واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: همايش علمي كاربردي تبليغ درقم آغاز شد رباني: تبليغ مورد بيمهري قرار گرفته است رييس سازمان بهزيستي: در برخورد با آسيبها بايد كلاننگر بود
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: فقه و حقوق - فقه
همايش علمي - كاربردي تبليغ صبح روز شنبه در مركز همايشهاي اسلامي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، حجتالاسلام سيدحسن رباني، رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در اين همايش اظهار كرد: امروزه تبليغ مورد بيمهري قرار گرفته و آن جايگاه لازم ويژه را كه بايد در كليت نظام داشته باشد، هنوز پيدا نكرده است.
وي اظهار كرد: مبلغان نقش بزرگي در كاهش بزهكاريها و مشكلات اجتماعي دارند كه اين نقش بايد بيشتر مورد توجه مسوولان نظام قرار گيرد.
رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، استفاده از نمادهاي دولتي از ظرفيت نيروهاي تبليغ جهت سلامت و امنيت اجتماعي را خواستار شد.
در ادامه فقيه، رييس سازمان بهزيستي كشور با اذعان به وجود آسيبهاي اجتماعي در جامعه گفت: روند قضايي شدن و جرم انگاشتن اين آسيبها، مناسب نيست و بايد به فعاليتهاي پيشگيرانه فكر كرد.
وي با اشاره به وجود خلاء قانوني در برخورد با بسياري از آسيبهاي اجتماعي گفت: با گسترش ارتباطات و دسترسي به اينترنت امكان برخورد پليسي در همه جا فراهم نيست و از سوي ديگر جرم انگاشتن آسيبها عواقب نابهجاري دارد.
فقيه با بيان مصاديقي از آسيبهاي اجتماعي افزود: آسيبهاي اجتماعي مانند زنجيره با يكديگر ارتباط دارند و تمركز بر روي يكي از آنها كار ناصوابي است.
وي با تاكيد بر اينكه در برخورد با آسيبها بايد كلاننگر بود، به آمار برخي آسيبهاي اجتماعي اشاره و بيان كرد: آمار نگرانكننده نيست اما اين ميزان هم براي جامعه اسلامي برازنده نيست.
رييس سازمان بهزيستي، علت 50 درصد طلاقها را اعتياد دانست و افزود: امروز اعتياد از فرم سنتي خود، خارج شده و به صورت لوكس درآمده است.
فقيه، در آماري از دختران فراري افزود: 50 درصد اين دختران علت فرار خود را ناسازگاري فرهنگي با والدين كه همان شكاف نسلهاست عنوان كردهاند.
وي همچنين اضافه كرد: 80 درصد زنان خياباني كه در سازمان بهزيستي پذيرش شدهاند، بين 14 تا 25 سال سن داشتهاند كه اين زنگ خطري براي جامعه ماست.
در ادامه، حجتالاسلام بهجتپور، معاون مدير حوزهي علميه قم، اجراي دستورات قرآن كريم در جامعه را خواستار شد و افزود: رويكرد قرآن در تحول جامعه و تغيير انسانها رويكرد تربيتي است.
وي تصريح كرد: روند جامعه به سويي است كه اگر مراقبت نشود شاخصههاي اصلي آن رو به افول خواهد رفت و معكوس كردن اين روند فساد، برعهده روحانيت مبلغ است.
معاون مدير حوزه علميه قم ادامه داد: قدرت تربيتي اسلام بهگونهاي است كه افراد را در هر سني ميتواند تحت تاثير خود قرار دهد اما متاسفانه به اين حقيقت روشن توجهي نشده است.
وي، نهادينه كردن تدريجي دستورات قرآن را از علل نزول تدريجي اين كتاب آسماني دانست و خاطر نشان كرد: اگر خواهان انتقال معارف بلند قرآن به مردم و نهادينه كردن آن هستيم، چارهاي نداريم جز اينكه تابع قرائت قرآن باشيم و مدل ايجاد تحول را بر اساس فرهنگ قرآني، كشف و با توجه به ويژگيهاي جامعه پياده كنيم.
اين همايش تا روز دوشنبه ادامه دارد و لاريجاني، مقتدايي و احمدينژاد در آن سخنراني خواهند كرد.
انتهاي پيام
شنبه 2 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]