واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نقش تشكلهاي دانشجويي در انتخابات رياست جمهوري -3 بياتيان: خاتمي دفتر تحكيم وحدت را به كارتنخوابهاي سياسي تبديل كرد
خبرگزاري فارس: دبير سابق دفتر تحكيم وحدت اظهار داشت: با وجود حمايت مصداقي دفتر تحكيم وحدت از خاتمي در سال 76 ، وي اين تشكل را به كارتنخوابهاي سياسي تبديل كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس سيدمحمد بياتيان دبير سابق دفتر تحكيم وحدت شب گذشته در نشست بررسي نقش تشكلهاي دانشجويي در انتخابات رياست جمهوري كه در نهمين نشست سالانه اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل و در تالار فردوسي دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: اگر نگاهي به گذشته بيندازيم در دوره رياستجمهوري آقاي هاشمي رفسنجاني كه دوره بعد از جنگ بود، جريان دانشجويي حضور پررنگي در انتخابات نداشت و در اين دوران دفتر تحكيم وحدت با دولت وقت دچار چالشي جدي شد.
وي در ادامه با اشاره به حمايت دفتر تحكيم وحدت از سيدمحمد خاتمي در انتخابات رياست جمهوري هفتم خاطرنشان ساخت: در دوران اصلاحات متاسفانه سواري گرفتن از جنبش دانشجويي از سوي قدرت به اوج خود رسيد و پس از حضور مردم در انتخابات و پيروزي اصلاحطلبان، احزاب اصلاحطلب به جريان دانشجويي طمع كرده و اصرار كردند، ميتوانند براي رسيدن به مقاصد خود از جريان دانشجويي سواري بگيرند كه نمونه آن را در 18 تير شاهد بوديم.
دبير سابق دفتر تحكيم وحدت در ادامه سخنان خود با تاكيد بر اينكه جريان دانشجويي در انتخابات نبايد به دنبال مصداق باشد خاطرنشان ساخت: دانشجو آرمانگرا است كه ميخواهد به عدالت برسد، لذا راهبرد تشكلهاي دانشجويي در انتخابات بايستي مطالبه عدالت باشد.
سيدمحمد بياتيان با اشاره به نقش جريان دانشجويي و دانشگاهي به عنوان پل ميان مردم و حكومت براي فراهم كردن زمينهاي براي مشاركت گسترده مردم در انتخاباتها، اظهار داشت: شعار اصلي جريان دانشجويي حداكثر سازي مشاركت مردم در انتخابات با گفتمان عدالت و دستيابي به دولت كارآمد است.
وي با بيان اينكه معمولا در انتخابات رياست جمهوري فردي كه يك دوره رئيسجمهور بوده و دور بعد نيز ميتواند شركت كند، راي ميآورد خاطرنشان ساخت: اين بدان جهت است كه مردم انتظار دارند رئيسجمهور وقت كارهايي را كه شروع كرده به پايان برساند.
سيد محمدبياتيان همچنين با بيان اينكه جنبش دانشجويي كوركورانه از هيچ فرد يا گروهي حمايت نميكند تصريح كرد: جنبش دانشجويي دولتي ميخواهد كه كارآمد بوده و بدون حاشيه با بيشترين كاربرد به سود مردم و تحقق شعار عدالت انجام وظيفه كند.
دبير سابق دفتر تحكيم وحدت در ادامه با تاكيد بر اينكه جنبش دانشجويي در انتخاباتها نبايد به سمت مصداقها برود خاطرنشان ساخت: انتخاب مصداق بيش از آنكه فايده داشته باشد براي دانشجويي مضر است چرا كه افراد مانند آبي هستند كه ميروند ولي تشكلهاي دانشجويي ريگهايي هستند كه ميمانند و نبايد خود را فداي افراد كنند.
سيد محمد بياتيان افزود: من به عنوان فرد از احمدينژاد حمايت ميكنم، ولي با انتخاب مصداق از سوي تشكلهاي دانشجويي به شدت مخالفم.
دبير سابق دفتر تحكيم وحدت در پايان با اشاره به حمايت مصداقي دفتر تحكيم وحدت از محمدخاتمي در انتخابات رياست جمهوري سال 76 تاكيد كرد: با اين حال خاتمي دفتر تحكيم وحدت را به كارتنخوابهاي سياسي تبديل كرد.
انتهاي پيام/
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]