واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ناظر كميته المپيك در بوكس: عملكرد مليپوشان در المپيك رضايت بخش بود «سپهوند» بايد بيشتر به آب و آتش ميزد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
ناظر كميتهي ملي المپيك در بوكس به طور كلي عملكرد مليپوشان در المپيك پكن را راضي كننده دانست.
حسين نهرودي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ارزيابي از وزن به وزن مليپوشان اظهاركرد: در وزن 64- كيلوگرم مرتضي سپهوند مبارزات خوبي را از خود نشان داد و عملكردش رضايتبخش است. او در دور اول حريف تونسي را براحتي شكست داد. در دور دوم با قهرمان اروپا و دارندهي مدال برنز المپيك آتن از روماني روبهرو شد كه او را نيز خوب برد. سپهوند اين رومانيايي را در مسابقات جهاني شيكاگو هم برده بود كه همين باعث ميشد با آرامش رواني بهتري مبارزه كند. در نهايت هم توانست با ارايه مبارزهاي فكورانه پيروز شود.
وي افزود: سپهوند در دور سوم با مبارزه دومينيكن روبهرو شد كه حريف بسيار قدرتمندي بود و فعل خواستن را بهتر از سپهوند صرف كرد. سپهوند بايد اين را در نظر ميگرفت كه شايد ديگر امكان حضور در اين سطح و مكان را بدست نياورد. او بايد بيشتر به آب و آتش ميزد و هرچه داشت، بروز ميداد.
ناظر كميته ملي المپيك در بوكس با تاكيد بر اينكه مهدي قرباني در وزن 81- كيلوگرم هم مبارزهي بدي را ارايه نكرد، گفت: اين مليپوش كشورمان شجاعت زيادي داشت و به همين دليل هم مطرح شد اما، چند مسابقهي برون مرزي است كه اين شجاعت را از او نديدهايم. او سن زيادي ندارد و بايد ديد چرا اين طوري مبارزه كرد. بايد تمام شرايطش را بررسي كرد و ديد اگر ميتواند بهتر شود نگه داشت و او را براي آينده آماده كرد اما، اگر شرايطي براي آينده ندارد از بوكس برود و به كارش برسد.
وي درمورد "علي مظاهري" در وزن 91- كيلوگرم يادآور شد: اين بوكسور ايران در دور اول با حريف سرشناسي روبهرو شد و مبارزه خوبي ارايه كرد. مظاهري فيزيك بدني بسيار مناسبي دارد اما، بايد ديد توان بدنياش را اضافه كند و با اعتماد به نفس بيشتري نسبت به خودش روي رينگ برود. او بايد باور كند كه ميتواند.
نهرودي بزرگترين مشكل مليپوشان در راه آمادهسازي را نداشتن حريف تمريني مناسب دانست و اظهار كرد: سپهوند براي آمادهسازي تنها يك حريف خوب داشت آن هم هومن كرمي بود اما، چقدر بايد با اين حريف تمرين كند. بعد از مدتي تمرين ديگر تمام ريزهكاريهاي يكديگر را ياد ميگيرند و اين باعث ميشود كه آمادهسازي كمي كند شود. نداشتن حريف تمريني در سنگين وزن (علي مظاهري) بسيار بيشتر بود. تيم چين براي آمادهسازي بوكسورهاي خود بهترينهاي هر وزن را به كشورش دعوت كرد تا با بوكسورهايش تمرين كنند.
وي درمورد تغيير كادر فني تيم ملي گفت: اين مساله را بايد فدراسيون تصميمگيري كند اما، موافق جذب يك مربي خارجي براي تيم بزرگسالان نيستم چرا كه معتقدم بوكس ايران در تيمهاي پايه مشكل دارد و چند مربي خارجي را بايد جذب و براي ساخت بوكسورهاي خوب از سنين پايه شروع كنيم. به اين مربيان حداقل بايد شش سال زمان داد تا نتيجهاش را ببينيم. در غير اين صورت نميتوان انتظاري داشت.
ناظر كميته ملي المپيك با اشاره به اينكه مشكل بدني بوكسورهاي ايران در زمان حضور عبداله انصاري به عنوان مربي بدنساز وجود نداشت و بعد از كنار گذاشتن او به وجود آمد، افزود: اين مشكلي است كه بايد پيگيري شود چرا كه بدنسازي قوي يكي از مهمترين دلايل برتري يك بوكسور نسبت به بوكسور ديگر است.
انتهاي پيام
شنبه 2 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]