تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805763816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گرفتگي عروق قلب تا 70 درصد بدون علامت است


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: گرفتگي عروق قلب تا 70 درصد بدون علامت است
رييس چهارمين کنگره بين المللي قلب و عروق خاورميانه گفت: گرفتگي عروق کرونر قلب تا 70 درصد هيچ گونه علامت و نشانه ظاهري همچون درد و تنگي نفس ندارد، اما اين امر دليل بر سلامتي فرد نيست بلکه مرحله نهفته بيماري قلبي است.
دکتر "محمد جواد زيبايي نژاد" روز شنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار علمي ايرنا گفت: به منظور تشخيص بيماري هاي نهفته قلبي، بايد تست هاي قلبي(تست ورزش و نوار قلب) انجام شود که اين کار به خصوص در برخي مشاغل همچون خلباني، بايد از 40 سالگي به بعد انجام شود تا کوچکترين گرفتگي هاي عروق تشخيص داده شود.
زيبايي نژاد افزود: زماني که گرفتگي عروق کرونر قلب به بالاتر از 70 درصد برسد علايم بيماري هاي قلبي شامل احساس درد، تنگي نفس، احساس فشار در قفسه سينه و ساير علايم ظاهري بروز پيدا مي کند که عوامل خطري همچون آلودگي هوا، روند گرفتگي 70 درصدي عروق کرونر قلب را به 100 درصد مي رساند و در نتيجه احتمال سکته قلبي را افزايش مي دهد.
* آلودگي هوا و سکته قلبي
وي با بيان اينکه آلودگي هوا، اکسيژن رساني به قلب و ريه را دچار اختلال و بيماري هاي قلبي و عروقي را تشديد مي کند گفت: در کساني که دچار 70درصد گرفتگي عروق و بيماري نهفته قلبي هستند آلودگي هوا با اکسيژن رساني نامناسب به قلب، ميزان گرفتگي عروق را به 90 تا 100 درصد مي رساند و در نتيجه سکته هاي قلبي را سرعت مي بخشد.
زيبايي نژاد اضافه کرد: با حذف عوامل خطر ساز همچون کنترل چربي، قند و فشار خون، عدم استعمال دخانيات ، تغذيه سالم و وارد کردن ورزش و تحرک به برنامه عادي روزانه مي توان از تنگي 70 درصدي عروق قلب پيشگيري کرد.
رييس مرکز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکي شيراز يادآور شد: عواملي همچون چربي خون، ديابت، فشار خون و سيگار به مرور زمان به تنگ شدن عروق قلبي منجر مي شود.
زيبايي نژاد با اشاره به اينکه سيگار و آلودگي هوا بروز بيماري هاي قلبي و سکته هاي قلبي را تسريع مي کند گفت: بررسي هاي مختلف نشان داده است متوسط عمر افراد در مناطق آلوده تهران در مقايسه با نقاط داراي هواي پاک و مناطق روستايي کوتاهتر است.
رييس چهارمين کنگره بين المللي قلب و عروق خاورميانه با بيان اينکه علاوه بر ژنتيک، مردان به علت اينکه بيشتر سيگار مي کشند بيشتر دچار بيماري هاي قلبي و عروقي مي شوند، گفت: تا 50 سالگي مردان بيشتر از زنان دچار سکته هاي قلبي مي شوند، اما از سن 50 سال به بالا ريسک سکته هاي قلبي در مردان و زنان يکسان است.
زيبايي نژاد يادآور شد: در جوامع سيگاري خطر وقوع سکته هاي قلبي هم بيشتر است. در جوامع اروپايي حدود 10 سال است که به علت کم شدن مصرف دخانيات در مردان و در مقابل افزايش آن در زنان، ميزان سکته هاي قلبي در مردان کمتر شده، اما در زنان به علت مصرف بيشتر سيگار سکته هاي قلبي بيشتر شده است.
* کاهش سن سکته هاي قلبي در ايران و خاورميانه
رييس چهارمين کنگره بين المللي بيماري هاي قلبي و عروقي با اشاره به اينکه سکته قلبي زير 55 سال سکته قلبي زودرس محسوب مي شود گفت: سن وقوع سکته هاي قلبي در ايران و منطقه به سنين زير 50 و 55 سالگي به خصوص در مردان رسيده است، اين در حاليست که دوران ميانسالي يعني 55 تا 60 سالگي از نظر بازدهي ، بهترين عمر انسان محسوب مي شود.
* مصرف خودسرانه دارو و بيماري قلبي
وي، با بيان اينکه هنوز ارتباط بين مصرف آنتي بيوتيک‌ها و عوارض آن بر روي سيستم قلب و عروق ثابت نشده است، گفت: از عوارض جانبي بسياري از آنتي بيوتيک‌ها اثر نابجاي آنها بر روي ماهيچه قلب است؛ از اين رو مصرف خودسرانه داروها توصيه نمي‌شود.
رييس چهارمين کنگره بين المللي قلب وعروق خاورميانه، از پرفشاري خون، افزايش چربي خون، ديابت، استعمال دخانيات، چاقي و بي تحرکي به عنوان عوامل خطرساز در بروز بيماري‌هاي قلب و عروق ياد کرد و افزود: هم اکنون بيش از 70 درصد بودجه درمان، پيشگيري و تشخيص دولت‌ها صرف بيماري‌هاي قلب و عروق مي‌شود.
* ارتباط استرس و سکته قلبي
وي، استرس را عامل ديگري براي بروز سکته قلبي برشمرد و افزود: استرس‌ها از دو مسير(کانال) ميزان بروز بيماري‌هاي قلب و عروق را افزايش مي‌دهند؛ به اين صورت که در زمان استرس هورمون‌هاي شيميايي نظير اپي نفرين ترشح و باعث تنگي عروق قلب و تشديد آترواسکلروز و پرفشاري خون مي‌شود. اين در حالي است که استرس از مسير ديگري باعث کاهش تحرک فعاليت‌ جسمي و ورزش هم مي‌شود.
رييس چهارمين کنگره بين‌المللي قلب وعروق خاورميانه، استرس را متفاوت از زندگي پرمشغله عنوان کرد و در تعريف استرس يادآور شد: در استرس ميزان ضربان قلب و فشار خون افزايش مي‌يابد.
* چاقي و بيماري قلبي
زيبايي نژاد، مهم‌ترين عامل پيشگيري از بروز بيماري‌هاي قلب و عروق را کاهش عوامل خطر ، همچون چاقي و اضافه وزن برشمرد و افزود: در پديده چاقي، چربي و پلاکت در عروق کرونر رسوب مي‌کند به همين علت بايد در رژيم غذايي ميزان مصرف چربي‌هاي اشباع شده به حداقل برسد و ميزان مصرف چربي اشباع نشده افزايش يابد.
وي، چربي‌هاي اشباع شده را شامل دو نوع چربي حيواني و نباتي (امحا و احشا حيوانات نظير دل، جگر، کله پاچه، چربي گوشت قرمز) عنوان کرد و گفت: چربي‌هاي غير اشباع در دو دسته از مواد غذايي نظير انواع ماهي‌ها (امگا3) و انواع مغزها همچون پسته، آجيل يافت مي‌شود.
رييس چهارمين کنگره بين‌المللي قلب وعروق خاورميانه، چربي‌ها را سرمنشا بسياري از هورمون‌هاي شيميايي بدن عنوان کرد و افزود: بايد موازنه خاصي بين چربي‌هاي اشباع شده و اشباع نشده برقرار شود.
وي با توصيه نسبت به مصرف ماهي به صورت دو بار در هفته گفت: مصرف ماهي و آبزيان در کاهش بروز سکته هاي قلبي نقش موثري دارد و مصرف قرص روغن ماهي جز در موارد خاصي که فرد نسبت به مصرف ماهي ها حساسيت دارد توصيه نمي شود.
چهارمين کنگره بين المللي قلب و عروق خاورميانه از 12 تا 15 اسفند ماه در جزيره کيش برگزار مي شود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 373]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن