واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین:
جدیدا اختلاس اینترنتی زیاد شده و افراد حرفه ای میان و از کافی نت ها و سیستمهایی به جز سیستم خودشون (برای اینکه لو نرن) استفاده میکنن برای همینه که الان تو تمام کافی نت ها و مراکزی که به اینترنت وصل هستن باید دوربین مدار بسته کار گذاشته بشه و و همه هم با نشون دادن کارت شناسایی فعالیت کنن.
البته این اون چیزی بود که من شنیده بودم .
اينترنت ملي، راهي براي مصون ماندن کشور از حملات سايبري
در همين هفته جاري بود که پايگاه اطلاع رساني دولت، خبر از مهمترين دستاورد راهاندازي پروژه اينترنت ملي، يعني مصون بودن شبکه اينترنت کشور از حملات سايبري ديگر کشورها، داد. اين پايگاه همچنين اعلام کرد اين پروژه، آمريکا را بهعنوان قلب و مغز سيستم سايبري جهان، بهعنوان صاحب و مالک اينترنت بينالمللي با نگرانيهايي مواجه کرده است که دستيابي به اهداف خود از طريق جنگ نرم عليه جمهوري اسلامي ايران را بسي دشوارتر از پيش و با هزينههاي جبرانناپذيرتر خواهد ديد. اين پايگاه اطلاعرساني همچنين، اين مسئله را که کشور ما به طور مرتب در معرض حملات اينترنتي قرار دارد، مسلم دانسته و اعلام کرده تا به امروز ظرفيت خوبي در بحث تامين امنيت و ايمني براي شبکههاي داخل کشور فراهم بوده است؛ اما با ايجاد شبکه ملي اطلاعات به طور قطع با يک تحول و انقلاب در تامين امنيت فضاي مجازي در کشور روبهرو خواهيم بود. اما علاوه بر اين هدف کلي براي راه اندازي اينترنت ملي، اهداف ديگري نيز از سوي «رضا تقيپور» وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، بيان شد. تقيپور با تاکيد بر اينکه در کنار شبکه ملي اطلاعات، اينترنت را به عنوان يک سرويس به همان شکلي که تاکنون وجود داشته است، کماکان خواهيم داشت، گفته است: «با اجراي اين پروژه ملي، پهناي باند داخل را به صورت امن و حفاظت شده براي کسب و کار اقتصادي و حريم شخصي خانوارها توسعه خواهيم داد.» وي تلويزيون اينترنتي، ويدئو درخواستي، آموزش از راه دور، دورکاري، سلامت الکترونيکي و تجارت الکترونيکي را از جمله برنامههاي قابل ارائه برروي شبکه ملي اينترنت عنوان کرده و افزوده است: «شبکه ملي اينترنت يا شبکه اطلاعات ملي بر پايه پروتکل اينترنت طراحيشده و يکي از زيرساختهاي اصلي دولت الکترونيک محسوب ميشود و پهناي زياد باند، ارسال تصوير، صوت و حجم زياد اطلاعات از ويژگيهاي اين شبکه است.» وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين، با تشريح ابعاد مختلف راهاندازي شبکه ملي اطلاعات در کشور يکي از مهمترين محدوديتهاي اين پروژه را تخصيص اعتبارات ساليانه آن عنوان کرد و به مهرگفت: «راهاندازي سريع اين پروژه، نيازمند آن است که اين اعتبارات به صورت يکجا و در سال اول اختصاص يابد.» اين سخنان در حالي از سوي وزير ارتباطات کشور بيان ميشود که پيام کرباسي، سخنگوي انجمن نظام صنفي رايانهاي نيز در گفتوگويي با روزنامه «روزگار» گفته است که بهزودي شبکه اينترنت ملي (اينترانت) در ايران راهاندازي ميشود و با افتتاح اينترنت ملي، ارتباطات اينترنتي ايران با اينترنت جهاني قطع خواهد شد. کرباسي گفته است که با راهاندازي اينترنت ملي، سرعت اينترنت کاربران تا دو مگابايت بر ثانيه افزايش خواهد يافت و تاييد کرده است که دسترسي به برخي از وبسايتهاي جهاني مسدود خواهد شد.
ميليارد تومان، هزينه راهاندازي اينترنت ملي
در حاليکه وزير ارتباطات و فناوري کشور، راهاندازي اينترنت ملي را يکي از مهمترين خدمات دولت الکترونيک ميداند، اظهارکرد که شايد نتوان از مقدار هزينهاي که براي اين پروژه در نظر گرفته شده است، چشم پوشي کرد. هزينهاي که به گفته تقيپور، يکي از محدوديتهاي اجراي اين پروژه است. وي در اين باره به مهر گفت: «در صورتي که بتوانيم تمامي اعتبارات اين پروژه را به صورت يکجا دريافت کنيم، زمانبندي اجراي اين پروژه به طور قطع تغيير خواهدکرد.» وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، اختصاص مبلغ ميليارد تومان را در شرايط فعلي و با نرخهاي امروزي براي تحقق شبکه ملي اينترنت مورد نياز دانست و گفت: «در صورتيکه اين مبلغ به مرور در اختيار ما قرار گيرد، هر سال بخشي از اين پروژه عملياتي خواهد شد.»
----------------------------------- ********** ---------------------------------------
بیائید الکی سیاه نمایی نکنیم و زیاد هم دلخوش نباشیم ...
به نظر شما اینترنت ملی راه خوبی است ؟
مگر توانستند جلوی ماهواره رو بگیرند که بتونن جلوی این کار و بگیرنند ؟
به نظر من کم رنگ شدن معنویت و روش زندگی اسلامی و توجه به نکات قوت فرهنگی ما و پر رنگ تر کردن آموزه های دینی و قرآنی در صدا و سیما و سینما های ما و ارزش نهادن واقعی آن از سمت آهاد مردم بایدم ورد توجه باشد .
فقط یادمون باشه تنها کشور شیعه در روی زمین هستیم و همه به همین خاطر مقابل ما ایستاده اند ...
با سیاه نشان دادن اوضاع هیچکاری پیش نخواهد رفت ...
همفکری کنیم و نظر بدید چه باید کرد با این تهدید های دشمنان ؟
چه باید کرد در این فضای بسیار مسموم اینترنت ؟
چه باید کرد تا ما زمام امور جهان را از لحاظ فرهنگی با این غنای فرهنگی عظیم در دست بگیریم ... ؟
آیا اینترنت به قیمت از دست دادن اعتقادات و دین مردم و بچه های و زنان ما ارزش دارد ؟
قیمت دسترسی به اینترنت چقدر است ؟
با توجه به این حملات گسترده جهانی در فضای مجازی به مکتب و اعتقادات و انسجام ملی اسلامی ایرانی ها شما چه راهی را پیشنهاد میدهید ؟ فقط در نظر داشته باشید که کلی نظر بدهید و سعی کنید مسائل شخصی رو در نظر نگیرید و فرافکنی هم نکنید .
البته این اون چیزی بود که من شنیده بودم
واقعا درست است یا اصلش برای کنترل است
نمیدونم دقیقا قضیه چیه.
ولی خب این هم یه جور تجاوز به حقوق کاربر هستش.
اگه قضیه اونی باشه که گفتم مشکلی نیست اگه کنترل باشه که دیگه واویلا وقتی وارد کافی نت شدیم اگه دست تو دماغمون کنیم ابرومون میره.
در کل سر و تهش همون سلب ازادیه.
اميدوارم كه ايران,كره ي شمالي نشه!
من هم دیشب به دلم افتاده بود که تو متنم بنویسم که دارن دیکتاتور بازی در میارن و میخوان ایران هم بشه یه کره شمالی دیگه.
اما ننوشتم دوست عزیزم شما حرف دل من رو زدید.
دارن کاملا محدودمون میکنن.
از يه نظرهايي خوبه مثلا براي انتخابات يا نظرسنجي ها . اما اينكه كلا محدود به اينترنت ملي بشيم من مخالفم و دوست ندارم
لطف کنید ارام با هم صحبت کنید خانم ها من دوست دارم از اطلاعات شما استفاده کنم
دیندار یا بی دین فرقی نمی کند، تنها لایق نام انسان باش.. گاهی برو...گاهی بمان..گاهی بخند..
گاهی گریه کن...گاهی حرف بزن..گاهی
فریاد بزن...گاهی قدم بزن...گاهی سکوت کن..گاهی رها شو...گاهی ببخش..گاهی یاد بگیر...گاهی سفر کن...
گاهی اعتماد کن...گاهی بازی کن...گاهی فراموش کن...گاهی زندگی کن...گاهی باور کن..
گاهی بزرگ باش...گاهی کوچک باش..گاهی چتر باش..گاهی باران باش...گاهی دریا ..گاهی برکه..
گاهی همه چیز..گاهی هیچ چیز... اما همیشه .. همیشه انسان باش..ـ
من دوست دارم از اطلاعات شما استفاده کنم
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 302]