واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دري نجف آبادي:دادستانها مبارزه با سرشبكه هاي مواد مخدر را در اولويت قرار دهند
دادستان كل كشور گفت: دادستانهاي سراسر كشور مبارزه با باندهاي جنايتكار و سرشبكه هاي مواد مخدر را در اولويت قرار دهند.
به گزارش خبرگزاري مهر ، آيت الله دري نجف آبادي با بيان اينكه مساله مواد مخدر تنها بعد اقتصادي و خرد ندارد، تصريح كرد: در عرصه هاي امنيتي و اجتماعي و فرهنگي ، دستهاي آلوده و پليدي براي تخدير جامعه اسلامي ما در تلاش هستند چرا كه دريافته اند بزرگترين صدمه به يك كشور ،تخدير نيروي انساني است، نيروهايي كه بايد در عرصه علمي و عملي و اقتصادي و فني و خدماتي و توليدي فعال شوند با سرمايه گذاري مغرضانه دشمن از گردونه كار و تلاش خارج مي شوند و اهرم هايي كه بايد صرف رشد و پيشرفت و ترقي باشند خود مانع رشد و توسعه شده و بلكه بخش عظيمي از جامعه را گرفتار خود مي كنند.
وي با اشاره به درگيري هاي ارگان هاي مختلف كشور و هزينه هاي هنگفت مصروف در راه مبارزه با مواد مخدر گفت: از تبعات و پيامدهاي منفي مواد مخدر تحميل هزينه هاي فراوان از جمله جمعيتي حدود 45 درصد از كل آمار زندانيان و صرف انرژي فراوان براي مبارزه و تقديم 3600 شهيد و خسارات مادي و معنوي و نيروي انساني است كه بواقع كارزاريست بمراتب از جبهه جنگ خطرناك و آثار و تبعات مخرب آن فزونتر و مجموعه آثار تخريبي آن به مراتب از آثار جنگ بيشتر است.
دري نجف آبادي در ادامه گفت: ماهيت و كيفيت ارتكاب يك قسم جرايم با مواد مخدر گره خورده است از جمله ناامني ، شرارت بي بند وباري و فقر و ... شبكه هاي قاچاق نيز در اين ميان براي برقراري امنيت خود دست به جنايت مي زنند و براي تامين امنيت خود مبادرت به اعمال مجرمانه و قتل و غارت مي كند؛ مساله پولشويي نيز گره خورده با تجارت كثيف مواد مخدر است ؛ نه تنها مواد مخدر شرقي بلكه مواد تخديري و روان گردان غربي نيز در قشر كثيري از جامعه تاثير مي گذارد كه زنگ خطري است كه بايد مخاطرات آنرا دريابند و براي مبارزه با آن اهتمام ورزند.
وي با بيان اينكه كم نداريم پرونده هايي كه عناصر معتاد براي تامين نياز خود مبادرت به جرم و جنايت نموده اند، افزود: پيدايش تبعات مخرب انساني و اجتماعي ، پيامدهاي بلاي خانمان برانداز توزيع و مصرف مواد مخدر است.
دري نجف آبادي اظهار داشت: اگر چه سالانه ده ها تن مواد مخدر كشف مي شود اما حجم و هجمه خسارات وارده بمراتب بالاتر از اين ميزان است و اقدامات ما در قبال پيامدهاي منفي و مخربي كه مواد مخدر متوجه كشور ما مي كند كم تر از ميزان مورد انتظار است لذا بايد خيلي بيشتر از وضع موجود اقدام كرده و در قبال تهديدها، فرصت سازي و سياست گذاري كرد ونظام اجرايي و قضايي و سياستگذاري و فرهنگ سازي متناسب با حجم تهاجم و آسيب، وارد عمل شوند.
دادستان كل كشور افزود: بايد ارزيابي دقيقي از تهاجم داشته باشيم و براي مبارزه قاطع و همه جانبه با اين شرايط خطرناك ، نقشه راه مناسب و هدفمندي ترسيم كنيم بايد برآورد همه جانبه اي از حجم و مختصات تهاجم و شبكه هاي مجرمانه داشته باشيم و با انگيزه و توان مضاعف براي مبارزه همت كنيم .
وي با اشاره به اينكه در فرآيند ترانزيت مواد مخدرنوعا جرياناتي در قالب شبكه هاي بزرگ و سازمان دهي شده وارد عمل مي شوند كه داراي باند و سرشبكه هاي خطرناك هستند ، گفت: انتظار مي رود با تجربه هاي انباشته در زمينه مواد مخدر، بسيار جدي تر اقدام شود كه البته اين امر ساز و كار مقابله خود را مي طلبد.
وي افزود: همه امكانات بايد بسيج شود تا مرزهاي شرقي و غربي از طرق مناسب همچون تجهيز به سيستمهاي راداري و الكترونيكي و شبكه هاي كنترل و مراقبت و صيانت شود تا مجال و منافذ ورود مواد مخدر در برابر سوادگران مسدود گردد.
دري نجف آبادي با بيان اينكه مواد مخدر ريشه در افغانستان دارد از سازمان ملل، وزارت خارجه و دستگاههاي امنيتي و انتظامي و قضايي خواست با قاطعيت نسبت به ترانزيت مواد مخدر از افغانستان مبارزه كنند و تدبيري به خرج دهند كه لااقل رسوبات مخرب ترانزيت موادمخدر ،كشور ما را آسيب پذيرنكند.
دادستان كل كشور با توضيح اينكه در ابتداي انقلاب توليد مواد مخدر 280 تن بوده و در اين تاريخ سالانه 8 هزار تن است از مدعيان مبارزه با مواد مخدر به شدت انتقاد كرد و از آنان خواست جمهوري اسلامي را در اين كارزار تنها نگذارند.
وي از مردم خواست به اين نكته عنايت داشته باشند كه خطر مواد مخدر از ويروسهاي واگيردار و كشنده كمتر نيست و خانواده ها و رسانه ها و نظام آموزشي و نهادهاي فرهنگي بايد كمك كنند كه اين مساله جامعه را از هستي ، ساقط نكند و آثار مخرب آن منجر به تهديد و خسران نسل جوان و جامعه نشود.
دري نجف آبادي با تاكيد بر اينكه در برخورد با پديده شوم مواد مخدر ، اقدام هماهنگ ، مستمر ، قاطع و قانومند ضروري است گفت: بايد با اتخاذ تصميمات، اقدامات و برخوردهاي انتظامي و قضايي در سراسر كشور درقالب يك استراتژي هماهنگ و هدفمند، جامعه را به سمت ريشه كن سازي پديده مواد مخدر رهنمود سازيم و با استمرار و قاطعيت به مردم القا كنيم كه طي يك عزم ملي و جهاد همگاني مي توان براي مبارزه با مواد مخدر و سالم سازي جامعه همت گمارده و جامعه را از لوث وجود اين بلاي خانمان برانداز ايمن ساخت.
شنبه 2 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]