تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865776137




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در دانشگاه شهيد رجايي؛ فردا چهاردهمين همايش آموزشي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان آغاز مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در دانشگاه شهيد رجايي؛ فردا چهاردهمين همايش آموزشي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان آغاز مي‌شود
خبرگزاري فارس: چهاردهمين همايش آموزشي سالانه اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان فردا شنبه در دانشگاه شهيد رجايي آغاز مي‌شود.


سيد محمدعلي صداقت دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شهيد رجايي در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس با بيان اينكه حدود 300 نفر از اعضاي دفاتر جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه‌هاي سراسر كشور به ميزباني اين دانشگاه همايش در اين همايش آموزشي حضور خواهند داشت، اضافه كرد: در افتتاحيه اين همايش كه ساعت 9 صبح فردا شنبه در سالن اجتماعات كتابخانه مركزي دانشگاه شهيد رجايي و با حضور مسئولين دانشگاه برگزار مي‌شود، محسن منصوري دبيركل و عباس بيات دبير واحد آموزش اتحاديه سخنراني خواهند كرد.
عباس بيات دبير واحد آموزش اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان نيز در گفتگو با خبرنگار سياسي فارس با بيان اينكه همايش مذكور با موضوع «انقلاب اسلامي و آرمان تشكيل جامعه نمونه» از 2 تا 8 شهريور خواهد بود، افزود: در روز نخست همايش بعد از افتتاحيه، حسن رحيم‌پور ازغدي با موضوع "ديدگاه و اهداف امام از انقلاب" سخنراني خواهد كرد.
وي در ادامه سخنراني موسي نجفي با موضوع "زمينه‌هاي تاريخي و سياسي شكل‌گيري انقلاب" و ميزگرد تشكيلاتي با حضور اعضاي قديمي اين مجموعه دانشجويي را از برنامه‌هاي روز دوم همايش برشمرد و گفت: در روز سوم نيز حسن سبحاني با موضوع "نقد برنامه‌هاي توسعه و بايسته‌هاي برنامه پنجم" و روح‌الله حسينيان با موضوع "موانع دروني انقلاب؛ گزارش و تحليلي از ريزش‌ها و رويش‌ها انقلاب و چرخش ايدئولوژيك نيروهاي انقلاب" سخنراني و به سئوالات دانشجويان پاسخ خواهند داد.
بر اساس گفته بيات، در روزهاي ديگر همايش احمد رهدار با موضوع "آينده انقلاب"، مرتضي تمدن درباره "طرح تحول اقتصادي"، ابراهيم فياض با موضوع "فرهنگ نفتي، اقتصاد نفتي"، حسن عباسي در مورد "نقشه جامع پيشرفت اسلامي-ايراني"، علي ثقفي پيرامون "فرآيند تحقق اهداف اسلامي"، عباسعلي كعبي با موضوع "فرآيند تربيت نيرو در نظام اسلامي" و كاظم رجايي در رابطه با "اقتصاد اسلامي" سخنراني كرده و به پرسش‌هاي دانشجويان پاسخ خواهند داد.
بيات در ادامه بازديد از موزه عبرت و كاخ سعدآباد را از برنامه‌هاي جنبي همايش عنوان كرد.
وي با بيان اينكه شركت‌كنندگان در اين همايش 300 نفر از برادران و خواهران عضو دفاتر 40‌گانه اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در سراسر كشور هستند، كه اكثرشان از ورودي‌هاي سال‌ها‌ي 85 و 86 بوده و حداقل دو تا سه سال ديگر در دانشگاه‌ها به فعاليت فرهنگي خواهند پرداخت، اضافه كرد: افراد فوق از اثرگذاران در برنامه‌هاي سياسي- فرهنگي و آموزشي تشكل و دانشگاه هستند.
بيات با تاكيد بر اينكه در طي ساليان گذشته، همايش‌هاي آموزشي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان از سير منطقي برخوردار بوده و با توجه به شرايط سياسي و فرهنگي كشور و پيشرو بودن عنصر دانشجو برنامه‌ريزي شده‌اند، تصريح كرد: سعي كرده‌ايم برنامه‌ريزي اين همايش نيز واجد شرايط فوق باشد.
وي در توضيح طرح "انقلاب اسلامي و آرمان تشكيل جامعه نمونه" اظهار داشت: در اين همايش نگاه‌مان به انقلاب اسلامي، در تمام زمينه‌ها و ابعاد نگاهي كلان، كلي و جهت‌دار است، بدين معنا كه اگر حرف از اهداف انقلاب به ميان مي‌آيد اهداف كلان و كلي انقلاب مدنظر است و اگر تحليلي از انقلاب و اهدافش صورت مي‌گيرد از خاستگاه اسلام ناب محمدي و تفكر ناب شيعي صورت مي‌پذيرد و جهت تحليل و نقد حركت انقلاب، با توجه به آرمانِ حركت به سمت ظهور و تشكيل جامعه نمونه صورت مي‌پذيرد.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه همايش مذكور در 4 محور كلي پيگيري مي‌شود، افزود: زمينه‌هاي شكل‌گيري انقلاب، اهداف و انگيزه‌ها و آرمان انقلاب اسلامي، آينده پيش‌روي انقلاب و موانع حركت انقلاب، اين 4 محور را تشكيل مي‌دهند.
دبير آموزش اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در تشريح بخش زمينه‌هاي شكل‌گيري انقلاب گفت: در اين بحث زمينه‌هاي شكل‌گيري انقلاب از جنبش تنباكو و دوران مشروطه تا پيروزي انقلاب اسلامي بررسي مي‌شود. بررسي تاريخي شكل‌گيري مبارزات در سه بُعد (استقلالِ در تمامي ابعاد در مقابل وابستگي به بيگانه، آزادي و حضور مؤثر مردم در مقابل استبداد، تشكيل حكومت ديني در مقابل حاكميت باطل و طاغوت) خواهدبود. در اين بررسي، نهضت تنباكو، جريان مشروطه‌خواهي و حركت روحانيون و روشنفكران، ملي شدن صنعت نفت و آغاز قيام ديني از 15 خرداد 42 به رهبري امام(ره) مورد تأكيد است. گسترش حركت و قيام مردم و نخبگان (روحانيون و روشنفكران) و گسترش مبارزه از لحاظ كيفيت، كميت و ابعاد بررسي مي‌شود كه يك بررسي و تحليل تاريخي و واقعي است و در آن صرفاً به زمينه‌هاي مبارزات و شكل‌گيري انقلاب اسلامي پرداخته خواهد شد و در آن ميزان تأثير هريك از موارد در شكل‌گيري انقلاب مورد بحث قرار مي‌گيرد.
بيات در توصيف مباحث مطرح در حوزه اهداف، انگيزه‌ها و آرمان انقلاب اسلامي، آن را به 3 بخش ديدگاه و هدف امام خميني(ره) در مورد انقلاب، تبيين و توضيح مراحل تشكيل‌ جامعه جهاني اسلامي و تبيين و توضيح مواردي از اهداف مردم و انقلابيون تقسيم كرد و افزود: در اين مباحث اهداف و آرمان‌هاي امام خميني(ره) از انقلاب و همچنين تبيين‌ها و توضيح‌هاي ايشان در مورد اهداف انقلاب مورد بررسي قرار مي‌گيرد و گام‌هاي انقلاب اسلامي، نظام اسلامي، دولت اسلامي، كشور اسلامي و تمدن بين‌المللي اسلامي به عنوان اهداف كوتاه‌مدت، ميان‌مدت و بلندمدت انقلاب و شاخص‌ها و ويژگي‌هاي هريك توضيح داده خواهد شد.
وي در ادامه موانع حركت انقلاب را به دو دسته‌ كلي دروني و بيروني تقسيم كرد و گفت: موانع با صف‌آرايي در مقابل انقلاب، دسترسي به اهداف انقلاب را بسيار مشكل كردند و آن را به تأخير انداختند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه موانع دروني به آن دسته از موانع گفته مي‌شود كه مبدأ آن انقلابيون بودند و ناشي از ضعف‌هايي بود كه در درون انسان‌ها (انقلابيون) و حركت‌شان بود و در دو سطح تصميم‌گيران، مديران انقلاب و آحاد مردم قابل بررسي است.
دبير واحد آموزش اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در تشريح بخشي از موانع دروني، آن را به دو دسته ضعف‌هاي فكري و عقلاني، آسان‌گيري و آسان‌پنداري، گريز از چالش و تربيت‌هاي اجتماعي موجود و عادت‌هاي تاريخي در اوان انقلاب تقسيم كرد و "ما نمي‌توانيم"، "توسري خوري و از خودباختگي و عدم اعتماد به نفس"، "شنيدن زور"، "عادت به ديدن فسادِ مسئولين"، "مصرف‌گرايي و اسراف"، " دلبستگي به عادات و عقايد خرافي ميراثي"، "بدفهميدن دستور دين"، " خشم و شهوت‌هاي بي‌مهار و تربيت نشده"، "طبقه‌ جديد ثروت‌اندوز"، "گروه‌هاي بي‌تفاوت‌ نسبت به انقلاب" و ... را نمونه‌هايي از آن دانست.
بيات به موانع دروني تئوريك و ايدئولوژيك اشاره و اضافه كرد: بررسي ديدگاه‌هاي موجود در مورد نقشه پيشرفت كشور (الگوي چپ سوسياليسم و نگاه ليبرال دموكراسي)، عدم وجود تئوري‌هاي اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي، قضايي و...، اشكالات موجود در سيستم‌سازي و نظام‌سازي و احياناً قانون اساسي، بررسي سيطره‌ هر كدام از اين نگاه‌ها در مسئولين كشور و يا احياناً تساهل و تسامح مسئولين در مورد هريك از اين ديدگاه‌ها، نگاه مدرن و چالش‌هاي دين و مدرنيته، دين و توسعه و الگوهاي توسعه، اقتصاد دولتي و... كه از جمله اين موانع است در دستور كار خواهد بود.
اين فعال دانشجويي با اشاره به موانع دروني بر اساس بررسي تطبيقي و سياسي، گفت: در اين بخش گزارشي از ريزش‌ها و رويش‌ها انقلاب و چرخش ايدئولوژيك نيروهاي انقلاب، انحراف اخلاقي، فكري و اقتصادي افراد و مسئولين نظام، جريان‌شناسي حركت احزاب و گروه‌ها و اصناف و تأثير منفي آن‌ها بر انقلاب و تنافسات دروني مسئولين (فرموده‌ مقام معظم رهبري در بين دانشجويان استان فارس) ارائه خواهد شد.
بيات در ادامه موانع بيروني با تحريكِ خارجِ كشور را مورد بحث قرار داد و گفت: در اين بخش موضوعات اعمال فشار از طريق قوميت‌ها، ترورهاي كور دهه‌ 60، جنگ تحميلي، تهديد به حمله‌ نظامي و فشار رواني و تبليغاتي، حركت كساني كه از نفي حاكميت طاغوت و سلطنت آسيب ديدند، حركت ابرقدرت‌هايي كه از نفي سلطه‌ بيگانه آسيب ديدند، فشارهاي بين‌المللي و جنگ رواني و آنچه از موانع كه مربوط به حوزه‌ جهان و بين‌الملل است، مورد بحث قرار خواهد گرفت.
دبير واحد آموزش اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان برخي ديگر از موانع بيروني را شامل محاصره‌ اقتصادي و تحريم، تهاجم فرهنگي، اختلافات مذهبي، جاسوسان و عناصر نفوذي برشمرد و اظهار داشت: در بررسي موانع، ميزان اثر و اهميت هر يك از موانع، وجود مانع در مسئولين يا در بين آحاد مردم، برطرف شدن موانع يا باقي ماندن و يا احياناً تشديد آن بررسي مي‌شود.
وي در تشريح محور كلي آينده پيش‌روي انقلاب با بيان اينكه اهداف و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي مشخص است، تصريح كرد: تشكيل جامعه نمونه و الگو و بدنبال آن تشكيل تمدن بين‌المللي اسلامي هدف غايي انقلاب اسلامي ايران است. شرايط حاضر انقلاب به لحاظ دستاوردها در تمامي زمينه‌ها بايد روشن شود و با توجه به واقعيت حاضر تحليلي از حركت آينده انقلاب اسلامي، گفتمان‌هاي لازم، چالش‌ها و موانع آينده و... بدست داده شود. مسير حركت آينده انقلاب ترسيم و نوآوري‌هاي لازم در پايه‌هاي انقلاب مشخص شود. الگوي پيشرفت اسلامي ايراني، جنبش نرم‌افزاري و نهضت توليد علم، جنبش عدالتخواهي، نيروسازي و نخبه‌پروري سياسي از محورهاي بحث در اين بخش است.
انتهاي پيام/
 جمعه 1 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن