واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار اصفهان: فرهنگ همدلي مسئولان و مردم در دولت نهم نهادينه شده است
خبرگزاري فارس: استاندار اصفهان گفت: سفرهاي استاني هيئت دولت، فاصله ميان مسئولان و مردم را بسيار كوتاه كرد، تا جايي كه مردم، مسئولان را از جنس خودشان ميدانند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، سيد مرتضي بختياري ظهر امروز در كنفرانس مطبوعاتي با خبرنگاران اصفهاني در نخستين روز از هفته دولت افزود: دولت نهم در جهت عدالت محوري طرح مسكن مهر را در سطح كشور اجرا كرد كه در اصفهان براي حدود 50 هزار واحد مسكوني از سوي شهرداريها پروانه صادر شده است.
وي اظهار داشت: مقاوم سازي خانههاي روستائي نيز از ديگر اقدامات انجام شده در جهت خدمت به مردم و حمايت روستائيان بوده است كه در سال 84 و 85 حدود 400 هزار واحد، در سال 86، 300 هزار واحد و براي سال 87 سقف مقامسازي اين خانهها برداشته شده است.
استاندار اصفهان با اشاره به مصوبات سفرهاي استاني براي اين استان تصريح كرد: در استان اصفهان، 283 مصوبه هيئت دولت در قالب 1712 پروژه تعريف شده است كه برخي از آنها نقش بسيار تعيين كنندهاي را در سطح استان دارند.
وي تغيير نگاه مسئولان كشوري را نسبت به اصفهان كه اين استان را برخوردار مي دانستند مشهود دانست و اظهار داشت: ديگر نگاهها به اصفهان، نگاه برخوردارانهاي نيست و مسئولان اين را درك كردهاند كه همه جاي اصفهان زايندهرود نيست و اين در حاليست است كه 13 نقطه غير برخوردار تا امروز در سطح استان شناسائي شده است.
بختياري از اثرات مهم تغيير اين نگاه در مسئولان كشوري را افزايش ضريب بودجه اين استان در سال جاري عنوان كرد و افزود: ضريب بودجه و اعتبارات عمراني براي استان اصفهان نسبت به سال گذشته با افزايش 70 ميليارد توماني روبرو بوده است.
وي همراهي مديران اجرائي در سطح استان با مجموعه استانداري را رضايتبخش دانست و تصريح كرد: با وجود تمام همكاريهاي مديران اجرايي، هنوز در بدنه مشكلاتي وجود دارد و اميدواريم كساني كه از اول انقلاب استخدام شدهاند، امسال بازنشسته شوند.
معاون برنامهريزي استانداري اصفهان نيز با تأكيد بر اينكه يكي از گامهاي اساسي كه در دولت نهم برداشته شده است، بحث حمايت از خصوصي سازي بوده، تصريح كرد: دولت نهم در همه جهات مكمل بخش خصوصي براي سرعت بخشيدن به خصوصيسازي بوده است.
عليرضا صالح اظهار داشت: با توجه به قابليتهاي بخش خصوصي در اصفهان، مجموعه استانداري تمام تلاش خود را براي از ميان برداشتن چالشها و مشكلات پيش روي اين بخش به كار بسته است.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر مهمترين چالش و بحث در استان اصفهان، مشكل تامين آب است، اظهار داشت: با مطالعات انجام شده در سطح استان، مشخص شد كه امكان تأمين آب از داخل خود استان وجود ندارد و بايد به فكر انتقال آب از فلات مركزي به اصفهان براي تامين نيازمان باشيم.
صالح خاطرنشان كرد: طرح انتقال آب از فلات مركزي براي استانهاي يزد و كرمان نيز خواهد بود و تا پايان شهريورماه طرحهاي پيشنهاديمان را آماده خواهيم كرد.
معاون برنامهريزي استانداري اصفهان از اتمام ساخت تونل سوم كوهرنگ تا پايان سال جاري خبر داد و اظهار داشت: تونل اين طرح 60 كيلومتر و با اعتباري بالغ بر يكهزار ميليارد تومان اجرا شده است.
وي به چالش دوم در سطح استان اشاره كرد و افزود: اصفهان با وجودي كه نخستين استان كشور در خصوص بكارگيري بخش خصوصي در توليد برق به شمار مي رود با كمبود برق مواجه است و با برنامهريزيهاي انجام شده و در 3 شهرستان استان، 2000 مگاوات برق توسط بخش خصوصي توليد خواهد شد.
انتهاي پيام/ف
شنبه 2 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]