تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862601996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون علمي رييس جمهور: پارك‌هاي علمي استان‌ها با توجه به مقتضيات بومي آن استان حركت كنند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون علمي رييس جمهور: پارك‌هاي علمي استان‌ها با توجه به مقتضيات بومي آن استان حركت كنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: علمي

معاون علمي رييس جمهور گفت: پارك علم و فن‌آوري خراسان مي تواند موتور محرك پيشرفت دانش استان خراسان و حتي استان‌هاي همجوار باشد.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، دكتر صادق واعظ زاده روز گذشته در بازديد از پارك علم و فن‌آوري خراسان گفت: بايد صاحبان سرمايه و صاحبان امتياز به مجموعه هايي مثل پارك علم و فن‌آوري خراسان كمك كنند چرا كه روند پيشرفت طرح هاي پژوهشي در اين پارك رو به گسترش است.

وي با بيان اينكه زمينه تداوم كار و گسترش پارك علم و فن‌آوري خراسان وجود دارد، افزود: استان خراسان رضوي با داشتن امكانات فوق العاده و نيروي انساني متخصص و دانشگاه‌هاي متعدد، نيازمند پاركي بسيار بزرگتر، مجهزتر و با كيفيت بيشتر است.

معاون علمي رييس جمهور گفت: دولت و وزارت خانه بايد كمك كنند تا منابع بسيار عظيم مالي بخش خصوصي كه امروزه در اقتصاد ما سرگردان هستند و يا به صورت بهينه سرمايه گذاري نمي شوند در چنين مكان‌هايي سرمايه گذاري كرده تا ارزش افزوده حاصل از فعاليت ها بيشتر شود.

وي تصريح كرد: از صاحبان سرمايه كه علاقه‌مند به افزودن سرمايه‌هايشان هستند و مي‌خواهند كه اين سرمايه ها به نفع كشور مصرف شود، تقاضا مي كنم از اين مجموعه ها بازديد كرده، مذاكره كنند و سرمايه هايشان را در اين راه بگذارند تا منافعي همه جانبه براي توليد ثروت، ايجاد اقتدار و غرور ملي را دربرگيرد.

واعظ زاده گفت: شركت‌هاي با فن‌آوري ميانه بايد وارد فن‌آوري پيشرفته نيز شوند و اگر شركت‌هاي پارك علم و فن‌آوري خراسان به اين مزيت دست يابند، پيشرفت بسياري خواهند كرد.

وي خاطرنشان كرد: البته پارك‌هاي هر استاني بايد با توجه به بازار و مقتضيات بومي آن استان حركت كنند و صنايع پيشرفته بيشتري را به خود اختصاص دهند.

رييس بنياد ملي نخبگان در خصوص تسهيلات پژوهشگران و طرح‌هاي توسعه پارك‌ها در كشور افزود: اگر شركت‌هاي دانش بنيان كه در پارك ها نيز استقرار دارند، به صورت انبوه در كشور تامين و تكثير شوند، ايران به آستانه توسعه يافتگي وارد خواهد شد.

وي درباره لايحه حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان گفت: مراحل نهايي تاييد اين لايحه به كمك وزارت خانه و مراكز مختلف فن‌آوري و برخي پارك‌ها در حال بررسي است و اميدوار هستيم به زودي در هيات دولت تصويب شده و به مجلس ارائه شود.

واعظ زاده با اشاره به اينكه كشور از منابع ارزي نسبتا خوبي براي اعطاي وام به شركت‌هاي پارك‌هاي علم و فن‌آوري بهره‌مند است، افزود: در حال حاضر بيشتر وام‌ها در مقابل تضمين داده مي شود اما ما مي‌توانيم وام‌هاي خطرپذير و سرمايه‌پذير نيز در اختيار شركت‌هايي كه در پارك‌هاي علم و فن‌آوري هستند قرار دهيم، منوط بر اينكه همكاران ما در دولت و مجلس نيز همكاري كنند.

معاون علمي و فن‌آوري رئيس جمهور همچنين در خصوص نقش IT در جامعه علمي كشور گفت: در جامعه علمي كشور، فن‌آوري ارتباطات و اطلاعات در كنار فن‌آوري الكترونيك و ميكروالكترونيك از اولويت هاي در نظر گرفته شده مي باشد كه يك بخش مهم جامعه علمي، تعيين اين اولويت ها در كشور است.

وي ادامه داد: در معاونت علمي و فن‌آوري رييس جمهور اقداماتي علمياتي براي تقويت فن‌آوري‌هاي راهبردي شروع شده و در چندين حوزه مختلف دستاوردهاي هماهنگي و پشتيباني از فن‌آوري تاسيس شده است.

به گزارش ايسنا، دكتر واعظ زاده تصريح كرد: البته فن‌آوري ارتباطات و اطلاعات در كشور بسيار گسترده بوده كه سازماندهي آنها بسيار مشكل است و به زودي ستاد مربوط به سازماندهي اين فناوري تشكيل مي‌شود.

وي با بيان اينكه حلقه مفقوده بين صنعت و دانشگاه يكي از بحث‌هايي است كه همه شركت‌ها و حتي فكر جوانان را به خود مشغول كرده است، گفت: در واقع حلقه مفقوده‌اي وجود ندارد بلكه اين تنها يك چرخه مفقوده است، چرا كه زنجير نشدن حلقه‌هاي بين صنعت و دانشگاه موجب بروز مشكلات مي شود.

رييس بنياد ملي نخبگان خاطرنشان كرد: با اين حال كه در صنعت و دانشگاه سياست‌هاي خوبي پي‌ريزي شده است، متاسفانه حلقه بين اينها متصل نشده و تشكيل يك چرخه را نمي دهد.

وي افزود: ما تنها مي‌توانيم كمك هاي اوليه را در اختيار صنعت و دانشگاه قرار دهيم و اين خود آنها هستند كه بايد اين زنجيره را تكميل كنند.

واعظ زاده در خصوص شهر الكترونيك و شهروند الكترونيك در مشهد كه شهرداري متولي اين موضوع است، گفت: اگر سندي است كه شهر الكترونيك در خود شهرداري تاسيس شده حتما بايد به آن رسيدگي شود و طبيعتا انتظار نيست كه در سطح شهر تصويب شود و دولت آن را دنبال كند.

وي همچنين در خصوص برنامه هاي دولت براي گسترش شهرهاي الكترونيك در كشور و بالاخص در مشهد تصريح كرد: مشهد اين توانايي را دارد كه چنين مجموعه اي را تشكيل دهد و شهر مشهد با وجود زائران و با توجه به اين كه قطب عالم اسلام است و همچنين محل رفت و آمد بين المللي بزرگ كشور است، بايد در اين زمينه فعال باشد.

معاون علمي رييس جمهور ادامه داد: اميدواريم اين طرح همان گونه كه طراحي شده است به اجرا در بيايد، البته در دولت مجراهاي زيادي براي كمك به اين طرح‌ها و جود دارد كه بايد اين مجراها را پيدا كرده و از مسوولان ذي ربط تقاضاي كمك كرد.

وي در خصوص ارزيابي كلي از پارك علم و فن‌آوري خراسان اظهار داشت: زير ساخت هاي اوليه در پارك علم و فن‌آوري خراسان شگل گرفته و براساس آن توسعه اوليه انجام شده و در اين راستا زير ساخت ها بايد به سرعت گسترش پيدا كرده و شركت‌هاي دانش بنيان بسيار بيشتري نيز جذب شود.

واعظ زاده گفت: پارك علم و فن‌آوري خراسان در نيمه راه است و بايد به صورت جهشي توسعه پيدا كند در غير اين صورت ممكن است در وضعيت موجود خودش منجمد شود و نتواند نقش آفرين باشد.

به گزارش ايسنا، وي در پايان افزود: با مديريت خوبي كه در پارك مشاهده مي شود و همچنين با وجود نيروهاي فراوان و با انگيزه و شركت‌هايي كه به صورت بسيار فعال در سطح پارك فعاليت مي‌كنند، اميدوارم كه رشد و توسعه اين مجموعه ادامه يابد و سرمايه هاي سرگردان نيز به اين پارك توجه كنند.

انتهاي پيام
 جمعه 1 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن