واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: تحقیقات اخیر نشان می دهد کرم نسبتا قدیمی کوب فیس (Koobface) که بیشتر برای حمله به کاربران شبکه های اجتماعی از قبیل توییتر، ببو، مای اسپیس و به ویژه فیس بوک طراحی شده است، درآمد سرشاری را روانه جیب سازندگان خود کرده است. دافزار کوب فیس تاکنون خسارت های مادی و معنوی بسیاری به کاربران سایت های اینترنتی وارد کرده است.کوب فیس که اولین بار در دسامبر سال ۲۰۰۸ شناسایی شد، پس از آلوده کردن رایانه ها، خود را به لیست «دوستان» کاربر در فیس بوک ارسال می کند و به همین ترتیب با گسترش دایره شیوع خود، اعضای بات نت خود را افزایش می دهد.یکی از نکاتی که در طراحی کوب فیس لحاظ شده، این است که کرم مزبور پس از آلوده ساختن رایانه، از وصل شدن آن به وب سایت های امنیتی جلوگیری به عمل می آورد.هکرها با استفاده از این بدافزار می توانند دستورهای خاصی را بر رایانه قربانیان اجرا کنند.گفتنی است، بر خلاف سال های گذشته که هکرها بیشتر به دنبال خودنمایی و شهرت طلبی بودند، اکنون پول و درآمدزایی به هدف اصلی آنها و دیگر بزهکاران اینترنتی تبدیل شده است.هر چه پیش می رویم این بدافزارها هستند که باز هم از شرکت های امنیتی یک گام جلوتر بوده و همیشه می توانند آنها را با یک چالش جدید روبه رو کنند. ZeuS تنها سیستم عامل ویندوز و تعدادی از شبکه های اجتماعی را هدف قرار داده بود اما این بار قضیه فرق می کند.
● معرفی
گونه های جدید کرم کامپیوتری Koobface تمام سیستم عامل های کامپیوتری مطرح دنیا و بیشتر شبکه های اجتماعی پر رونق را هدف قرار داده و شرکت های امنیتی را به مبارزه ای جدید طلبیده است.
سه خانواده از سیستم عامل ها هستند که بر دنیای کامپیوترها حکمرانی می کنند.
۱) سیستم عامل های خانواده Windows که محصولی از شرکت مایکروسافت هستند و بیشترین سهم از بازار را در اختیار دارند.
۲) سیستم عامل های خانواده MacOS X که محصولی از شرکت اپل هستند.
۳) سیستم عامل های خانواده Linux که از سوی شرکت های زیادی توسعه داده می شوند.
تمامی کاربران این سه سیستم عامل باید حواس خود را جمع کنند که مورد حمله این کرم واقع نشوند و البته کاربران شبکه های اجتماعی باید بیش از دیگر کاربران مواظب باشند زیرا این کرم هر چه شبکه اجتماعی بزرگ بوده را نیز مورد هدف قرار داده است. حتما این نکته را از روی نام این کرم که شباهت خیلی زیادی با نام FaceBook دارد، متوجه شده اید.
وب سایت هایی که هدف حملات Koobface قرار دارند عبارتنداز:
۱) FaceBook
۲) My Space
۳) Twitter
۴) Hi۵
۵) Bebo
۶) Friendster
پس از اینکه Koobface قربانیان خود را پیدا کرد، سعی بر نفوذ به سیستم آنها از راه های مختلف دارد. پس از اینکه Koobface موفق به نفوذ به سیستم قربانی شد، مانند بیشتر همنوعان خود اهداف اقتصادی را پیاده سازی می کند و سعی در ربودن اطلاعات مربوط به کارت های اعتباری قربانی دارد.
پس از آن اطلاعات حساب کاربری شما در شبکه های اجتماعی مورد هدف قرار می گیرند تا اهداف بعدی این کرم از طریق شبکه های اجتماعی پیاده سازی شوند.
● شناسایی
گونه های اولیه این کرم برای اولین بار توسط آزمایشگاه های امنیتی در دسامبر سال ۲۰۰۸ کشف شد ولی با گذشت زمان این کرم قدرت بیشتری گرفت و در سال ۲۰۰۹ گونه بسیار قدرتمندتر این کرم ظاهر شدند و توانستند خسارات زیادی را به وبسایت های FaceBook و My Space وارد کنند و اکنون نیز گونه ها پیشرفته تر در سال ۲۰۱۰ کار خود را شروع کرده اند.
● روش های آلوده سازی و مشکلات
۱) Koobface از طریق پیام های ارسالی در شبکه های اجتماعی شیوع پیدا می کند. این پیام ها به ظاهر از طرف دوست شما ارسال شده اند ولی در واقع این روش به منظور فریب شما طراحی شده است. Koobface پس از اینکه موفق به ربودن اطلاعات کاربری دوستان شما در شبکه های اجتماعی می شود، از طریق لیست دوستان، پیام هایی را ارسال می کند.
این پیام ها حاوی یک لینک بوده که مربوط به یک ویدئوی آنلاین است. پس از اینکه شما لینک مورد نظر را باز می کنید، برای دیدن ویدئو از شما درخواست می شود که فایل آپدیت Flash Player شرکت Adobe را دانلود کنید تا بتوانید ویدئوی مذکور را مشاهده کنید و همین نقطه سرآغاز آلودگی شما به این کرم خطرناک است.پس از پیاده سازی این عملیات توسط Koobface، وضعیت بدتری پیش خواهد آمد.شما دوباره وارد اکانت خود در شبکه های اجتماعی می شوید ( به عنوان مثال FaceBook ).
پس از اینکه دیوار دوستان خود را مشاهده می کنید با لینک های جذابی روبه رو می شود که به ویدئوهای آنلاین اشاره دارد.
اگر شما روی این لینک ها کلیک کنید، به جمع زامبی های یک بات نت بزرگ پیوسته اید و از این به بعد از کامپیوتر شما به عنوان یکی از نیروهای ارتش هکرها به منظور حمله به وب سایت های دیگر استفاده خواهد شد.قضیه به همینجا ختم نمی شود. Koobface از طریق سرورهای تعریف شده برای خودش، فایل هایی را دریافت می کند.
یکی از این فایل های URL هایی را که شما در مرورگر خود وارد می کنید، فلیتر کرده و آنهایی را که مربوط به وب سایت های امنیتی باشند، بلاک می کند و به شما اجازه ورود را نمی دهد.
۲) Koobface می تواند از طریق پیام های تبلیغاتی موجود در وب سایت ها نیز عملیات آلوده سازی را انجام دهد.
۳) این کرم هشدارهایی مبنی بر وجود بدافزارهایی در سیستم به شما می دهد و از شما می خواهد که آنتی ویروس هایی را خریداری کنید که آنها خود نیز جعلی بوده و باعث تشدید آلودگی می شوند و حتی ممکن است منجر به گروگانگیری دیتاهای شما نیز بشوند.
۴) همچنین این کرم می تواند لایسنس نرم افزارهای اصلی خریداری شده شما را به سرقت ببرد.
● گونه ها
این کرم گونه های متنوعی دارد که از بین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) Worm:Win۳۲/Koobface.gen!F
۲) Net Worm.Win۳۲.Koobface.a
۳) Net Worm.Win۳۲.Koobface.b
۴) WORM_KOOBFACE.DC
۵) W۳۲/Koobfa Gen
۶) W۳۲.Koobface.D
● آمار آلودگی ها در کشورهای جهان
این کرم فعلا در حال گسترش حوزه جغرافیایی فعالیت خود می باشد. آمار زیر از فعالیت Koobface به دست آمده است:
۱) کشورهای قاره آفریقا با درصد آلودگی صفر، پاک ترین قاره جهان از نظر وجود این کرم شناخته شده اند که دلیل آن هم به احتمال در دسترس نبودن راحت اینترنت برای مردمان ساکن این قاره هستند.
۲) کشورهای قاره آسیا نیز بدون آلودگی گزارش شده اند. اما کشور روسیه که یک کشور آسیایی اروپایی به حساب می آید، دارای دو درصد آلودگی است.
۳) در قاره اروپا وضعیت به شکل زیر است:
کشورهای ایتالیا، آلمان، ایرلند شمالی و ایرلند جنوبی با درصد آلودگی دو. کشورهای انگلستان، ولز و اسکاتلند با درصد آلودگی پنج.
۴) کشور استرالیا نیز درصد آلودگی پنج را داراست.
۵) در قاره آمریکای جنوبی به غیر از کشور شیلی که درصد آلودگی دو را دارد، بقیه کشورها، پاک گزارش شده اند.
۶) در قاره آمریکای شمالی، کشور آمریکا آلوده ترین کشور جهان گزارش شده است به طوری که درصد آلودگی بیشتر از ۵۰ درصد اعلام شده است. اما وضعیت در کشور کانادا خیلی بهتر است و درصد آلودگی دو است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]