واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حاجيبابايي درگفتوگو باايسنا: مطابق فرمايشات مقام معظم رهبري بايد در باب بكارگيري نخبگان ديدگاهها و نظرها وسيعتر شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
نمايندهي مردم همدان در مجلس شوراي اسلامي، يادآور شد: به نظر ميرسد مجموعهي سخنان مقام معظم رهبري كه براي همه ما فصلالخطاب است، تاييد دولت بود، در عين حال كه ايشان نقدهاي منصفانه را هم مطرح كردند و در واقع اين نقدها بيانگر آن است كه همه بايد كمك كنند تا دولت بتواند ضعفهاي خود را پوشش داده و برطرف كند.
حميدرضا حاجيبابايي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در ديدار با اعضاي هيات دولت، اظهار داشت: اين سخنراني به صورت يك مجموعه از نظرات و ديدگاهها و تعيين استراتژي در رابطه با دولت مطرح شد كه نهايتا موضوعات مختلفي در اين سخنراني بيان شد كه دولت را دولتي در مسير امام و انقلاب و آرمانگر كه بر ارزشهاي انقلاب پافشاري ميكند، دانستند.
وي اقتدار دولت در سياست خارجي، دغدغهي كار و پيگيري آن را داشتن و سفرهاي استاني و ارتباط با مردم را از نكات مثبت عملكرد دولت نهم دانست كه در فرمايشات مقام معظم رهبري به آن اشاره و تاكيد شد.
حاجيبابايي همچنين افزود: مقام معظم رهبري، در كنار اين موضوع برخي نقدها را نيز مطرح فرمودند و بيان داشتند كه نقد بايد منصفانه باشد و مشكلي نيست كه نقد بيان شود، اما تخريب خيانت است.
به گفتهي وي، مجموعهي بيانات مقام معظم رهبري حاوي تاكيد بر حمايت از دولت است، به دليل اينكه دولت در همه دورانها از زمان امام تا الان مورد حمايت رهبري بوده است به ويژه اينكه دولت بر راه امام و انقلاب و ارزشها پافشاري ميكند.
اين عضو هيات رييسهي مجلس شوراي اسلامي، تاكيد كرد: رهبر معظم انقلاب نقدهايي را نيز نسبت به دولت مطرح كردند، از جمله اينكه در بحث تحولات اقتصادي بايد با صبر و حوصله جلو رفت، بايد در برابر نقدها سعه صدر داشته و در برابر برخي مطالبي كه گفته ميشود، دولت پيگيريهاي لازم را انجام دهد و در عين حال تاكيد كردند كه موضوعي كه قانون ميشود، بايد اجرا شود، ولو آنكه دولت آن را قبول نداشته يا ايرادي بر آن وارد بداند.
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در ادامه با اشاره به سال آخر كار دولت، اين سال را سالي حساس براي پيگيري مطالبات مردم دانست و افزود: ضمن اينكه در پايان اين سال كاري دولت، انتخابات را در پيش داريم و بايد تبليغات انجام پذيرد، اما نبايد از جاده انصاف و حق و از مسير سخنراني مقام معظم رهبري دور شويم.
به گفتهي وي، بعضي رسانهها، قسمتي از سخنان رهبر معظم انقلاب اعم از مثبت و منفي را مطرح ميكنند تا هر كس با توجه به اميال و اهداف خود، مطالبي را تفسير و تعبير كند كه اين كار در مرحلهي اول ظلم به سخنان مقام معظم رهبري است كه يك سخنراني استراتژيك و تعيينكننده بوده و در مرحلهي بعد عدم رعايت ديدگاههاي رهبري محسوب ميشود.
وي افزود: مقام معظم رهبري فرمودند تاييد دولت دليل چشمپوشي بر نقصها و اشكالات نيست و بايد اين نقصها را بر اساس نقد منصفانه بيان و كمك كنيم كه آن ضعفها از بين برود و در جهت منافع مردم، ضعف تبديل به قدرت شود.
اين عضو هيات رييسهي مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به تاكيدات رهبري مبني بر تعامل دولت با قواي ديگر، اظهار داشت: طبق فرمودهي ايشان، اگر قانوني مصوب شد و دولت به هر دليلي به اين قانون ايراد داشت، چون قانون است بايد اجرا شود و اگر نياز بود، ميتوان آن را با طي مراحل قانوني، تغيير داده و اصلاح كرد، اين نكته نشان ميدهد كه مجلس در راس امور است و هر مصوبهاي را كه مجلس، قانون كرد، آن قانون لازمالاجرا است و «إن قلت» آوردن در آن در شان كسي كه از مقام معظم رهبري تبعيت ميكند و سخنانهايشان را فصلالخطاب ميداند، نيست.
حاجيبابايي درباره تعامل نظاممند با نخبگان كه در فرمايشات رهبر معظم انقلاب آمده بود، گفت: نظر معظمله در اين است كه از نخبگان و ديدگاههاي آنها استفاده شود و در باب به كارگيري نخبگان و توجه به آنها، ديدگاهها و نظرها وسيعتر شود.
انتهاي پيام
چهارشنبه 6 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]