تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862223984




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار كوتاه


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: اخبار كوتاه
امكان ادامه تحصيل قهرمانان ورزشي
تا مقطع دكتري در دانشگاه هاي دولتي

وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: قهرمانان ورزشي مي توانند تا مقطع دكتري در دانشگاه هاي دولتي ادامه تحصيل دهند.
دكتر محمد مهدي زاهدي در حاشيه مراسم افتتاحيه نخستين المپياد فرهنگي ورزشي كاركنان، استادان و دانشجويان دانشگاه پيام نور كشور با بيان اين كه ساخت و ساز فضاهاي ورزشي در دانشگاه ها شتاب زيادي گرفته است اظهار كرد: وزارت علوم در حوزه ورزش دانشگاهي كارهاي فراواني انجام داده است كه در اين راستا مي توان به افزايش ساخت و ساز فضاهاي ورزشي دانشگاه ها، سالن ها و استخرها اشاره كرد.
دكتر زاهدي با بيان اين كه قهرمانان ورزشي مي توانند بدون كنكور وارد دانشگاه هاي دولتي شوند تصريح كرد: براساس آئين نامه استعدادهاي درخشان موارد متعددي در بخش قهرمانان ملي و جهاني مشخص شده است كه براساس آن قهرمانان ورزشي مي توانند تا مقطع دكتري در دانشگاه هاي دولتي تحصيل كنند.
وزير علوم در خاتمه با بيان اين كه وزارت علوم آمادگي حذف كنكور را دارد.
خاطر نشان كرد: براي تحقيق حذف كنكور و پذيرش دانشجو از طريق سوابق تحصيلي و امتحانات ملي ونهايي، آموزش و پرورش بايد امتحانات را به صورت استاندارد و ملي برگزار كند و هرچه تعداد اين امتحانات بيشتر باشد تاثير نمرات در پذيرش بيشتر خواهد بود.

رئيس سازمان سنجش:
پذيرش جنسيتي براي متناسب كردن ظرفيت هاست

رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در مورد بحثي كه تحت عنوان پذيرش جنسيتي در كنكور مطرح است گفت: متناسب كردن ظرفيت ها مطرح است نه پذيريش جنسيتي.
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در نشست وزير و معاونان وزارت علوم در پاسخ به سوالي در مورد سهميه بندي جنسيتي گفت: بحث پذيريش جنسيتي مطرح نيست و صرفا تحت تناسب سازي ظرفيت ها براساس نيازهاي كشور مطرح است و تناسب سازي را نبايد با محدوديت و آنچه كه امروز تحت عنوان پذيرش جنسيتي رايج شده است، يكي دانست.
وي افزود: در بخش دانشگاه هاي پيام نور، آزاد، علمي كاربردي و فراگير پيام نور چنين بحثي وجود ندارد و فقط در يكي از ظرفيت هاي مشخص براي رفع نيازهاي جامعه مجبور هستيم تا در برخي موارد دختران و در برخي ديگر پسران بيشتر پذيرش شوند.
پور عباس اضافه كرد: در سال گذشته با اين كه هميشه گفته مي شود درحق دختران اجحاف مي شود. در رشته پزشكي 61درصد پذيرفته شدگان دختر بودند.
همچنين در رشته حقوق 60 درصد پذيرفته شدگان دختران هستند. ضمن اين كه در سال گذشته دختران 32 درصد پذيرفته شدگان كامپيوتر و مكانيك را به خود اختصاص دادند درحالي كه در سال هاي قبل اين ميزان 10 تا 12 درصد بود. وي تاكيد كرد: تناسب سازي ظرفيت ها در برخي جاها به نفع پسران و در برخي جاها به نفع دختران تعيين مي شود كه در نهايت نفع جامعه و حل مسائل آن مد نظر است.

وزير علوم:
تاسيس دانشگاه دخترانه خواست عمومي است

وزير علوم، تاسيس دانشگاه دخترانه را خواست عمومي دانشجويان عنوان كرد محمد مهدي زاهدي وزير علوم، تحقيقات و فناوري با اعلا م اين مطلب به ايلنا گفت: تعدادي از دانشجويان دختر تمايل دارند در محيطي بدون دغدغه تماس و توام بودن با دانشجويان پسر درس بخوانند.
وي با اشاره به دانشگاه الزهرا و حضرت معصومه به عنوان دانشگاه هاي دخترانه دركشور بيان كرد: در حال حاضر 51 درصد از داوطلبان كنكور را دختران تشكيل مي دهند واين به معناي افزايش شدت اشتياق دختران در زمينه تحصيلا ت تكميلي است.
زاهدي در پاسخ به اين كه يك دانشجو بعد از ورود به دانشگاه به بلوغ فكري كامل رسيده است افزود: بلوغ فكري مبتني برآموزه هاي ديني شكل گرفته است.

رييس دانشگاه پيام نور استان فارس:
بسياري از واحدهاي جديد استان در مناطق محروم ايجاد شده است

رييس دانشگاه پيام نور استان فارس، گفت: دانشگاه پيام نور در امر بومي سازي آموزش عالي گام هاي مهمي برداشته است.
به گزارش ايسنا، دكتر عليرضا موغلي، اظهار كرد: دانشگاه پيام نور با شعار آموزش براي همه، همه جا و همه وقت در راستاي ايجاد عدالت آموزشي گام هاي مهمي برداشته است كه خوشبختانه يكي از اين امور بومي سازي است.
وي با بيان اينكه دانشگاه پيام نور تنها دانشگاهي است كه توانسته بومي سازي را به صورت جدي دنبال كند، گفت: در اين راستا در استان فارس حداكثر مسافتي كه دانشجو با واحدهاي دانشگاهي فاصله دارد، كمتر از 100 كيلومتر است.
وي افزود: بر اين اساس علاوه بر فراهم آوردن امكان ادامه تحصيل در مناطق محروم، به اهداف مهم دانشگاه در راستاي همگاني كردن آموزش عالي و تسهيل دسترسي به فرصت هاي برابر آموزشي نيز نائل شده ايم. دكتر موغلي با بيان اينكه بسياري از واحدهاي جديد دانشگاه در استان فارس در مناطق محروم ايجاد شده است، گفت: اين امر نشان دهنده همت مسوولين بر اجرايي كردن عدالت آموزشي است.
رييس دانشگاه پيام نور استان فارس در خاتمه، تصريح كرد: با بومي سازي آموزش مشكل اياب و ذهاب و خوابگاه دانشجويان حل شده و جوانان با آرامش بيشتري مي توانند به تحصيل خود در كنار خانواده ادامه دهند.
 يکشنبه 3 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن