واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: روانبخش با تشريح مواضع انتخاباتي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه: تاكنون در بين نامزدهاي مطرح كسي بهتر از احمدينژاد را نشناختهايم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه گفت: معتقديم از بين كانديداهاي مطرح احمدينژاد به دو مولفه دين و مردم توجه جديتر دارد و در حال حاضر از بين كانديداهاي موجود از وي براي انتخابات آتي حمايت ميكنيم.
حجتالاسلام و المسلمين قاسم روانبخش در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) با بيان اينكه " در جريان انتخابات مجلس هشتم ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه در قالب جبهه متحد عمل كرد و در واقع اين ساز و كاري براي انتخابات مجلس هشتم بود" افزود: اما در جريان انتخابات رياست جمهوري قطعا ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه حضوري فعال در اين عرصه خواهد داشت و اظهار نظر ميكند.
وي ادامه داد: در جريان انتخابات مجلس ما شاهد تكثر كانديداهاي در حوزههاي انتخابيه بوديم و شناخت تمام نامزدها مشكل بود و در واقع هزينه سنگيني داشت تا ما براي اين انتخابات وارد استانها شويم، ولي در جريان انتخابات رياست جمهوري چون بحث بر سر انتخاب يك فرد است، از اين جهت ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه ميتواند در اين عرصه حضوري فعال داشته باشد و اظهارنظر كند.
وي با بيان اينكه " موضع ما در اين ارتباط مشخص است و استراتژي ما مانند گذشته خواهد بود" خاطرنشان كرد: ما در واقع از كسي حمايت ميكنيم كه بيشترين توجه و دغدغه را نسبت به دين و مردم داشته و در سطح عاليتر از بقيه قرار گرفته باشد. در واقع چنين شخصي مورد حمايت ما خواهد بود و تاكنون در بين نامزدهايي كه مطرح هستند كسي بهتر از احمدي نژاد را نشناختهايم و در واقع ايشان توجه جديتر و بالاتر نسبت به اين دو مولفه دارند.
سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه درباره حمايت همه اصولگرايان در جريان انتخابات رياست جمهوري دهم از احمدينژاد گفت: ما پيشبيني ميكنيم كسي كه واقعا اصولگرا و اين دو مولفه برايش مهم باشد و آنها را در نظر بگيرد، قطعا از احمدينژاد حمايت ميكند و اگر كسي بخواهد از فرد ديگري حمايت كند در واقع دغدغهها و اهداف ديگري برايش مطرح است نه دغدغههاي اصولگرايي.
وي به فرمايشات مقام معظم رهبري درباره دولت نهم، تعابيري مانند دولت مكتبي،احياگر ارزشهاي انقلابي، زنده كننده شعارهاي امام(ره) را مدالهاي افتخاري براي اين دولت دانست.
وي به عملكرد دولت نهم در عرصه سياست خارجي اشاره كرد و گفت: اين دولت كشور را از انزوا خارج كرد و اكنون ايران در صحنه بينالملل با عزت، افتخار و سربلند حضوري فعال دارد.
روانبخش همچنين به توفيقات دولت نهم در موضوع هستهيي اشاره و اظهار كرد: در واقع اين دولت موضع كشور را در اين ارتباط از حالت انفعال خارج كرد و اكنون ما موفق هستيم و دشمنانمان در انفعال قرار گرفتهاند و از طرف ديگر فرهنگ مهدويت و انتظار امام زمان(عج) را به معناي واقعي كلمه به حمدالله نه تنها در ايران بلكه در دنيا هم تبليغ و نهادينه كردند؛ رييسجمهور در سخنرانيهايشان در عرصه بينالمللي و داخلي مثلا در سازمان ملل ودانشگاه كلمبيا و.... مساله انتظار و موعود را مطرح و تبليغ كردند.
وي تاكيد كرد: بنابراين كسي كه ادعاي اصولگرايي داشته باشد قطعا بايد براساس اين دو مولفه تصميم بگيرد نه براساس گرايشهاي سياسي و جناحي خود.
سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه در ادامه گفتوگو با ايسنا درباره چگونگي حضور اين ستاد در عرصه انتخابات خاطرنشان كرد: ما قصد داريم در عرصه رسانهاي حضوري فعال داشته باشيم. از طرفي ديگر با نيروهاي خود در سراسر كشور و استانها ارتباط برقرار كرده و فعاليت خود را گسترش ميدهيم و در واقع ما با تمام نيرو فعاليت ميكنيم و ستادهايي كه در سراسر كشور داريم با ما همكاري خواهند كرد تا اين هدف محقق شود.
دبير سياسي هفته نامه پرتو به پيشنهاد اخير اين هفتهنامه مبني بر مناظره احمدينژاد و هاشميرفسنجاني اشاره كرد و گفت: به دنبال سخناني كه آقاي هاشمي در مشهد به خصوص در جمع دانشجويان ايراد كردند و فعال شدن ايشان و طرح اين مساله كه دوران مدارا با دولت نهم تمام شده و قرار است كه در مدت يك سال باقي مانده همين طوري با دولت برخورد شود، پيشنهاد كرديم كه اين گفتمان يك طرفه رييس مجلس خبرگان و رييس مجمع تشخيص مطلوب نيست. ايشان در سخنرانيهايشان مسايل جزيي مانند قطعي برق و گاز را در دولت نهم مطرح ميكنند در صورتي كه كه در دولت ايشان وضعيت به مراتب بدتري در اين ارتباط وجود داشت. ما شاهد قطعي برق در مدت ٧ الي ١٠ ساعت بوديم و مردم چنين تجربهاي را از زمان ايشان دارند و در استانهايي كه مردم گاز نداشتند در زمستان سرد، مردم در صفوف طولاني نفت ساعتها و حتي روزها ميايستادند. حال ايشان ميآيند و از دولت احمدينژاد به علت قطعي دو ساعته برق در تابستاني كه به اعتقاد خود آقاي هاشمي سال خشكسالي است، اين وضعيت در ٥٠ سال گذشته بيسابقه بوده، سدها خالي است، توربينها قدرت حركت ندارند، انتقاد كرده و دولت را ناكارآمد و ضعيف عنوان ميكنند؛ چراكه ما در روز دو ساعت قطعي برق داريم. يا به خاطر قطعي گاز در زمستان سردي كه آقاي هاشمي در نماز جمعه خود اعتراف كردند كه در ٥٠ سال گذشته سابقه نداشته، اين قطعي را نشان ضعف مديريت دولت بيان و انتقاد ميكنند، در صورتي كه اين نشان دهنده ضعف مديريت دولتهاي سابق است كه در استانهاي شمالي آمدند و گاز آنها را فقط از طريق تركمنستان تامين كردند و فكر نكردند كه اگر روزي تركمنستان گاز را قطع كند، چه وضعيت بحراني براي مردم و كارها در آن استانها پيش ميآيد. در واقع آنها بايد پاسخگو باشند.
وي افزود : وقتي اين اتفاق افتاد دولت نهم تمام امكانات خود را به كار بست و توانست ظرف مدت كوتاه يك ماهه شبكه لولههاي گاز شمال را به گاز سراسر كشور وصل كند. در حالي كه به نظر ميرسد بايد دولتهاي قبل پاسخگو باشند كه براي چنين روزي به فكر نيفتادهاند و فقط گاز تركمنستان را منبع تامين گاز استانهاي شمالي قرار دادهاند. اگر چنين حرف هايي نشانه ضعف مديريت باشد در واقع بايد به مديريت آقاي هاشمي در طول هشت سال چه نمرهاي داد كه مردم با مشكل گاز، سوخت و قطع برق با آن گستردگي مواجه بودند؟ از طرف ديگر با تورم بالايي روبرو بودند در سال ٧٤ تورم ٩٥/٤٩ درصدي بالاترين رقم تورم بود و در سالهاي پس و پيش آن با تورم ٢٨، ٢٩ و ٣٠ درصدي . بايد نمره چنين مديريت قويي را كه خاطرات تلخ آن را مردم فراموش نميكنند چند داد؟ آن شرايطي كه منجر به حركتهاي اجتماعي شديدي مانند ماجراي اسلامشهر، كوي طلاب مشهد و قزوين شد.
وي هم چنين ادامه داد: اينكه رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام ميآيد و به خاطر مساله قطعي گاز كه معلول سياستهاي دولتهاي گذشته بوده يا قطعي برق را كه به خاطر گرماي شديد تابستان و خشكسالي است ميآيد تمام فداكاريهاي دولت را زير سوال ميبرد چيز مطلوبي نيست.
وي گفت: ما براي روشن شدن و شفاف شدن مساله در آستانه انتخابات پيشنهاد داديم كه آقاي هاشمي به عنوان رييس كارگزاران در طي هشت سال و به معناي واقعي كلمه رييس دولت اصلاحات در طول هشت سال ـ چرا كه بيشتر وزراي كليدي دولت خاتمي نيز كارگزاراني بودند ـ در واقع وي از طرف دو دولت كارگزاران و خاتمي و مشاركت در يك مناظره مستقيم با آقاي احمدينژاد به عنوان رييسجمهور حضور پيدا كند و مناظره زندهاي داشته باشد؛ چراكه حرفهاي يك طرفه ايشان براي مردم خسته كننده است و بهتر است مناظرهاي برگزار شود تا در اين ميزگرد زنده مسائل بيان و مشخص شود كه چه كسي حرف براي گفتن دارد و در واقع اين ميتواند زمينه خوبي براي تصميمگيري مردم و گرايش مردم به افراد و احزاب در جريان انتخابات آتي باشد.اگر ايشان مايل هستند كه گرايش مردم را به سمت حزب كارگزاران و كانديداي حزب مشاركت سوق دهند بهترين راه اين است كه اگر منطق و استدلالي دارند در اين مناظره مستقيم شركت كنند.
وي ادامه داد: سال گذشته و در آن شرايطي كه ايشان حملات خود را به دولت نهم شدت بخشيده و گويي در سال گذشته مداراي خود را با دولت نهم تمام كرده بودند ـ گرچه در واقع مدارايي نبود ـ ما پيشنهاد كرديم كه آقاي احمدينژاد و ايشان مناظرهاي با يكديگر داشته باشند كه آقاي احمدينژاد اين مناظره را پذيرفت ولي آقاي هاشمي در برابر اين دعوت كه از سوي صاحب نظران نيز مورد حمايت قرار گرفته بود سكوت كرد و اكنون اميدواريم در اين مرحله كه در آستانه انتخابات رياست جمهوري دهم هستيم، آقاي هاشمي اين دعوت را پذيرفته وارد صحنه شوند و در جهت شفافسازي برآيند و از گفتمان يك طرفه بپرهيزند.
انتهاي پيام
جمعه 1 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]