واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: واكنش سخنگوي حزب اعتماد ملي به سخنان رضا خاتمي؛گراميمقدم: چگونه ميشود سخن از ائتلاف گفت و نظر خود را بر ديگران تحميل كرد
سحام نيوز: سخنگوي حزب اعتماد ملي در واكنش به اظهارات رضا خاتمي درباره نحوه ورود حزب مشاركت به انتخابات رياستجمهوري گفت: اينكه ايشان گفتهاند اگر به هر دليلي جناب آقاي خاتمي نيايد، حزب مشاركت وارد صحنه نخواهد شد و ما هيزم تنور انتخابات نميشويم و راه خود را ميرويم، حال ضمن احترام به نظر آقاي رضا خاتمي، سوال ما از دوستان مجمع روحانيون و مشاركت آن است اگر حزب مشاركت تصميم خود مبني بر آنكه اگر به هر دليلي نامزدشان نيايد، وارد انتخابات نخواهند شد، گرفته، پس چرا در جلسات ائتلاف شركت ميكنند؟ آيا با اين روند، حضور و همفكري و اخذ تصميم مشترك زير سوال نميرود. اسماعيل گراميمقدم گفت: به نظر ميرسد اينكه حزبي قبلا تصميم گرفته و حالا وارد گفتوگو شده، اساس ائتلاف را زير سوال ميبرد.
اساساً شما ديديد در مجلس هشتم بهدنبال ائتلاف روشمند بوديم كه هيچ گروه و جرياني آسيب نبيند و هماكنون نيز توجيه نداريم كه چگونه ميشود هم سخن از ائتلاف گفت و هم نظر خود را بر ديگران تحميل كرد. هرچند ممكن است كانديداي ما حزبي باشد، اما دولت ائتلافي تشكيل خواهيم داد و از همه گروهها و همه نيروها چه اصلاحطلب، چه غيراصلاحطلب براي تشكيل دولت ائتلافي استفاده خواهيم كرد. گراميمقدم افزود: اينكه ما در جلسات مجمع روحانيون شركت ميكنيم به دعوت جناب آقاي موسويخوئينيها بوده و به خاطر سوابق، تلاشها و اهميت مجمع روحانيون است. ما اعتقاد داريم هر گاه و در شرايط مختلف مجمع وارد صحنه شده و نقش اساسي در شكلگيري انتخابات ايفا كرده است، شاهد موفقيت بوديم. در انتخابات مجلس سوم و دوم خرداد و بعد از آن نيز همين روند را مشاهده نموديد. در دوم خرداد شاهد بوديم با تلاشهاي مجمع به دبيركلي آقاي كروبي، آقاي خاتمي وارد صحنه شد و آن نتيجه براي اصلاحطلبان و مردم به دست آمد. ما بارها اعلام كرديم كه بهدنبال همگرايي هستيم و اكنون نيز در جلسات مجمع شركت ميكنيم تا با تبادل نظر بتوانيم براي رسيدن به يك تصميم مطلوب تلاش كنيم. از سويي همانطور كه بسياري از بزرگان از جمله آقاي ناطقنوري ضرورت تشكيل دولت وحدت ملي را براي برونرفت از وضع موجود مطرح كردهاند، ضرورت دارد اصلاحطلبان به يك اتحاد و تفاهم حداكثري دست يابند و اكنون نيز اصلاحطلبان براي رسيدن به اين مطلوب در تلاش هستند.
وي تصريح كرد: طبيعي است كه در كشور ما احزاب داراي شناسنامه و با فراگيري گسترده كم هستند. حزب اعتماد ملي عليرغم گذشت تنها 3 سال از تشكيل و آن هم در دوري كامل از قدرت در سراسر كشور فعال بوده و تاكنون بيشترين كاركرد حزبي ازجمله حضور در رسانهها، فعاليت در انتخابات سراسري متعدد از جمله دوره چهارم خبرگان، مجلس هشتم و شوراي شهر سوم را داشته است و نشان ميدهد كه حزب اعتماد ملي با برنامههاي مدون و كارشناسيشده در حال پيشبرد برنامهها و اهداف حزبي است. سخنگوي حزب اعتماد ملي تاكيد كرد: اينكه ما برخلاف بسياري از احزاب كه فعاليت آنها منوط به حضور در قدرت بوده، توانستهايم با اين وسعت در كشور فعال شويم و در تمام استانها و بسياري از شهرستانها داراي دفتر مشخص و با تابلوي معلوم هستيم و پيوسته در دفاتر، كميتهها و شاخههاي مختلف درصدد ارزيابي موضوعات مهم كشوري و منطقهاي هستيم، نقطه قوت است. وي افزود: اما هر حزبي مشي خود را دارد. ما براي احزاب كوچكتر و غيرفعالتر احترام قائل هستيم. در خصوص اينكه گفتهاند ما تصميم ميگيريم و ديگران دنبال ما هستند، بايد عرض كنم در مجموعه اعتماد ملي همه به آزادانديشي، مردمسالاري و حفظ حرمت همه نهادهاي مدني معتقد هستند و در اين ميان قائل به نقش منحصر به فرد نيستيم و دامنه دموكراسي را وسيع و محترم ميشماريم.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
پنجشنبه 31 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]