تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802817058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بوعلي سينا پشتوانه فرهنگ ايراني است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بوعلي سينا پشتوانه فرهنگ ايراني است
داخلي. فرهنگي. ابن سينا
درحالي كه اول شهريور، سالروز ولادت شيخ‌الرييس بوعلي‌سينا دانشمند و طبيب بزرگ ايراني به‌عنوان روز پزشك نام گرفته‌است، مسوولان و دست اندركاران رسانه‌اي و مطبوعات استان همدان عقيده دارند آشنايي جوانان و نوجوانان با اين حكيم كافي نيست.

آنان مي‌گويند : در عصر اطلاعات تنها با اتكا به ابزارهاي اطلاعاتي همچون اينترنت، رايانه، روزنامه، هفته‌نامه و مطبوعاتي از اين قبيل مي‌توان انديشمندان را بهتر به جامعه معرفي كرد.

به گفته اين افراد صاحب نظر، رسانه‌هاي گروهي امروز بيشترين نقش را در تنوير افكار عمومي بر عهده دارند و مي‌توانند در شناساندن و ترويج افكار و عقايد عالمان و انديشمندان موثر واقع شوند.

به باور اصحاب قلم ورسانه ، شيخ‌الرييس بوعلي‌سينا نيز يكي از
انديشمنداني است كه پدر بسياري از علوم ناميده شده و بازشناسي آثار و عقايد او براي جامعه امروزي لازم است.

رييس خانه مطبوعات همدان دراين‌باره گفت: مطبوعات مي‌توانند به عنوان يك حلقه ارتباطي بين مردم و مراكز تحقيقاتي عمل كرده و نتايج تحقيق‌ها و پژوهش‌هاي اين مراكز را به اطلاع مردم برسانند.

"محمدرضا عارف" اضافه كرد: مطبوعات اين استان ظرفيت انتقال چنين مطالبي را دارند و مراكزي همچون بنياد بوعلي‌سينا بايد نتايج پژوهش‌هاي خود را در اختيار مطبوعات قرار دهند.

وي گفت و گو با انديشمندان كشورهاي ديگر را نيز لازم دانست و افزود:
با توجه به اينكه شيخ يك شخصيت جهاني است بايد با محققان و انديشمنداني از سراسر جهان در خصوص او گفت و گو كرد و نظر آنها را در اين خصوص جويا شد.

سردبير هفته‌نامه محراب نيز اظهار داشت: نبايد با شخصيت‌هاي فرهنگي و علمي به صورت اسطوره‌هاي دست نيافتني برخورد كنيم بلكه بايد انديشه و عقايد آن‌ها را كاربردي كرده و در اختيار مردم گذاشت.

"مهدي طاهري" اظهار داشت: بايد شخصيت‌هايي همچون بوعلي‌سينا كه پشتوانه فرهنگ ملي هستند را معرفي و انديشه‌ها و ديدگاه‌هاي آن‌ها را نقد كرد و با كمك رسانه‌ها در اختيار مردم قرار داد.

وي اضافه كرد: رسانه‌ها يكي از محورهاي اساسي تاثيرگذار بر مردم و عاملي در انتقال مفاهيم در جامعه به شمار مي‌روند.

سردبير خبرگزاري ايسنا در همدان نيز رسانه‌ها را يكي از ابزارهاي انتقال مفاهيم دانست و افزود: رسانه‌ها به خصوص رسانه ملي (صدا و سيما) به علت تاثيرگذاري خاصي كه در جامعه دارد مي‌تواند در شناساندن مفاخر ملي انديشمندان و عالمان موثر باشد.

"فاطمه عزيزي‌هرمز" تصريح كرد: نقد شخصيت‌هاي علمي فلسفي و ديني در صدا و سيما به ويژه شبكه چهار سيما كه داراي مخاطب خاص است و ساخت فيلم‌هايي در خصوص ناشناخته‌هاي بوعلي‌سينا در معرفي هرچه بيشتر شيخ به مردم اهميت دارد.

عزيزي همچنين بر ساخت انيميشن‌هايي با موضوع شيخ تاكيد كرد و يادآور شد:
انتشار مجله‌هاي تخصصي با موضوع بوعلي‌سينا نيز لازم است.

اين خبرنگار همداني تاكيد كرد: گنجاندن ستون‌هايي با عنوان معرفي مفاخر ملي در روزنامه‌ها و هفته‌نامه‌ها نيز ضروري است همچنين مي‌توان از تجربيات، پژوهشگران و رسانه‌هاي خارجي در اين خصوص بهره گرفت چرا كه آن‌ها در شناساندن بوعلي‌سينا قوي عمل كرده‌اند.

وي استفاده از سوالاتي در خصوص زندگي‌نامه و انديشه‌هاي شيخ در مسابقه هاي مختلف كه در صدا و سيما يا توسط شهرداري در سطح شهر برگزار مي‌شود نيز تاكيد كرد.

مدير مسوول روزنامه همدان پيام نيز رسانه‌ها را عاملي مهم در معرفي مفاخر ملي معرفي و اظهار كرد: مطبوعات به ويژه مطبوعات محلي با پرداختن به شخصيت بوعلي‌سينا و ترويج افكار او مي‌توانند شيخ را به مردم معرفي كنند.

"نصرت‌اله طاقتي‌احسن" بر تهيه فيلم در زمينه‌هاي مختلف شخصيتي، زندگي شيخ و پخش آن از طريق رسانه‌ها، همچنين انتشار نتايج تحقيق‌ها و پژوهش‌ها در معرفي حجت‌الحق به نسل جديد تاكيد كرد.

وي ياد آور شد: رسانه‌هايي كه در عرصه ملي و بين‌المللي فعاليت مي‌كنند نيز نبايد از معرفي بوعلي‌سينا غافل شوند بلكه با پرداختن به ابعاد شخصيتي شيخ، مردم كشور و جهان را نسبت به انديشه‌هاي وي آگاه كنند.

فرزاد سپهر يكي از خبرنگاران مطبوعات استان همدان معتقد است : تثبيت جايگاه بنياد بوعلي‌سينا به معني تثبيت جايگاه شيخ است بنابراين بنياد بايد به صورت تخصصي به نشر و ترويج افكار بوعلي‌سينا بپردازد.

وي اضافه كرد: صدا و سيما، خبرگزاري‌ها و روزنامه‌ها نيز به عنوان اصلي ترين كانال‌هاي ارتباطي مردم مي‌توانند در انتقال يافته‌هاي بنياد و معرفي شيخ به خوبي ايفاي نقش كنند.

سپهر مردمي كردن بوعلي‌سينا را يكي از راه‌هاي شناخت شيخ مي‌داند و معتقد است: مي‌توان با نقل داستان‌هايي از زندگي حكيم در رسانه‌ها او را بيش از پيش به ديگران معرفي كرد.

اين خبرنگار بر معرفي آرامگاه بوعلي‌سينا نيز تاكيد كرد و گفت: آرامگاه بوعلي‌سينا كه در يكي از ميدان‌هاي اصلي شهر بنا شده و افراد زيادي روزانه از كنار آن عبور مي‌كنند و مي‌توان با معرفي نحوه و علت ساخت بنا با چنين شكل هندسي به معرفي هر چه بيشتر شيخ همت گماشت.

مدير مسوول هفته‌نامه آواي الوند نيز بر توليد برنامه‌هايي با موضوع شيخ براي معرفي او به جامعه تاكيد كرد و افزود: صدا و سيما مي‌تواند با پخش برنامه‌هاي مختلف در طول سال به معرفي آثار و افكار بوعلي‌سينا اقدام كند.

"سيد عباس يادگاري" اختصاص صفحه‌اي با عنوان مفاخر علمي، فرهنگي و هنري در مطبوعات را لازم دانست و خاطر نشان كرد: حجت‌الحق يكي از بزرگان هزاره اخير و افتخار مردم استان همدان است بنابراين مطبوعات محلي بايد نشريه هاي خود را در راستاي معرفي شيخ منتشر كنند.

وي افزود: حتي رسانه و مطبوعات ملي نيز بايد در سطح كلان كشور دست به اين اقدام مهم بزنند تا شيخ براي همگان شناخته شود.

وي بر اجراي برنامه‌هاي مختلف در مدارس نيز تاكيد و اظهار كرد: هم اكنون در مدارس برنامه خاصي براي معرفي شيخ صورت نگرفته است كه مي‌توان با گنجاندن مطالبي با موضوع شناساندن آثار، افكار و زندگي‌نامه شيخ در كتاب هاي درسي، دانش‌آموزان را بيش از پيش با بوعلي‌سينا آشنا كرد.

وي اضافه كرد: رسانه‌ها ابزارهاي انتقال مفاهيم در هر جامعه به شمار مي روند كه مي‌توان با تخصصي كردن يا بهره‌گيري از حوزه‌هاي تخصصي آن‌ها بوعلي سينا را به مردم معرفي كرد.

وي گفت: اين رسانه‌ها حتي مي‌توانند در بررسي و نقد افكار و انديشه‌هاي شيخ نيز موثر باشند، بنابراين مي‌توان با وجود فعاليت بيش از ‪ ۱۰‬خبرگزاري، روزنامه، هفته‌نامه و ماهنامه با مخاطب خاص و عام در اين استان، بوعلي سينا را به عنوان يكي از مفاخر ملي شخصيت شناخته شده در جامعه دانست.ك/ ‪۴‬ ‪۱۱۳۹/۵۷۵/۷۵۱۹‬
 پنجشنبه 31 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن