیرا اگر بخواهیم خوش بین باشیم ربات ها 80 درصد مین ها را کشف می کنند و این درحالی است که انسان ها تا 99/6 درصد را کشف می کنند.


[تصویر: lin52.png]


مسئولین جمع آوری زباله ها


[تصویر: 10.jpg]

این افراد هر روزه می بایست تمام زباله ها را جمع آوری کرده و محل آن را تمیز کنند و هر روزه هم با مواد شیمیایی اسیدی سر و کار دارند. البته اگر خوش شانس باشند و فقط در شهر کار کنند. جمع آوری زباله های صنعتی خطر بیشتری را به همراه دارد. خطر بریده شدن دست و بدن با وسایل تیزی که خود را لابه لای آشغال ها پنهان کرده اند نیز دور از انتظار نیست. البته بگذریم از رانندگانی که نسبت به حضور رفتگران در خیابانها بی توجه هستند و حادثه می آفرینند.


[تصویر: lin52.png]


کشاورزان و گله داران اسب


[تصویر: 11.jpg]

هر روز کشاورزان با مواد شیمیایی سر و کار دارند که استفاده نابجای آن و بی تجربگی در لحظه ای کار دستشان می دهد و بسیاری از کسانی که به مراقبت و پرورش اسب مشغولند گاهی با بی توجهی در معرض آسیب اسب قرار می گیرند. شاید لازم نباشد که بگوییم یک ضربه پای اسب به بدن انسان چه می کند.


[تصویر: lin52.png]


سقف سازان


[تصویر: 12.jpg]

چیزی که شرایط کار را سخت تر می کند تنها قرار گرفتن در بلندی و جای خطرناک نیست. بلکه این کارگران باید وسایل زیادی را با خود حمل کنند. عجله اتمام کار این کارگران خطر این کار را بیشتر می کند. گرما و گاهی سرما، شرایط نامتعادلی که در آن قرار دارند همه مزید بر علت عجله در کارشان می باشد. در هر صورت یک بی احتیاطی کوچک می تواند حادثه بدی را رقم بزند.


[تصویر: lin52.png]


رانندگان کامیون‌


[تصویر: 13.jpg]

اگر شما یک اتومبیل ‌سواری داشته باشید و با آن به سفر بروید خیلی آسان است، هر وقت که احساس خستگی می کنید می توانید در کنار جاده پارک کنید و کش و قوسی به بدن‌تان بدهید، ولی پیدا کردن مکانی مناسب برای پارک کردن یک کامیون اغلب دشوار است. به همین دلیل، رانندگان کامیون ساعت‌ها در یک موقعیت بدنی ثابت رانندگی می‌کنند و فشار زیادی به عضلات و ستون مهره‌هایشان وارد می‌شود. رانندگی در جاده‌های کوهستانی نیز مشکل دیگری است که راننده علاوه بر فشار دادن بی‌وقفه ی پا روی پدال گاز، باید کامیون سنگین را از سربالایی بالا ببرد که این کار فشار زیادی را بر بدن و ستون مهره‌ها وارد می‌کند. به همین دلیل کمردرد و مشکلات دیسک کمر و به دنبال آن فشار روی اعصاب پا و پا درد در میان رانندگان کامیون شایع است و کار وقتی بدتر می‌شود که به این دردهای هشدار‌دهنده توجهی نکنند و چون بیشتر عمرشان در جاده می‌گذرد، از مشورت با یک پزشک کوتاهی کنند.


[تصویر: lin52.png]


نوازندگان


[تصویر: 14.jpg]

نوازندگان نیز جزء مشاغلی هستند که باعث درد‌های مزمن می شوند. سندرم تونل کارپال یکی از این درد‌ها است که مچ دست نوازندگان را درگیر می‌کند. در این شرایط لازم است مچ‌ها را در مچ بندهای ویژه‌ای که متخصص ارتوپد تجویز می‌کند، قرار دهند و برای رفع درد و برآمدگی و تورم مچ‌ها، کورتیزون تزریق کنند. بسیاری از نوازندگان مجبورند ساعت‌های طولانی بدون حرکت بنشینند و بنوازند که این کار باعث بروز درد در عضلات کمر، پشت و شانه‌هایشان خواهد شد. ورزش کردن روزانه و گرم کردن عضلات دست پیش از نواختن، به کاهش این دردها کمک می‌کند.


[تصویر: lin52.png]


تایپیست‌ها


[تصویر: 15.jpg]

اگر شما به صورت تفننی مطالبی را تایپ کنید، شاید مشکلی نداشته باشید، ولی اگر مجبور باشید این حرفه را به عنوان شغلی برگزینید که مخارج زندگی خود را از آن تامین کنید، لازم است ساعت‌ها با انگشت های‌تان کار کنید و مچ‌تان را ساعت‌های طولانی در یک موقعیت ثابت نگه دارید. سندرم تونل کارپال در میان تایپیست‏ها نیز شایع است.


[تصویر: lin52.png]


دندانپزشکان


[تصویر: 16.jpg]

شاید شغل دندانپزشکی از نظر کسی که از دور به آن می‌نگرد شغلی راحت و پردرآمد باشد، ولی از دردهای مزمن این حرفه، فقط دندانپزشکان خبر دارند. دندانپزشکان مجبورند ساعت‌های طولانی در یک موقعیت بدنی ثابت روی دندان‌های بیمار‌شان کار کنند. کار کردن در یک فضای کوچک که فاصله‌ها میلی‌متری است، مستلزم دقت و تمرکز زیادی است. به همین دلیل به دندانپزشکان توصیه می‌شود صندلی‌ها و یونیت‌های دندانپزشکی را خریداری کنند که ارگونومیک هستند و از کمر، پشت، پاها و دستان‌شان در هنگام کار حمایت می کنند. در ضمن توجه به اصول صحیح نشستن و نسبت به بیمار در یک موقعیت مناسب قرار گرفتن می‌تواند از بروز این دردها در کوتاه مدت و طولانی مدت پیشگیری کند.


[تصویر: lin52.png]


پرستاران


[تصویر: 17.jpg]

نتایج بررسی‏ها نشان می‌دهد پرستاران بیش از صاحبان مشاغل دیگر، از کار خود به دلیل بیماری و یا آسیب جسمی مرخصی می‌گیرند. اگر شما در بخش توان‌بخشی پرستار باشید، باید با بیمارانی کار کنید که توانایی کنترل بدن خود را ندارند و در حین جابه‌جا کردن آنها یا کمک به توان‌بخشی‌شان، فشار زیادی بر بدن‌تان وارد می‌شود و حتی ممکن است تعادل شما هم به هم بخورد و زمین بخورید و دچار آسیب شوید. بارها خم شدن جلوی بیماران تا کفش‌هایشان را بپوشند، کمک به آنها برای راه رفتن، حمام کردن، مرتب کردن بدن آنها وقتی به تختخواب باز می‌گردند، فشار زیادی بر بدن پرستاران وارد می‌کند. جلوگیری از وارد شدن فشار کاری به بدن و کمک خواستن از متخصصان در هنگام بروز درد، بهترین راه برای رهایی از دردهای مزمن این شغل است.


[تصویر: lin52.png]


قطع درخت و هیزم شکنی


[تصویر: 18.jpg]

شاید خیلی تعجب آور باشد که این کار جزء مشاغل خطرناک به شمار می رود اما همین تعجب است که گاهی کار دست کارگر آن می دهد. فشار این کار به قدری زیاد است که گاهی فشاری که به جسم وارد می شود نادیده گرفته می شود. شخص بی نوایی که به این کار مشغول است معمولا متوجه این فشار نیست. ضربات مدوام با تبر بر سر چوب با اندکی نادیده گرفتن فشار بدنی، ممکن است حادثه ای را برای فرد به دنبال داشته باشد. به زبانی دیگر این کار، کار هر کس نمی باشد که آن را ساده انگاشت.


[تصویر: lin52.png]


ماهیگیران


[تصویر: 19.jpg]

ماهیگیران می بایست زمان بسیار زیادی را در دریاها سپری کنند و این زمان با به هم ریختن هوا و یا بادهای شدیدی همراه است که همیشه قابل پیش بینی نیست. ماهیگیرانی که در سطح بین المللی مشغول به این کار هستند بسیار از ساحل فاصله گرفته و به عمیق ترین نقاط دریاها سفر می کنند. نجات جان آنها تنها به جلیقه نجاتی که برتن دارند بستگی دارد. اگر بر اثر طوفان و در شرایط متلاطم دریا به آب بیفتند نجات آن ها بسیار سخت می شود.


[تصویر: lin52.png]


معدنچیان


[تصویر: 20.jpg]

با توجه به خبر چند وقت پیش معدنچی های شیلی که در عمق 700 متری زمین گیر افتادند خطرناک بودن این شغل واقعیتی غیر قابل انکار است.


[تصویر: lin52.png]


آموزش دهندگان شیرها


[تصویر: 21.jpg]

حتی صدای غرش شیرها بدن را می لرزاند اما لحظه ای به این فکر کنیم که شیر عصبانی شود و تنها با آن در یک قفس باشید. تصورش هم ترسناک است. اینطور نیست؟


[تصویر: lin52.png]


انسان به جای سیبل هدف


[تصویر: 22.jpg]

این شغل جدیداً در سیرک ها مرسوم شده است و به وسیله ی پرتاب کردن چاقو به اطراف یک دختر، دقت در نشانه گیری و پرتاب خود را به نمایش می گذارند. یعنی به نحوی با بازی کردن با جان دیگران که ارزشمندترین چیز برای هر کسی است، کسب درآمد می کنند.


[تصویر: lin52.png]


عاملان حمله های انتحاری


[تصویر: 23.jpg]

حمله انتحاری نوعی خودکشی عقیدتی به قصد دیگرکشی و صدمه زدن به کسی است که او را دشمن می نامند. در این نوع از خودکشی فرد دست به طراحی و اجرای یک برنامه تخریبی می‌زند که طی آن خود را وسیله آسیب زدن به دشمن قرار دهد و از بین ببرد. این شکل خودکشی را می‌توان نوعی حمله منفعلانه به دشمن دانست.

امروزه حملات انتحاری از خطرناک‌ترین اقدامات تخریبی به حساب می‌آید و موجب ترس تمامی دولت‌ها و ملت‌ها شده‌ است. دلیل این ترس همگانی دشواری بی‌نظیر کنترل آن است. زیرا فردی که خود را آماده مرگ کرده‌ است دیگر ترسی از چیزی به خود راه نمی‌دهد و غیرقابل مهار به نظر می‌رسد.


[تصویر: lin52.png]


هنرنمایی باتمساح


[تصویر: 24.jpg]

آیا شما این جرأت را دارید که سر خود را به داخل دهان تمساح بگذارید؟ البته که نه و شاید در مقابل میلیون ها دلار پول هم راضی به این کار نباشید ولی بد نیست بدانید در باغ وحشی در تایلند این نوع هنرنمایی یا به لفظی بازی با جان به نمایش گذاشته می شود.


جدای اینکه آسیب ها و خطرات هر کدام از شغل هایی که ذکر شد با ضعف و شدت هایی همراه است ولی به این معنا هم نیست که معدود شغل های دیگری که در این لیست قرار نگرفته اند شغل های راحت و بی دردسری هستند چراکه هر شغلی سختی های خاص خود را دارد. حتی شاید بتوان شغل هایی از قبیل بازیگران سینما، بدلکاران، ورزشکاران در بعضی از رشته های ورزشی، هوانوردان، صخره نوردان، حتی رادیولوژیست ها، همینطور کارگرانی که در مجاورت موارد شیمیایی یا آلودگی های مسموم قرار دارند و بسیاری دیگر که توضیح آنها در این مختصر نمی گنجد. در هر صورت امیدواریم حداقل شغل شما
عضو عزیز پرشیـن استار
که این ایمیل را از نظر گذراندید در این فهرست دردناک و خطرناک قرار نداشته باشد و حتی الامکان بیش از پیش مراقب سلامتی خودتان باشید.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 586]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن