تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837890970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تركيه:قراردادهاي نفتي ايران از نظر بين المللي قابل فهم نيست


واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: تركيه:قراردادهاي نفتي ايران از نظر بين المللي قابل فهم نيست


سرمايه : مقامات ارشد تركيه معتقدند مدل سرمايه گذاري كه از سوي ايران براي قراردادهاي نفت و گاز به كار گرفته مي شود به زباني نيست كه براي سرمايه گذاران قابل درك باشد. يك مقام آگاه تركيه در گفت و گو با رويترز به اين نكته اشاره و تاكيد كرده يكي از دلايل اصلي عدم امضاي قرارداد گازي با ايران در سفر اخير احمدي نژاد به اين كشور همين نكته بوده است. به گفته اين مقام ارشد تركيه، امضاي قرارداد گازي با ايران به ايجاد تغييرات قابل قبول براي سرمايه گذاران بين المللي در خصوص سيستم قراردادهاي بيع متقابل (باي بك) منوط مي شود.

به گفته او قرارداد گازي با ايران تازماني كه تغييرات قابل قبول سرمايه گذاران در زمينه سيستم قراردادي بيع متقابل اجرايي نشود به امضا نمي رسد.
اين منبع مسوول در وزارت انرژي تركيه همچنين عنوان كرد: سيستم بيع متقابل پيشنهادي «ريسك هاي جدي» را در زمينه قيمت گذاري متوجه تركيه مي كند و آنكارا خواستار آن است كه گاز را مستقيماً از ميدان خريداري كند و از ايران مي خواهد تضمين هاي لازم را براي سرمايه گذاري ارائه كند. ترك ها همچنين از ايران خواسته اند در قيمت اوليه قرارداد صادرات گاز ايران به اين كشور تجديدنظر شود. هم اكنون ايران گاز خود را به تركيه بيش از قيمت پيشنهادي در خط لوله صلح مي فروشد. اگرچه اين قيمت همچنان از قيمت گازي كه ترك ها از روسيه مي خرند كمتر است.
از سويي ديگر نيز احمدي نژاد در سفر اخير خود به اين كشور خواستار كاهش ميزان صادرات گاز ايران در فصل زمستان به اين كشور شد.
در حال حاضر روزانه حدود 20 ميليون متر مكعب گاز به تركيه صادر مي شود كه اين رقم در زمستان به بيش از 30 ميليون مترمكعب افزايش مي يابد.
زمستان سال گذشته به دليل كمبود گاز در كشور بيش از يك ماه صادرات گاز به تركيه قطع شد كه مقامات تركيه در اين مورد نيز ادعاي خسارت كردند. از سويي ديگر امسال نيز به دليل وارد مدار شدن تنها 35 درصد فازهاي 9 و 10 پارس جنوبي و كمبود 162 ميليون مترمكعبي گاز در هر روز به دليل رشد مصرف، پيش بيني مي شود در صورت عدم توافق تركيه با درخواست ايران گاز صادراتي به تركيه بيش از يك ماه در فصل زمستان قطع شود.
تركيه سال گذشته توافقنامه اي مقدماتي با تهران امضا كرد كه هدف آن انتقال گاز طبيعي از ايران و تركمنستان به اروپا از طريق خاك تركيه بود. توسعه سه ميدان گازي در ايران نيز جزء آن معامله بود.
در اين بين با آنكه قرار بود در سفر اخير احمدي نژاد به اين كشور اين قرارداد به امضا برسد اما به دليل فشارهاي آمريكا اين امر محقق نشد و رئيس جمهوري دست خالي به كشور بازگشت. اين مواضع جديد طرف تركيه اي درحالي مطرح شده است كه پيشتر وزير انرژي تركيه با رد فشارهاي آمريكا در خصوص همكاري انرژي با ايران، اعلام كرده بود آنكارا قصد دارد قراردادهاي گازي خود با ايران را ظرف يك ماه نهايي كند.
حلمي گولر تاكيد كرده بود فعاليت هاي فني درخصوص توافقات انرژي در دست انجام است. ما ظرف دو هفته آينده به ايران سفر مي كنيم كه در اين سفر وزير امورخارجه نيز همراه من خواهد بود و تلاش هاي خود را براي نهايي كردن پروژه ها ظرف يك ماه متمركز مي كنيم.
-
قراردادهاي ما چگونه است
براساس قراردادهاي بيع متقابل سرمايه گذاران خارجي پس از اجراي فاز توسعه ميادين مسووليت فعاليت را به ايران واگذار مي كنند و براي چند سال دريافت هايي را از محل توليد ميدان براي جبران سرمايه گذاري خود دريافت مي كنند.
در عين حال مدير امور حقوقي شركت ملي نفت ايران از ضرورت اصلاح قراردادهاي نفتي و گازي كشور خبر داد و خاطرنشان كرد: «با توجه به حجم زياد قراردادهاي توسعه بالادستي و پايين دستي در وزارت نفت، اين نياز احساس مي شود كه قراردادها را با توجه به تغيير و تحولات جهاني تطبيق دهيم. در حال حاضر در بخش بالادستي كه حجم زيادي از سرمايه گذاري ها را به خود داده است توانسته ايم پيمانكاران متعدد داخلي و خارجي را جذب كنيم و لازم است قراردادها نيز به روز باشند تا بتوانيم پروژه هاي صنعت نفت را با شرح كار توافق شده پيش ببريم.»
وي با اشاره به اصلاح قراردادهاي بيع متقابل تاكيد كرد: «اصلاحات انجام شده استفاده از بيشتر امكانات و ساخت داخل را به همراه داشته و تمهيداتي انديشيده تا در قراردادهاي بيع متقابل با توجه به تغييرات بازار با انجام مطالعات فني، اقتصادي و مهندسي، مناقصه هايي انجام شود تا شركت ملي نفت حضور فعال در تنظيم اسناد مناقصه ها، بررسي هاي فني و مالي و بازگشايي پاكات پيشنهادها انعطاف هايي را داشته باشد و در چارچوب اين مناقصه ها قيمت نهايي قرارداد تعيين شود.»
 يکشنبه 3 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابرار]
[مشاهده در: www.abrarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن