تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827916890




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حميد مولانا: مساجد مي‌توانند به عنوان يك نهاد بزرگ اسلامي بنيان‌گذار رسانه‌هاي منطقه‌يي باشند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حميد مولانا: مساجد مي‌توانند به عنوان يك نهاد بزرگ اسلامي بنيان‌گذار رسانه‌هاي منطقه‌يي باشند


خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: سياسي

پروفسور حميد مولانا گفت: بايد امور سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي در جامعه ما از جنبه فيزيكي و معنوي، مسجد محور باشد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، مشاور رييس‌جمهور با بيان اين كه مساجد بايد مراكز ارتباطات رسانه‌اي در جهان باشند، افزود: بايد شرايطي را فراهم كرد تا مديريت رسانه‌ها در اختيار مساجد باشد.

وي تصريح كرد: منظور از مديريت رسانه‌اي مساجد اين نيست كه رسانه‌ها در مساجد مستقر شوند، بلكه به اين معناست كه مساجد مي‌توانند به عنوان يك نهاد بزرگ اسلامي بنيان‌گذار رسانه‌هاي محلي، ملي و منطقه‌اي بر اساس ارزش‌ها و انديشه‌هاي اسلامي باشند.

استاد روابط بين‌الملل و ارتباطات جهاني دانشگاه امريكن در واشنگتن افزود: مسجد يكي از مهم‌ترين مراكز ارتباطي جهان است، به ويژه اين كه در انقلاب اسلامي در غيبت زيرساخت‌هاي رسانه‌اي كه آن زمان در اعتصاب بودند، مساجد به عنوان ثقل و مركزيت انقلاب اسلامي، فعالانه عمل كردند.

مولانا با بيان اين‌كه انقلاب اسلامي اولين و تنها انقلاب برخاسته از مسجد در طول تاريخ است، اظهار داشت: انقلاب اسلامي در ادامه توسط مسجد سازماندهي شد و سرانجام نيز با مسجد به پيروزي رسيد؛ در همه انقلاب‌هاي قرن بيستم رسانه‌ها نقش بزرگي ايفا كردند، اما در انقلاب اسلامي به دليل عدم حضور رسانه‌ها اين نقش بر عهده مسجد بود.

موسس و استاد روابط بين‌الملل و ارتباطات جهاني دانشگاه امريكن در واشنگتن خاطرنشان ساخت: مسجد و انقلاب اسلامي خدمات متقابلي دارند و چنان كه انقلاب، پيروزي‌اش را مديون مساجد است، مساجد هم رونق و حيات دوباره‌ شان را مديون انقلاب اسلامي هستند.

وي نقش مسجد را در دفاع مقدس نيز غيرقابل انكار توصيف كرد و گفت: مساجد در جنگ 8 ساله نيز نقش بزرگي در بسيج مردم براي دفاع مقدس داشتند و خدمات اجتماعي مثل آموزش نظامي، توزيع كالاها و مانند آن را انجام دادند.

مولانا به جايگاه مساجد در عصر پيامبر اسلام (ص) نيز اشاره و بيان كرد: مسجد در حكومت اوليه اسلام در مدينه ستاد فرماندهي اسلام بود و همه مسائل سياسي، اقتصادي، فرهنگي، نظامي و عبادي در آنجا برنامه‌ريزي و مديريت مي‌شد.

وي با بيان اين كه مسجد فقط يك مكان فيزيكي عبادي نيست، اظهار كرد: مسجد مي‌تواند به عنوان جايگاهي كه تمام تكاليف و فرايض اسلامي در آن‌جا سازماندهي مي‌شود مورد توجه قرار گيرد.

وي خاطرنشان كرد: مساجد جهان اسلام در نهايت زيبايي و شكوه ساخته مي‌شد تا مسجد شاخص‌ترين و زيباترين مكان يك شهر باشد و هنوز هم نمونه‌هاي اين مساجد باشكوه و زيبا در اصفهان، دمشق، استانبول، قاهره و ساير شهرهاي اسلامي جلوه‌گري مي‌كند و نماد مذهبي شهرها محسوب مي‌شود.

مولانا تاكيد كرد: مسجد از ابتداي ظهور اسلام جايگاه ويژه‌اي در بين مسلمان‌ها داشت، در ساير اديان نيز از جمله مسيحيت كليسا از چنين مقام والايي برخوردار نبوده است.

وي در تفاوت مسجد و كليسا گفت: در اعتقادات اسلامي مسجد محل عبادت و ارتباط با خداست، اما در مسيحيت اعتقاد بر اين است كه كليسا واسطه ارتباط انسان با خالق است و به نوعي در كليسا بوروكراسي ديني حاكم است.

اين نويسنده و نظريه‌پرداز علوم ارتباطات افزود: بايد امور سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي در جامعه ما از جنبه فيزيكي و معنوي، مسجدمحور باشد و فاصله معنوي مسجد و نهادهاي حكومتي برداشته شود.

مولانا خاطرنشان ساخت: مسجدمحوري به جوامع اسلامي برگردد و اين كه مساجد بزرگ و باشكوه و پررونق به عنوان سمبل دين اسلام ايجاد شوند.

انتهاي پيام
 يکشنبه 3 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 265]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن