واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: احمدينژاد تأكيد كرد: خدمات انجام شده در 30 سال گذشته بينظير است
چشم انداز 20 ساله، چراغ راهنماي حركت دولت است و بايد براي رسيدن به جامعه هدف در اين مسير حركت كنيم اما متاسفانه برخي ساختارهاي معيوب اجازه نميدهند».
آفتاب: رييس جمهور رسيدن به توسعه و پيشرفت كشور و نيل به جامعه آرماني را نيازمند الگوسازي اسلامي، بومي و ملي دانست و گفت: «اگر در ساختن كشور بخواهيم در مناسبات طراحي شده از سوي مدعيان امروزي جهاني سازي قرار بگيريم، به جايي نخواهيم رسيد».
دكتر محمود احمدي نژاد ظهر امروز (سه شنبه) در اجلاسيه چهارمين دوره مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: «خدماتي كه در طول 30 سال گذشته در كشور انجام شده است، بينظير است اما احساسي در بين مسؤولين و مردم وجود دارد كه به آن هدفي كه بايد ميرسيديم، هنوز نرسيدهايم».
رئيس جمهور خاطر نشان كرد: «براي پيشرفت و توسعه بايد تصويري روشن و با جزيياتي كامل در عرصههاي مختلف ارائه دهيم، والا عدالت اجرا نخواهد شد».
دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه در تمام بخش هاي كشور بايد معيارهاي اسلامي رامورد توجه قرار داد، تاكيد كرد: «به طور مثال نميتوان با معيارهاي غربي، بانكداري اسلامي داشت. البته عدهاي مدام مطرح ميكنند كه آنچه آنها توليد كردهاند، كاملا درست است ولي ايمان دارم كه ميتوان با معيارهاي اسلامي بخشهاي مختلف را احيا كرد».
رييس جمهور تصريح كرد: «در كشور اين احساس وجود دارد كه در مسير درست و به سمت جامعه آرماني حركت نميكنيم؛ چنانچه از جمله برجستهترين شعارهاي اصلي انقلاب اسلامي، مفهوم والاي عدالت بود اما امروز فاصله طبقاتي، پايين بودن بهرهوري، تبعيض و تورم، واقعياتي است كه نميتوان آنها را انكار كرد و نشاندهنده وجود اشكالاتي در برخي ساختارهاست كه بايد اصلاح شود».
وي افزود: «دولت اين مشكلات را ريشهيابي كرده است و در نتيجه علت اصلي نابسامانيها را به 6-5 ساختار مهم مربوط ميداند. معتقديم به خاطر اين كه برخي ساختارها خوب عمل نميكنند در نتيجه بقيه بخشهاي اقتصادي نيز دچار نابساماني ميشوند؛ از اين رو طرح تحول اقتصادي را تدوين كرديم».
رئيس جمهور تاكيد كرد: «چشم انداز 20 ساله، چراغ راهنماي حركت دولت است و بايد براي رسيدن به جامعه هدف در اين مسير حركت كنيم اما متاسفانه برخي ساختارهاي معيوب اجازه نميدهند».
دكتر احمدي نژاد در توضيح ناكارآمدي برخي ساختارها گفت: «يكي از مهمترين بخشهايي كه دچار اشكالات اساسي است، نظام بانكها است. بانك مثل شبكه گردش خون بايد به اندازه و به موقع به همه اجزاي بدن خون برساند و اگر درست عمل نكند، دچار آسيب ميشويم و امروز گرچه قانون بانكداري بدون ربا تدوين شده است اما سازوكارهاي رسيدن به آن همچنان دست نخورده باقي مانده است».
وي همچنين نظام مالياتي را از ديگر ساختارهاي معيوب و آن را همانند مرحله بازگشت خون دانست و گفت: «بخشي از منابع در جامعه باز توليد ميشود كه اگر به اندازه و درست جمآوري نشود، به ساير بخشها آسيب ميرساند؛ ضمن اينكه هزينه اداره كشور را نيز بايد از محل مالياتها پرداخت كنيم».
رييس جمهور نظامهاي گمرك، توزيع كالا و توزيع يارانه را از ديگر بخشهايي كه بايد دچار تغيير و تحول شوند، برشمرد.
وي افزود: «يارانه ابزار دست دولت براي ايجاد تعادل و حمايت از بخش هدف جامعه است. ضمن اينكه در هيچ جاي دنيا يارانه را مانند ايران توزيع نميكنند؛ چرا كه هم اكنون بيش از 70 درصد يارانهها در اختيار 30 درصد جامعه قرار ميگيرد كه بالاترين درآمدها را دارند. در حالي كه هدف اصلي از پرداخت يارانهها اين بوده كه در بين اقشار پايين دست جامعه توزيع شود؛ از اين رو ضرورت اصلاح و هدفمند كردن اين نظامات ضروري است».
رئيس جمهور تاكيد كرد: «ناگزير از اصلاح ساختارها هستيم و بايد اين اصلاحات انجام شود تا اقتصاد كشور در مسير درست خود به پيش برود».
وي خاطر نشان كرد: «دولتهاي قبلي نيز دنبال برخي اصلاحات ساختاري بودند اما به دلايلي موفق به آن نشدهاند اما دولت نهم قصد دارد آن را اجرايي كند و البته آن را شدني ميداند. چنانكه در اجراي سهميهبندي بنزين نيز در حالي كه تنها 2 ماه براي اجراي آن به دولت فرصت داده شد، توانستيم با كمترين آثار منفي نسبت به اجراي آن موفق شويم و در عرصه جديد نيز موفق خواهيم بود».
دكتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه در موفقيت طرح تحول اقتصادي، نيازمند حمايت و همراهي همه اقشار جامعه هستيم، خاطر نشان كرد: «اصلاح ساختارهاي معيوب اقتصادي كشور دردي است كه بايد درمان شود و دولت در هر مرحلهاي همه جوانب را با دقت مورد بررسي كارشناسي قرار داده و از نظرات اساتيد و صاحبنظران فن استفاده كرده است».
رييس جمهور خاطر نشان كرد: «بايد مراقب باشيم تا عدهاي با هدف مايوس كردن دولت از اجراي طرح تحول اقتصادي، مدام ايراد و اشكال نگيرند و از سوي ديگر عدهاي نيز اين طرح را به قدري پيچيده مطرح نكنند كه اجراي آن امري ناشدني به نظر برسد».
وي با تاكيد بر اينكه دولت مصمم به اجراي طرح بزرگ تحول اقتصادي است و از عواقب آن نميترسد، افزود: «عدهاي چنين مطرح ميكنند كه چون امسال سال انتخابات است، اجرايي شدن اين طرح ميتواند تبعات منفي براي رئيس جمهور داشته باشد اما ما معتقديم حتي اگر يك روز هم از عمر دولت باقي مانده باشد، نبايد درجهت اصلاح ساختاري و خدمت به مردم كوتاهي كرد».
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه جهاني شدن و جهاني سازي همه ابعاد زندگي بشر را تحت تاثير قرار داده است، گفت:« امروز فرهنگ، اقتصاد، ديپلماسي و روابط اجتماعي ملتها تحت تاثير جهاني شدن قرار دارد».
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: «عدهاي در دنيا اصرار دارند يك نوع انديشه، روش زندگي و مباني را به مردم تحميل كنند و همه جهان را به واسطه آن تحت مديريت خود قرار دهند».
وي با طرح اين سوال كه آيا مفهوم جهاني شدن را قدرتهاي بزرگ ايجاد كردهاند و يا اتفاقي در متن جامعه بشري است
” براي ماندن و پيشبرد آرمانهاي انقلاب بايد در مقابل هجوم همه جانبه غرب، هجوم و واكنش متقابل داشته باشيم و داشتن موضع دفاعي فايدهاي ندارد؛... “
كه قدرتهاي بزرگ قصد دارند آن را در جهت منافع خود مديريت و هدايت كنند، تصريح كرد: «انسان موجودي جهاني است و نميتواند در محدوده قوم، جغرافيا و حتي مليت محصور شود؛ چرا كه كمال انسان و تحقق هدف خلقت در جهاني شدن انسان به وقوع خواهد پيوست».
رييس شوراي عالي امنيت ملي افزود: «انسان خلق شده است كه جهاني بينديشد و جهاني عمل كند و البته انديشه و عمل او در جهاني بودن تحقق حاكميت انسان كامل بر بشريت است».
رئيس جمهور با اشاره به اينكه همه پيامبران و اوليا تلاش كردهاند كه بشر را در اين راستا هدايت كرده و دست انسان را در دست امام و انسان كامل قرار دهند، اظهار داشت: «همه مجاهدتهاي پيامبران و اوليا براي شناساندن امام و پيوند آن با بشريت صورت گرفته است».
وي افزود: «براساس سنت الهي، بشر به سمت جهاني شدن حركت ميكند و مرزها برداشته ميشود و اگر در گذشته افق نگاه انسانها قبيله بود، امروز حتي ارتباطات اجتماعي متاثر از جهاني شدن و تسريع كننده جهاني شدن انسان است».
دكتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه قدرتهاي بزرگ قصد دارند جهاني شدن را به نفع خود مصادره كنند، گفت: «آنها تصويري از آينده در حوزههاي اقتصاد، فرهنگ، سياست و حتي عمل اجتماعي و فردي تعريف كرده و همين فرآيند را مديريت ميكنند كه همه بشريت را به هدفي كه خودشان طراحي كردهاند، هدايت كنند».
رئيس جمهور افزود: «قدرتهاي زورگو قصد دارند گرايش فطري بشر براي رسيدن به عدالت و خداپرستي را به سمت اهداف خودشان هدايت كنند».
دكتر احمدي نژاد تاكيد كرد: «براي ماندن و پيشبرد آرمانهاي انقلاب بايد در مقابل هجوم همه جانبه غرب، هجوم و واكنش متقابل داشته باشيم و داشتن موضع دفاعي فايدهاي ندارد؛ چنانچه اگر بنا بر دفاع مستمر و انفعالي باشد، نتيجه آن شكست خواهد بود» .
رئيس جمهور تصريح كرد: «نفي تهاجم غرب در عرصههاي گوناگون به تنهايي كافي نبوده و ضروري است تعريف و تصويري را از آيندهاي كه براي بشريت قائل هستيم، كه همانا حاكميت جهاني اسلام و برپايي جامعه مهدوي است، ترسيم كرده و آن را به دنيا ارائه دهيم و از سوي ديگر راه رسيدن به اين حاكميت و اتصال بخشهاي مختلف آن را نشان دهيم».
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: «بايد ضمن اينكه سازوكار و هجمههاي غرب را خنثي ميكنيم، دنيايي را كه به آن معتقد هستيم، به جهانيان معرفي كنيم».
وي تصريح كرد: «دنيا در آستانه تحولات بسيار بزرگي قرار دارد و از آنجايي كه هر تحولي قبل از عينيت بيروني در اذهان عموم مردم شكل ميگيرد، انعكاس بيروني آن براي جهانيان اين است كه ملتها به سرعت در حال دگرگوني بوده و دنبال گمشدهاي ميگردند. بدين ترتيب اين مسووليت و مأموريت برعهده نظام و انقلاب اسلامي است كه بشريت را با اين گمشده خود آشنا سازد».
رئيس جمهور همچنين با اشاره به برخي دستاوردهاي دولت نهم از جمله در سياست خارجي خاطر نشان كرد: «در اين عرصه دولت سياست فعال و هجومي داشته و بازخورد مثبتي نيز دريافت كرده كه در اين باره مدبرانهترين سياست در موضوع هستهاي در سالهاي گذشته اتخاذ شده است. عملكرد دولت در بخش هاي ديگر نيز به اندازه يا بيشتر از 8 سال گذشته بوده است».
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]