واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: سيستم بانكى از تراكنش خودپردازها ۲۰ هزار ميليارد ريال دريافت كرد
سرويس بانك و بيمه- كارت هاى الكترونيكى صادره در كشور تا پايان تيرماه سال جارى از ۴۱ ميليون فقره گذشت. به گزارش سرويس بانك و بيمه ابراراقتصادى و بر اساس آمار هاى رسمى بانك مركزى جمهورى اسلامى ايران، تا پايان تيرماه سال جارى مجموع كارت هاى الكترونيكى صادره در كشور به رقم ۴۱ ميليون و ۶۲۷ هزار و ۱۲۴ فقره رسيد. بانك سپه با صدور ۶ ميليون و ۵۹۴ هزار و ۷۴۱ فقره بيشترين كارت را در ميان بانك هاى كشور صادر كرده است. پس از آن بانك ملى ايران با صدور ۶ ميليون و ۵۱۲ هزار و ۶۶۰ فقره كارت در جايگاه دوم قرار دارد. بانك ملت نيز ۵ ميليون و ۸۵۳ هزار و ۶۷۱ فقره كارت در اين مدت صادر كرده است. بنا بر آمار مذكور بانك صادرات ايران ۵ ميليون و ۶۱۶ هزار و ۱۷۷ فقره، بانك پارسيان ۳ ميليون و ۸۸۴ هزار و ۱۷۹ فقره، بانك تجارت ۳ ميليون و ۵۴۳ هزار و ۳۰۰ فقره، بانك اقتصاد نوين ۳ ميليون و ۱۲۰ هزار و ۷۴۵ فقره، بانك كشاورزى ۲ ميليون و ۶۲۰ هزار و ۹۹ فقره، بانك رفاه ۷۶۳ هزار و ۵۷۵ فقره، بانك سامان يك ميليون و ۶۱۱ هزار و ۶۰۹ فقره، بانك مسكن ۹۴۳ هزار و ۶۸ فقره، بانك پاسارگاد ۴۲۳ هزار و ۲۵۸ فقره، بانك كارآفرين ۵۷ هزار و ۸۴۴ فقره، بانك صنعت و معدن ۲۴ هزار و ۴۲۲ فقره، بانك سرمايه ۳۳ هزار و ۸۲۰ فقره، بانك توسعه صادرات ۱۴ هزار و ۵۰۳ فقره و پست بانك ايران ۹ هزار و ۴۵۳ فقره كارت الكترونيكى صادر كرده است.
تعداد كل خودپردازهاى كشور به ۱۰ هزار و ۶۳۹ دستگاه رسيد
بنا بر اين گزارش، تعداد كل خودپردازهاى بانك ملى ايران به يكهزار و ۸۳۷ دستگاه رسيد. در اين مدت تعداد خودپردازهاى بانك صادرات ايران يكهزار و ۶۸۶ دستگاه، بانك ملت يكهزار و ۶۰۸ دستگاه، بانك سپه يكهزار و ۲۳۷ دستگاه، بانك كشاورزى يكهزار و ۳۴ دستگاه، بانك تجارت يكهزار و ۱۸ دستگاه، بانك اقتصاد نوين ۵۵۶ دستگاه، بانك رفاه ۵۱۵ دستگاه، بانك مسكن ۴۱۵ دستگاه، بانك سامان ۱۹۶ دستگاه، بانك پاسارگاد ۱۵۸ دستگاه، بانك پارسيان ۱۵۱ دستگاه، بانك كارآفرين ۶۱ دستگاه، پست بانك و بانك سرمايه هر كدام ۵۵ دستگاه و بانك توسعه صادرات ۱۳ دستگاه خودپرداز را به خود اختصاص دادند.
در زمينه صدور كارت مجموع كارت ها در استان تهران ۱۳ ميليون و ۸۷۴ هزار و ۷۱۸ فقره و در ساير استان ها ۲۷ ميليون و ۷۵۲ هزار و ۴۰۶ فقره بود.
از لحاظ تعداد خودپردازهاى ايجاد شده نيز استان تهران ۳ هزار و ۹۵ دستگاه و ساير استان ها ۷ هزار و ۵۴۴ دستگاه خودپرداز را به خود اختصاص دادند.
مجموع تعداد تراكنش هاى خودپردازهاى شبكه بانكى كشور تا پايان تير ماه سال جارى ۶۱ ميليون و ۸۹۸ هزار و ۱۳۰ فقره بود. بر اساس آمار مذكور، بيشترين تعداد تراكنش خودپرداز در شبكه بانكى كشور متعلق به بانك صادرات ايران با ۱۶ ميليون و ۸۱۸ هزار و ۳۹۷ فقره بود. پس از آن بانك ملى ايران تعداد ۱۰ ميليون و ۸۴۱ هزار و ۸۵۶ تراكنش داشت. بنا بر اين گزارش در اين مدت بانك ملت ۸ ميليون و ۱۶۶ هزار و ۵۰۸ فقره، بانك سپه ۷ ميليون و ۶۸۵ هزار و ۸۴۸ فقره، بانك كشاورزى ۶ ميليون و ۱۳۲ هزار و ۱۰۰ فقره، بانك تجارت ۴ ميليون و ۱۵۳ هزار و ۳۷۰ فقره، بانك اقتصاد نوين ۲ ميليون و ۳۷ هزار و ۵۵۵ فقره، بانك رفاه يك ميليون و ۷۸۲ هزار و ۳۱۴ فقره، بانك مسكن يك ميليون و ۲۴۱ هزار و ۳۰۲ فقره، بانك پاسارگاد ۹۱۱ هزار و ۳۹۱ فقره، بانك پارسيان ۸۲۷ هزار و ۱۶۳ فقره، بانك سامان ۶۵۸ هزار و ۶۶۹ فقره، بانك كارآفرين ۲۶۳ هزار و ۵۲۴ فقره، بانك صنعت و معدن ۲۲۱ هزار و ۶۹۸ فقره، بانك سرمايه ۱۰۳ هزار و ۷۳۱ فقره، پست بانك ايران ۲۹ هزار و ۲۴۵ فقره و بانك توسعه صادرات ۲۳ هزار و ۴۵۹ فقره تراكنش در شبكه بانكى كشور داشته است. مجموع مبلغ تراكنش هاى شبكه بانكى كشور به ۲۰ هزار و ۶۱۹ ميليارد و ۴۳۵ ميليون و ۷۶۹ هزار و ۷۰۵ ريال رسيد. گفتنى است بانك ملى ايران با ۶ هزار و ۱۲۴ ميليارد و ۴۴۵ ميليون و ۱۰۰ هزار و ۹۷۰ ريال بيشترين مبلغ تراكنش هاى خودپردازهاى شبكه بانكى كشور را در تيرماه سال جارى به خود اختصاص داد. پس از آن بانك صادرات ايران ۴ هزار و ۱۰۸ ميليارد و ۳۸۳ ميليون و ۷۴۰ هزار ريال تراكنش داشت. بر اين اساس بانك سپه ۲ هزار و ۳۵ ميليارد و ۱۱۴ ميليون و ۷۰۲ هزار و ۲۰ ريال، بانك ملت ۲ هزار و ۸۲ ميليارد و ۹۵۴ ميليون و ۶۳۰ هزار ريال، بانك تجارت يك هزار و ۷۶۳ ميليارد و ۲۸۶ ميليون و ۵۰۰ هزار ريال، بانك كشاورزى يك هزار و ۴۰۷ ميليارد و ۵۴۱ ميليون و ۲۶۰ هزار ريال، بانك مسكن ۶۵۷ ميليارد و ۲۹۶ ميليون و ۸۵۱ هزار و ۹۶۶ ريال، بانك رفاه ۶۲۶ ميليارد و ۸۲۳ ميليون و ۲۰۰ هزار ريال، بانك اقتصاد نوين ۶۲۴ ميليارد و ۴۶۶ ميليون و ۶۸۹ هزار و ۵۲۰ ريال، بانك پاسارگاد ۳۷۹ ميليارد و ۳۲۸ ميليون و ۹۲۰ هزار ريال، بانك پارسيان ۳۰۱ ميليارد و ۸۳۲ ميليون و ۳۰۱ هزار و ۲۰۰ ريال، بانك سامان ۲۸۱ ميليارد و ۲۸۵ ميليون و ۲۹۵ هزار و ۵۲۷ ريال، بانك كارآفرين ۹۶ ميليارد و ۱۹۷ ميليون و ۳۰۳ هزار ريال، بانك صنعت و معدن ۷۸ ميليارد و ۷۲۷ ميليون و ۸۳ هزار و ۵۲۵ ريال، بانك سرمايه ۳۶ ميليارد و ۵۵۶ ميليون و ۴۷۰ هزار ريال، پست بانك ايران ۸ ميليارد و ۱۷۵ ميليون و ۵۳۰ هزار ريال و بانك توسعه صادرات ۷ ميليارد و ۲۰ ميليون و ۱۹۱ هزار و ۹۷۷ ريال مبلغ تراكنش هاى خودپردازهاى شبكه بانكى كشور بوده است.همچنين مبلغ تراكنش هاى پايانه هاى فروش خودپردازهاى شبكه بانكى تا پايان تيرماه سال جارى به ۴ هزار و ۴۰ ميليارد و ۲۴۴ ميليون و ۷۹۱ هزار و ۲۳۰ ريال رسيد. مبلغ تراكنش هاى پايانه هاى شعب نيز در اين مدت به ۳۳ هزار و ۸۱۹ ميليارد و ۲۳۷ ميليون و ۲۳۲ هزار و ۴۵۶ ريال رسيد.علاوه بر اين تعداد تراكنش هاى پايانه فروش خودپردازهاى شبكه بانكى تا پايان تيرماه سال جارى ۵ ميليون و ۵۹۹ هزار و ۷۰۴ فقره و تعداد تراكنش هاى پايانه شعب ۲ ميليون و ۷۹۵ هزار و ۶۰۶ فقره بود.اين گزارش مى افزايد: تعداد پايانه هاى فروش سيستم بانكى
در اين ۵۳۶ هزار و ۲۵۱ دستگاه و پايانه شعب آن ۲۳ هزار و ۶۲۷ دستگاه گزارش شد.
چهارشنبه 6 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]