واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: هومئوپاتی، (همیوپاتی یا هومیوپاتی) یا همساندرمانی . بنا به ادعای طرفداران آن، هومیوپاتی یک روش درمانی است که باتحریک سیستم ایمنی بیمار با داروهای هومئوپاتی، فرد را به سمت بهبودی سوق میدهد
داروهای هومیوپاتی :
این داروها منشا طبیعی دارد که بیش از ۷۰درصد گیاهان، ۲۰درصد عناصر کانیها و مواد طبیعی تهیه میشوند. هومیوپاتها با نگرش به ویژگیهای گیاهان بر روی بدن از آنها در تهیه دارو بهره میبرند.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%88%D9%85%D8%A6%D9%88%D9%BE%D8%A7%D8%AA%DB%8C
دوستانی که از این روش درمانی اطلاعاتی دارند لطفا در اختیار بقیه هم قرار بدن ...
انجمن هومیوپاتی در ایران
http://www.homeopathyiran.org/
هومیوپتی یعنی مثلا دارویی که مصرف اون تو دز بالا باعث مثلا سر درد ، یا تهوع میشه تو دز پایین باعث بهبود سردرد یا تهوع میشه .
نمیدونم چه طوری توضیح بدم .
مثلا یه گیاهی مسهله ! اگه اون رو خیلی خیلی کم مصرف کنین باعث میشه اسهالتون درمان شه .
به اصطلاح بهش میگن همسان درمانی.
تو برنامه الفبای سلامتی می شف یه قسمت در این مورد بود که من ترجمه کرده بودم.
داروهای هومیوپاتی :
این داروها منشا طبیعی دارد که بیش از ۷۰درصد گیاهان، ۲۰درصد عناصر کانیها و مواد طبیعی تهیه میشوند. هومیوپاتها با نگرش به ویژگیهای گیاهان بر روی بدن از آنها در تهیه دارو بهره میبرند.
نحوهٔ تهیهٔ داروهای هومیوپاتی :
مادهٔ مورد نظر را درون الکل ۶۰٪ میریزند و در طی دو هفته آن را از صافی عبور میدهند. به مادهٔ بدست آمده، محلول مادر میگویند. برای کم کردن و در واقع از بین بردن مواد سمی آن، از محلول مادر یک قطره (cc ۱) برداشته و در ۹۹ قطره (۹۹ cc) آب میریزیم. با این کار، محلول ۰٫۰۱ بدست میآید. دوباره یک سی سی از این محلول را در ۹۹ سی سی آب میریزیم و این بار محلول ۰٫۰۰۰۱ بدست میآید.
بین هر مرحله رقیق سازی، شیشه حاوی محلول را به تعداد ۱۰۰ الی ۲۰۰ بار با تکانهای شدید ضربهای به هم میزنیم. این عمل در تهیه داروهای هومیوپاتی از اهمیت ویژهای برخوردار است و تنها با رقیق کردن نمیتوان به قدرتهای بالاتر دست یافت.
اگر به رقیق کردن محلول تا ۱۲ بار ادامه دهیم، محلول ۱۰ به توان منفی ۲۴ به دست میآید که از عدد آووگادرو کوچکتر میشود. که این بدین معنی ست که حتی یک مولکول از این ماده در محلول وجود ندارد.
این عمل را تا ۱۰۰ و یا ۱۰۰۰ بار تکرار میکنند و جالب اینجاست که هر جه محلول رقیق تر میشود، خاصیت دارویی آن قوی تر میشود.
هر چند که این موضوع موجب میشود که بسیاری به هومیوپاتی به دیده تردید بنگرند.
داروهاي هوميوپاتي به علت خواص خاص خود ممكن است در شرايط خاصي بي اثرشوند:مثل سرما و گرما ي زياد. محيط نقش موثري در خراب شدن داروها دارد.از سوي ديگرقرار گرفتن در ميدان مغناطيسي وسايل برقي نيز در بي اثر شدن دارو نقش دارند. نور زياد و مستقيم خورشيد نيز از عوامل موثر شناخته شده است. عطر و ادوكلن نيز نبايد در كنار داروهاي هوميوپاتي نگهداري شوند
وضعیت قانونی هومیوپاتی :
هماکنون از هومپوپاتی درشبکههای درمانی بسیاری از کشورهای جهان به عنوان یکی از روشهای درمان بیماریها استفاده میشود و دارای مراحل آموزش اکادمیک میباشد. سازمان غذا و داروی آمریکا FDA کلیه داروهای هومیوپاتی را تحت عنوان فارماکوپه هومیوپاتی آمریکا بهرسمیت شناخته است . این روش درمانی در کشورهای انگلستان، آلمان، فرانسه، هلند، سوئد، کانادا، آمریکا، هندوستان، پاکستان، برزیل و بسیاری از دیگر کشورها خدمات درمانی به بیماران ارایه میدهد. سازمان جهان بهداشت در کتابی تحت عنوان وضعیت حقوقی طب مکمل/سنتی در جهان به تفصیل راجع به جایگاه هومیوپاتی در نظام بهداشتی کشورهای مختلف توضیح میدهد.
یکی از سازمانهای بزرگ بینالمللی در زمینه هومیوپاتی جامعه بینالمللی پزشکان هومیوپات است که ایران نیز عضو آن میباشد. در ایران نیز شورای عالی ارزشیابی وزارت بهداشت در سال ۱۳۷۴ هومیوپاتی را به عنوان یک روش درمانی مورد تایید دانست. در سال ۱۳۷۷ وزیر بهداشت وقت دستور العمل تعیین تکلیف پزشکان شاغل به هومیوپاتی را به واحدهای تابعه ابلاغ کرد و در سال ۱۳۸۱انجمن هومیوپاتی ایران تشکیل شد و هم اکنون مشغول به کار است. این انجمن با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پزشکی برای ساماندهی هومیوپاتی در کشور تلاش میکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2433]