تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866237395




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نگاهي به هفته چهارم ليگ برتر فوتبال، جدال براي صدرنشيني


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نگاهي به هفته چهارم ليگ برتر فوتبال، جدال براي صدرنشيني
ورزش. فوتبال. فوتبال
هفته چهارم ليگ برتر فوتبال در حالي برگزار مي‌شود كه ديدار پرسپوليس و ذوب آهن جدالي براي صدرنشيني است و رويارويي مس كرمان و استقلال تهران رقابتي براي اعاده حيثيت؟ پس مي‌توان اميدوار بود كه هفته چهارم هفته اي جذاب براي فوتبالدوستان شود.

* پرسپوليس تهران، ذوب آهن اصفهان، كدام يك صدرنشين مي‌شوند؟
تيم‌هاي اول و دوم ليگ برتر در ورزشگاه آزادي به رويارويي با يكديگر مي پردازند تا بتوانند در پايان ‪ ۹۰‬دقيقه خود را صدرنشين بلامنازع ليگ برتر معرفي كنند.

شاگردان قطبي كه تا اينجاي كار دو امتياز عقب تر از شاگردان ابراهيم زاده هستند، بهترين فرصت ممكن را براي جبران عقب ماندگي خود به دست آورده اند . اگر پرسپوليسي‌ها بتوانند بازي‌هاي دو هفته اول خود را برابر تماشاگران خود تكرار كنند، مي‌توانند اميدواري زيادي براي تحميل اولين شكست فصل به ذوب آهني داشته باشند كه تنها تيمي هستند كه امتيازات كامل سه هفته اول ليگ را به دست آورده اند.

البته نمي‌توان از تيم اصفهاني هم به سادگي گذشت. ذوب آهن بر خلاف پيش بيني‌ها آنان ليگ برتر را به بهترين شكل ممكن شروع كرده‌اند و در اين ديدار به دنبال اين هستند تا خود را لايق صدرنشيني معرفي كنند.

*مس كرمان،استقلال تهران- بازي حيثيتي
وقتي قرار است پرويز مظلومي به مديران استقلال ثابت كند كه براي سرمربيگري آبي پوشان شايسته تر از قلعه نويي بود، وقتي قرار است امير حسين صادقي به دليل جدايي اجباري‌اش از استقلالي‌ها انتقام بگيرد. وقتي قرار است قلعه نويي نشان دهد كه بي‌مورد روي نيمكت استقلال ننشسته است، بايد گفت ديدار مس و استقلال ديداري براي اعاده حيثيت است.

كرماني‌هاي ميزبان كه در سه هفته اول ليگ با دو باخت انتقادات را به سوي خود سرازير كرده اند، به خوبي مي‌دانند كه در اين بازي چاره‌اي جز كسب سه امتياز ندارند چون در غير اينصورت تيمشان زودتر از آنچه تصور مي‌شد، وارد حاشيه خواهد شد.

در آن سوي ميدان امير قلعه نويي به اين امر واقف است كه اگر در هفته چهارم هم به مانند هفته‌هاي دوم و سوم امتياز از دست بدهد، براي قرار گرفتن در جمع مدعيان، بايد هفته‌هاي زيادي را صبر كند.

همه اين شرايط نشان مي‌دهد كه مس و استقلال يكي از جذابترين بازي‌هاي اين هفته را به نمايش خواهند گذاشت.

* ابومسلم، استقلال اهواز - بازگشت ميثاقيان به مشهد
اكبر ميثاقيان فكرش را هم نمي‌كرد كه در هفته چهارم و در دومين ديداري كه روي نيمكت استقلال اهواز مي‌نشيند، بايد تيم خود را به مقابل ابومسلم آن هم در مشهد به ميدان بفرستد.

حالا حاشيه‌اي‌ترين مربي سال‌هاي اخير فوتبال ايران فرصتي خوب به دست آورده است تا از مديران باشگاه ابومسلم انتقام بگيرد، چرا كه او در شرايطي از اين تيم كنار گذاشته شد كه به هواداران قول داده بود استقلال را در هفته اول و در ورزشگاه آزادي شكست خواهد داد.

ابومسلم هم كه با يك مربي جوان پا به ليگ برتر گذاشته است، به دنبال تداوم فرمول خود كه همان پيروزي در همه ديدارهاي خانگي است، فقط به فكر گرفتن سه امتياز است. اگر چه برگي زر و شاگردانش مي‌دانند در برابر تيمي كه با انگيزه‌ترين مربي را روي نيمكت خود مي‌بيند، كار دشواري را خواهند داشت.

* راه آهن، سايپا - مهابادي جوان، ليت بارسكي معروف
بازي راه آهن و سايپا را مي‌توان تقابل جوان‌ترين و معروفترين مربيان حاضر در ليگ هشتم حرفه‌اي دانست.

راه آهن كه بر خلاف نتيجه خوب هفته اول، در ادامه نتوانست روند خوبي را به نمايش بگذارد، براي اينكه به هدف خود كه همان حضور در جمع شش تيم بالاي جدول است، نزديك شود تنها بايد به فكر ارايه يك ديدار هجومي و رسيدن به پيروزي باشد. با توجه به پتانسيلي كه بازيكنان جوان اين تيم از آن برخوردار هستند، مي‌توان انتظار داشت كه برابر سايپاي پر مهره مي‌توانند حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشند.

نارنجي پوشان هم كه به طور كاملا غيرمنتظره‌اي هر دو بازي خود را باخته اند، در هفته‌هاي اخير حاشيه‌هاي زيادي به خود ديده‌اند و اين عامل مي تواند آنها را از اجراي برنامه‌هاي خود محروم كند. البته ليت بارسكي با كنار گذاشتن دستيارانش نشان داد كه اجازه نمي‌دهد،حاشيه‌ها دوام چنداني در تيمش داشته باشند. مربي آلماني در شرايط فعلي نياز مبرمي به كسب اولين پيروزي دارد تا با اقتدار بيشتري به فكر پياده كردن برنامه‌هاي خود باشد بايد منتظر ماند و ديد تقابل يك مربي جوان و يك مربي معروف به كجا خواهد كشيد.

* سپاهان اصفهان، صباباتري - بازي انگيزه ها
با نگاهي به وضعيت دو تيم به اين نتيجه مي‌رسيم كه هم سپاهان و هم صباباتري در اين بازي نمي‌توانند به هدفي جز سه امتياز فكر كنند.

فيرات كه اولين تجربه سرمربيگري‌اش را تجربه مي‌كند، به هيچ عنوان دوست ندارد بيش از ‪ ۲‬هفته در انتظار اولين پيروزي‌اش باشد و به اين امر هم واقف است كه مسوولان باشگاه سپاهان فرصت چنداني را براي نتيجه‌گيري به او نمي دهند. شايد به همين دليل است كه تيم اصفهاني از همين حالا به فكر ارايه فوتبالي تهاجمي است تا به هر طريق ممكن به اولين پيروزي در هشتمين دوره ليگ برتر برسد.

فيروز كريمي هم كه هنوز با صبا هيچ تيمي را نبرده است، البته جايگاهش را در خطر نمي‌بيند. اما او كه به دنبال اين است تا نشان دهد ناكامي‌هاي استقلال تهران به دليل حاشيه‌ها بود نه ضعف فني او، پس به دنبال اين است تا صباباتري را به عنوان يكي از مدعيان قهرماني مطرح كند كه در ‪ ۳‬هفته اول نتوانسته به اين هدف خود برسد.

با اين توضيحات مي‌توان منتظر بود كه سپاهان و صباباتري ‪ ۹۰‬دقيقه‌اي زيبا را در اصفهان به نمايش بگذارند.

* فولاد اهواز، ملوان بندر انزلي - جلالي باز هم مي‌برد؟
فولاد اهواز كه در آخرين روزها توانست مجوز حضور در ليگ برتر را بگيرد، به صورت كاملا غيرمنتظره‌اي حالا در رديف مدعيان قرار گرفته است. در سومين بازي خود كار راحتي براي گرفتن امتيازات كامل دارد. ملوان با توجه به نمايشي كه در چند وقت اخير نشان داده، نمي‌تواند رقيب قابل بحثي براي شاگردان جلالي باشد. البته بايد منتظر ماند و ديد آيا فولاد مي‌تواند در ادامه ليگ همين روند را ادامه دهد؟
ملواني‌ها هم در شرايطي نمي‌توانند در نتيجه‌گيري موفق عمل كنند كه كمتر كسي مي‌تواند به احمد زاده و شاگردانش اعتراضي داشته باشد. آنها بيشتر از هميشه بازيكنان موثر خود را از دست رفته مي‌بينند، به طوري كه مي‌توان گفت بي‌مهره‌ترين تيم حاضر در ليگ برتر به شمار مي‌روند.

* برق شيراز، پاس همدان - تلاش براي بالانشيني در جدول
برق شيراز و پاس همدان در شرايطي هفته چهارم را تجربه خواهند كرد كه توانسته‌اند هفته‌هاي اول ليگ برتر را با نتيجه‌هاي قابل قبولي پشت سر بگذارند.

شاگردان محمد عباسي كه او را هم مي‌توان يكي از مربيان جوان دانست، با هفت امتياز در رده سوم جدول قرار دارند، با وجود اينكه مي‌توان تصور كرد برق دوام چنداني در رده‌هاي بالاي جدول رده بندي نخواهد داشت، باز هم نمي توان ارزش كار آنها را كوچك شمرد. شيرازي‌ها اگر بتوانند شاگردان بگوويچ را شكست داده و سومين پيروزي فصل خود را به دست آورند،مي توانند به اين اميدوار باشند كه حداقل تا نيم فصل در نيمه بالاي جدول جاي مناسبي براي خود به دست خواهند آورد.

از طرفي ديگر پاسي‌ها كه با شكست دادن ابومسلم در هفته سوم شكست در برابر پرسپوليس را به دست فراموشي سپرده اند، اگر بتوانند برق را هم شكست دهند ، گام بزرگي براي مدعي بودن برخواهند داشت.

* پگاه گيلان، پيام خراسان -دفاع دكتر، حمله خداداد
پگاه گيلان و پيام خراسان به ترتيب با شيوه‌هاي تدافعي و تهاجمي به ميدان مي روند. اين يعني در اين بازي، خداداد كه مي‌خواهد با به دست آوردن اولين سه امتياز تيمش را از بحران خارج كند،كار سختي را پيش روي خود مي بيند. البته احتمال دارد دكتر ذوالفقارنسب كه احتياج زيادي به امتيازات خانگي خود احساس مي‌كند، در اين بازي بدعت شكني كرده و بازيكنان خود را با شيوه‌هاي هجومي به ميدان بفرستد كه در اين صورت مي‌توان منتظر بازي تماشاگرپسندي بود.

پايان دقيقه ‪ ۹۰‬اين ديدار نشان مي‌دهد كه آيا پيامي‌ها مي‌توانند به ادامه ليگ اميدوار باشند و از طرف ديگر پگاهي‌ها تقريبا به نتيجه‌اي مشخص درباره سرنوشت تيم خود حداقل در نيم فصل اول خواهند رسيد.

* پيكان قزوين، مقاومت سپاسي شيراز - فاقد جذابيت‌هاي لازم!
با شناختي كه از مديرروستا و غلام پيرواني وجود دارد، مي‌توان تصور كردكه ديدار پيكان و مقاومت سپاسي يكي از بازي‌هاي نه چندان جالب هفته چهارم خواهد بود.

هر دو مربي تيم‌هاي خود را با هدفي به ميدان مي‌فرستند كه نباختن را به پيروز شدن ترجيح مي‌دهند.

البته پيكاني‌ها كه از فاكتور ميزباني استفاده مي‌كنند، بي‌شك تلاش بيشتري براي گرفتن امتياز خواهند داشت، تلاشي كه با توجه به كمبود يك مهاجم آماده در اكثر مواقع بدون نتيجه مي‌ماند!

شاگردان غلام پيرواني بارها ثابت كرده‌اند كه در بيرون از خانه نتيجه‌هاي اميدواركننده تري مي‌گيرند. بايد منتظر ماند و ديد بعد از راه آهن، پيكان هم در ورزشگاه اختصاصي برابر مقاومت سپاسي تسليم مي‌شود.
 شنبه 2 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن