واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرماندار اهواز در نشست خبري: افزايش اعتبارات استاني از 60به 250 ميليارد تومان طي سه سال گذشته بهرهبرداري از كتابخانه مركزي اهواز در سال جاري
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستانها
فرماندار اهواز گفت: در طول سه سال عمر دولت نهم، ميزان اعتبارات استاني اهواز از60 به 250 ميليارد تومان افزايش يافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ عبدالعزيز فدعمي در نشست مطبوعاتي به مناسبت هفته دولت كه پيش از ظهر امروز در محل فرمانداري برگزار شد، اظهار كرد: با توجه به اين كه دولت از آن مردم است، بنابراين هفته دولت، هفته پيوند مردم با دولت است و با توجه به برخي تخريبها، هفته دولت زمان مناسبي براي اطلاعرساني و شفافسازي است و در اين ميان كساني هستند كه قصد دارند تلاشهاي بزرگ دولت را كوچك جلوه دهند.
وي تاكيد كرد: اطلاعرساني بايد هنرمندانه و صحيح باشد تا گزارشهاي عملكرد دولت به درستي به دست مردم برسد.
فدعمي با اشاره به بحث امنيت در سطح جامعه عنوان كرد: يكي از وظايف مهمي كه بر عهده دولت است، بحث برقراري امنيت است كه از آغاز بكار در شهرستان اهواز تاكيد بسياري بر آن داشتهايم. با توجه به كارهاي صورت گرفته، اما هنوز نياز به كار بيشتر در زمينه امنيت اجتماعي به چشم ميخورد.
فرماندار اهواز بيان كرد: نگاه ويژه مقام معظم رهبري و دولت نهم به اهواز موجب شده حركات قابل توجهي در استان و اهواز صورت گيرد. در دولتهاي گذشته همزمان با رشد و شكوفايي در ساير نقاط كشور، اين ميزان رشد و شكوفايي را در اهواز نداشتيم كه دولت نهم تلاش بسياري در اين زمينه از خود نشان داد.
فدعمي با مقايسه اعتبارات اختصاص يافته از سال 84 تاكنون به شهرستان اهواز اظهار كرد: در سال 84 ، ميزان اعتبارات اختصاص يافته از محل اعتبارات عمراني ـ استاني به اهواز60 ميليارد تومان بوده كه اين اعتبارات در سال 85 به 185 ميليارد تومان و در سال 86 به 200 ميليارد تومان افزايش يافته است.
وي ادامه داد: در سال 87 نيز تاكنون 250 ميليارد تومان از محل اعتبارات استاني به استان اختصاص يافته و در صورت اضافه شدن اعتبارات صنعت نفت، ميزان اعتبارات استاني و ملي اهواز به 450 ميليارد تومان ميرسد. اين ميزان اعتبار شامل 800 پروژه بزرگ و كوچك ميشود كه برخي تكميل شده، تعدادي در حال تكميل و تعدادي نيز تازه احداث هستند.
فدعمي با اشاره به شعار دولت نهم "بحث عدالت محوري" افزود: در دولت نهم توجه ويژهاي به توانمندسازي حاشيههاي شهرستان اهواز شده است.
فرماندار اهواز تصريح كرد: با توجه به اين كه يك سوم جمعيت استان در اهواز ساكن است، انتظار داريم به همين ميزان نيز از اعتبارات استان به شهرستان اهواز اختصاص يابد. همچنين با توجه به خدماتدهي شهرستان اهواز به ساير نقاط، اهواز نيازمند اعتبارات بيشتري است.
فدعمي با اشاره به توزيع سهام عدالت در اهواز بيان كرد: تاكنون سه مرحله از زمان واگذاري سهام عدالت ميگذرد و كميته امداد، بهزيستي، رزمندگان و روستائيان سهام عدالت را دريافت كردهاند. همچنين تا كنون 135 هزار و 315 نفر سهام عدالت دريافت كردند.
وي با بيان اين كه صندوق مهر رضا(ع) اهواز به عنوان صندوق مهر رضاي استان شناخته شده است، افزود: تاكنون 41 هزار و330 نفر براي دريافت وام ازدواج به اين صندوق معرفي و 19هزار نفر نيز موفق به دريافت وام شدهاند. همچنين 471 نفر هم از اين صندوق موفق به دريافت وام اشتغالزايي شدند.
فرماندار اهواز در زمينه طرحهاي زودبازده نيز توضيح داد: تاكنون 12 هزار و 339 طرح زودبازده به بانكهاي عامل ارسال شده است، اعتبار اين ميزان طرح معادل يكهزار و 684 ميليارد تومان است كه در صورت تحقق يافتن اين فرصتهاي شغلي، 75 هزار فرصت شغلي ايجاد خواهد شد.
فدعمي اذعان كرد: بانكهاي عامل تاكنون با صاحبان 9 هزار طرح قرارداد منعقد كردهاند و تاكنون 800 ميليارد تومان به متقاضيان وام پرداخت شده است.
فرماندار اهواز ادامه داد: در اهواز 95 هزار و 333 نفر متقاضي مسكن مهر بودهاند كه از اين ميزان 62 هزار نفر شرايط اوليه براي دريافت زمين را داشتهاند. 12 هزار و 575 نفر در قالب 222 تعاوني به انعقاد تفاهمنامه پرداختهاند، همچنين به سه هزار و 200 نفر از اين افراد زمين واگذار شده و تعاونيها در حال پيگيري براي احداث واحدها هستند.
فدعمي با بيان اينكه روستاهاي اهواز محرومترين روستاهاي استان هستند، افزود: در سه سال گذشته در روستاهاي اهواز اقدامات موثري صورت گرفته كه از جمله ميتوان به بهسازي و اجراي طرحهاي هادي در روستاها اشاره كرد.
وي گفت: بنياد مسكن انقلاب اسلامي يك هزار و 328 واحد روستايي در روستاها در حال احداث دارد و همچنين بنياد مسكن شهرستان اهواز تا كنون 18 هزار فقره سند مالكيت براي روستاييان صادر و2 هزار و 568 فقره تسهيلات مقاوم سازي در بخش مسكن روستايي پرداخت كرده است.
فرماندار اهواز بيان كرد: شركت مخابرات تاكنون 103 هزار و500 شماره تلفن شهري ثابت و 12 هزار و 200 شماره تلفن روستايي به شهروندان اهوازي واگذار كرده است.
فدعمي با اشاره به اقدامات شركت توزيع برق خاطرنشان كرد: اين شركت به اصلاح يك هزار و 300 كيلومتر خطوط انتقال و احداث 530 كيلومتر خطوط جديد برق پرداخته است، همچنين 45 هزار مشترك جديد پذيرفته و بيش از 30 هزار انشعاب برق غير مجاز نيز جمعآوري شده است.
وي در زمينه گاز نيز افزود: تا سال 83 تنها 15 روستاي اهواز از نعمت گاز برخوردار بودند و در سال 85، 21 روستا، اين ميزان در سال 86 به 33 روستا افزايش يافت. شركت گاز در حال حاضر نيز در 26 روستا در حال احداث شبكه گاز است.
فرماندار اهواز اظهاركرد: تاكنون 938 كيلومتر خط انتقال و يك هزار و 941 كيلومتر شبكه توزيع آب داشتهايم، روستاهاي اهواز با وجود اينكه در مركز شهر اهواز واقعاند اما فاقد آب آشاميدني بودند كه با اجراي پروژههاي آب و فاضلاب اكثر روستاها از آب سالم برخودار ميشوند.
فدعمي افزود: بانك جهاني اعتباري معادل 149 ميليون دلار به صورت وام به اجراي پروژههاي آب اهواز اختصاص داده است، كه دولت نيز به همين ميزان اقدام به مشاركت كرده است، اين پروژه 9 پروژه آب و10 پروژه فاضلاب را شامل ميشود.
وي با اشاره به مصوبات سفر هيات دولت در اهواز عنوان كرد: تاكنون 55 درصد مصوبات در شهرستان اهواز پيشرفت فيزيكي داشته است. همچنين با توجه به اينكه اعتبارات خوبي از محل اعتبارات توسعه و نفت براي تكميل پروژهها در نظر گرفته شده است، بنابراين با دريافت اين اعتبار، پروژههاي سفر پيشرفت فيزيكي چشمگيري خواهند داشت، به عنوان نمونه يكي از مصوبات سفر بهرهبرداري از شركتهاي صنعتي در اهواز بوده كه تا اين لحظه 471 هكتار به وسعت شهركهاي صنعتي اضافه شده است.
فرماندار اهواز با اشاره به انجام فعاليتهاي شهرداري در اهواز بيان كرد: ميزان اعتبارات عمراني ـ دولتي كه به شهرداري اختصاص يافته بود معادل 1/7 ميليارد تومان بوده است كه در سال 85 به 18 ميليارد تومان، در سال 86 به 14 ميليارد تومان و در سال جاري به 18 ميليارد تومان افزايش يافته است.
فدعمي افزود: تا سال 84 حدود 20 درصد از روستاها داراي جاده آسفالت بودند كه در طي اين مدت حدود 340 كليومتر از جادههاي روستايي بهسازي شدند و 100 كيلومتر جاده نيز احداث شده است.
وي بيان كرد: تا كنون به جاده كمربندي اهواز 27 ميليارد تومان اختصاص يافته كه تا پايان سال مالي جاري قرار است يك باند از جاده كمربندي به بهرهبرداري برسد.
وي تصريح كرد: طي مدت زمان سه سال 158 فضاي آموزشي جديد به فضاهاي آموزشي اضافه شده و 100 پروژه ديگر نيز در حال اجراست كه در مجموع اين فضاها 790 كلاس درس را شامل ميشود. همچنين قرار است كتابخانه مركزي اهواز در سال جاري به بهرهبرداري برسد.
فرماندار اهواز با بيان اين كه اقدامات فرهنگي بسياري در روستاهاي اهواز در حال انجام است، افزود: با توجه به وسعت شهرستان اهواز قرار است بخشهاي حميديه و باوي به شهرستان ارتقا يابد.
انتهاي پيام
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]