واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نوسازي تجهيزات سينماي ايران ادامه دارد
مشاور اجرايي معاون سينمايي وزير ارشاد از ادامه نوسازي و روزآمدسازي تجهيزات سينماي ايران با تهيه طرحهاي جامع با سرعت بيشتر خبر داد.
به گزارش خبرگزاري مهر، رمضانعلي حيدري خليلي به روابط عمومي معاونت سينمايي گفت: كميته فناوري و سختافزاري سينماي ايران با عضويت مدير عامل سينماشهر و مديران كل دفتر توسعه فناوري سينمايي، ارزشيابي و نظارت سينماي حرفهاي و دفتر مطالعات و برنامهريزي و مشاور اجرايي معاون سينمايي سال 1386 تشكيل شد.
وي ادامه داد: اين كميته با برگزاري جلسههاي متعدد و شناخت مشكلات، كاستيها و تنگناههاي سينماي ايران از يكسو و منابع، توانمندي، ظرفيت و امكانات موجود از سوي ديگر تاكنون توانسته نسبت به تهيه طرحهاي متعدد به منظور رفع مشكلات و تأمين نيازهاي اساسي سينماي ايران در اين بخش اقدام كند.
مشاور جعفري جلوه افزود: طرح جامع جايگزيني و توسعه تجهيزات بخش توليد، طرح روزآمدسازي تجهيزات سالنهاي سينما، تأمين و ورود فناوريهاي جديد، طرح جايگزيني، روزآمدسازي و تكميل تجهيزات پس از توليد در لابراتورهاي خصوصي، طرح جامع نوسازي سينماها و طرح جامع احداث سينما در كشور از جمله فعاليتهاي اين كميته است.
پيشنهاد اخذ مصوبه هيئت وزيران براي پذيرش هزينههاي سرمايهگذاران و مؤديان مالياتي به موجب ماده 172 قانون مالياتهاي مستقيم به عنوان هزينه قابل قبول مالياتي، طرح احداث پنج پرديس سينمايي در پنج مركز استان و پيگيري اخذ مصوبه مطالعه 10 پرديس در 10 مركز استان و احداث شهرك سينمايي هشتگرد از ديگر اقدامهايي است كه تاكنون انجام شده است.
دبير كميته فناوري و سختافزار معاونت سينمايي خاطرنشان ساخت: كليه طرحهاي جامع تهيه شده در دوره زماني سه تا چهار سال و برنامههاي عملياتي آن به صورت سالانه تهيه شده و با توجه به انعكاس طرح مذكور به مراجع ذيربط زمينهاي ايجاد كرد تا در راستاي رفع كمبودها و تنگناهاي حوزه، رديف اعتبار برنامه گسترش سينماي ملي در بودجه 100 درصد رشد كند.
حيدري خليلي تصريح كرد: با حمايت معاون سينمايي و با سرمايهگذاري بخش خصوصي و برآورد هزينه هشت ميليارد ريالي تجهيزات لابراتوارهاي معتبر بخش خصوصي در سال جاري روزآمد و تكميل خواهد شد و اين برنامه در ادامه و تكميل اجراي طرح جامع جايگزيني و روزآمدسازي تجهيزات پس از توليد، در سالهاي بعد ادامه مييابد.
وي گفت: براي تامين تجهيزات توليد چهار ميليارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و امسال تجهيزات صدا و نمايش 30 سالن در كشور مانند سيستم صوتي دالبي سراوند ديجيتال، سيستم صوتي آنالوگ جديد، سيستم مكانيزه فروش، نصب آپارات جديد و... با حمايت معاونت سينمايي و سرمايهگذاري صاحبان سينماها و برآورد اعتباري سه ميليارد تومان نوسازي و روزآمد خواهد شد.
بازسازي 51 سينما در 15 استان با تأمين 17915 صندلي در سالهاي 85 و 86 و افزايش تعداد سالنها از 57 به 68، ساخت 26 نمازخانه، نصب سيستم صوتي آنالوگ جديد در 36 سينما، نصب سيستم صوتي ديجيتال در 15 سالن، نصب آپارات در 32 سينما، نصب پرده در 43 سينما و نصب سيستم مكانيزه فروش در 75 سينما ديگر اقدامها براي بهبود وضعيت سالنها است.
نشستهاي تخصصي ظرفيتهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات در مسير توسعه سينماي ملي، آناليز جلوههاي ويژه فيلم "ملك سليمان"، فناوريهاي نوين در آرشيوهاي سينمايي، بوميسازي بازي رايانهاي، شهرك سينمايي، تعاريف و كاركردها، جايگاه مستقل سينما در هنرهاي ديجيتال و آشنايي با لابراتوارهاي ديجيتال نيز در ماههاي اخير برپا شده است.
جمعه 1 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]