تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816468431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زالو درمانی


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/9/17/2284_878.jpg

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/9/17/2285_707.jpg

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/9/17/2286_738.jpg

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/9/17/2287_200.jpg

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/9/17/2288_475.jpg

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/9/17/2289_551.jpg

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/9/17/2290_772.jpg


حتما در صدد تهیه مطلب جامعی هم در این زمینه هستم;)

زالو درمانی

http://www.parsiteb.com/images/normall/zaloo.jpg
تیتر : زالو درمانی
خلاصه : تاریخچه زالو درمانی، جایگاه و مصارف آن در طب جدید و مسایلی در این رابطه
متن کل خبر : استفاده از زالوی طبی (Hirudo Medicinalis) در درمان بیماری‌ها سابقه‌ای به قدمت مصر باستان داشته، و در طب نوین نیز در سال‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۴۰ به کار گرفته می‌شده است. در دو دهه اخیر جهت درمان بسیاری از بیماری‌های از جمله مشکلات قلبی عروقی، واریس پاها و جراحی‌های بسیار ظریف از این کرم خونخوار استفاده‌های فراوانی شده است. همچنین استفاده از خواص ضدالتهابی، ضددردی و ضدعفونی‌کننده بزاق آن نیز در مشکلات اسکلتی و مفاصل مورد توجه قرار گرفته است.
آن‌چه می‌تواند چنین روند فزاینده‌ای از کاربرد زالو را توجیه کند، کشف خواص برخی از مواد پروتئینی و آنزیمی بزاق آن می‌باشد که به شرح زیر توضیح داده می‌شود:
ـ خاصیت بی‌حس‌کنندگی: باعث کاهش درد موضعی هنگام نیش زدن می‌شود که عمدتاً به دلیل وجود ماده هیرودین (Hirudin) است.
ـ خاصیت گشادکنندگی عروق: به دلیل وجود ماده هیستامین است.
ـ خاصیت ضدانعقادی: به دلیل وجود آنزیم هیالورونیداز موجود در بزاق زالو می‌باشد. این آنزیم خاصیت آنتی بیوتیکی و حل کردن موکوس بسیار قوی دارد به طوری که در درمان گلوکوم هم بسیار موثر است.
ـ خاصیت آنتی بیوتیکی: که اخیراً مورد توجه بسیاری قرار گرفته و روی بیماری‌های ناشی از استاف طلایی و میکروب سل و اسهال خونی و دیفتری موثر است.
ـ خاصیت ضدالتهابی و ضدلخته‌ای
محل نیش حیوان به شکل Y می‌باشد و هنگام گزش فرد درد بسیار خفیفی احساس می‌کند. زالو در حین مکیدن خون، بزاق خود را به بدن فرد تزریق می‌کند و در اثر مکش خون ۵ تا ۱۰ برابر افزایش وزن پیدا می‌کند.
در بسیاری از کشورهایی که از زالو برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود. مکان‌های خاص جهت پرورش زالو به طریق بهداشتی و استریل وجود دارد، تا احتمال انتقال بیماری‌های خونی نظیر هپاتیت و ایدز به صفر برسد.

زالو درماني پديده اي نوين در پزشكي امروز


http://www.parsiteb.com/images/normall/dba10edf2.jpg
تیتر : زالو درماني پديده اي نوين در پزشكي امروز
خلاصه : بررسی زالو درمانی از دیروز تا امروز
متن کل خبر : موسسه تحقيقات حجامت ايران برغم اينكه برخي از انواع زالو فوق العاده خطرناك و بيماريزا است امروزه گونه هاي متعددي از زالوها وجوددارند كه اثرات درماني جالب توجهي دارند.

به گزارش سلامت نيوز به نقل از موسسه تحقيقات حجامت ايران ؛‌ البته منظور از اين مبحث ، زالوهاي طبي هستند كه مشخصه آنها نوارهاي سبز زيتوني تا سبز لجني در پشت آنها است . زالوهاي سياه رنگ يا سرمه اي رنگ و يا زالوهاي بسيار درشت ( بزرگ تر از 12 سانتي متر) اغلب نامناسب و خطر ناك اند.

زالو از دو هزار و 500 سال قبل در ايران، هند، يونان و روم و سپس در اروپا مورد استفاده پزشكي داشته است .
در قرن نوزدهم از اين جانور كوچك براي درمان هر دردي از جمله سر درد، تب ، زخم هاي عفوني شده ، دمل و آبسه استفاده مي شده است .

بزاق زالو، به دليل اثر ضد انعقادي هيرودين امروزه در تحقيقات جديد ثابت شده كه پس از عمل جراحي آنژيوپلاتسي قلب و بطور كلي در بيماري هاي كرونري قلب، مي تواند نقش موثري ايفا كند و ريسك جراحي و خطر حملات قلبي را به حداقل كاهش دهد.

در هندوستان 20 بيمار با واريس اندام تحتاني ( پيشرفته) داوطلب زالو درماني شده و پاسخ درماني شگفت آوري مشاهد شده و تمامي 20 نفر ( صد در صد بيماران مورد مطالعه) كاملا درمان شدند.

ماده "آنتي كوآگولان"‌(ضد انعقادي) كه در بزاق زالو موجود است بنام "هيرودين"‌موجب رقيق شدن خون، باز شدن عروق بسته و بالطبع افزايش خون رساني و اكسيژناسيون موضع مي شود.

پيش بيني مي شود حداقل يكصد نوع ماده ويژه با اثرات درماني گوناگون توسط زالو ترشح ميشود . اكنون در شمار كثيري از كلينيك هاي معتبر اروپا و آمريكا از زالو براي رقيق شدن خون متعاقب آنژيوپلاستي قلب، گرافت هاي پوستي و پيوند اعضا ( براي تسريع خونرساني موضع و پيشگيري از انعقاد خون در عروق) ، واريس ، ضايعات پوستي و زيبايي پوست و حتي تقويت سيستم ايمني بدن ، استفاده طبي بعمل مي آيد.

محققان هندوستان طي بررسي هاي علمي متوجه شدند كه زالو ، خون سياهرگي مملو از دي اكسيد كربن را به خون شرياني حاوي O2 اكسيژن ترجيح مي دهد و در مكيدن خون ، عروقي را انتخاب مي كند كه داراي غلظت بالاتر و خون فاسد تر باشند.

زالو از سويي خون آلوده و فاقد اكسيژن را تخليه مي كند و از سوي ديگر بزاق خود را كه حاوي ماده اي ضد انعقاد و آنتي كوالاگون (هيرودين) و احتمالا بيش از يكصد نوع ماده Bioactive ديگر است به موضع تزريق مي كند . يعني دو عمل تصفيه خون و ترقيق خون را همزمان انجام مي دهد و بالطبق اين خون سالم سازي شده به كنترل عفونت ها و عملكرد بهتر سلول هاي دفاعي خون و سيستم ايمني و افزايش اكسيژناسيون بافت ها منجر خواهد شد.
هر زالو طي مدت 15 تا 60 دقيقه پنج تا 15 ميلي ليتر خون مي مكد كه 10 برابر حجم بدن خود را تشكيل مي دهد .
خونريزي پس از جدا شدن زالو دو تا 10 ساعت طول مي كشد . ماده بي حسي تزريق شده توسط زالو در موضع ، سبب از بين رفتن درد حين نيش زدن و مكيدن خون مي شود.

*** صادرات زالو

كشورهايي نظير روسيه و انگلستان از ره آورد صادرات زالو درآمد ارزي هنگفتي براي اقتصادشان فراهم كرده اند. در طب سنتي ايرانيان كاربرد زالو بسيار وسيع بوده و در بيماري هايي همچون بيماري هاي خوني و عفوني، فشار خون، سكته قلبي، بيماري هاي چشمي، پوستي، واريس، بواسير و آبسه هاي چركي مورد استفاده قرار گرفته است.

بر اساس سازمان بيو فارم انگلستان اين كشور در سال 2004 حدود چهار ميليارد زالو به ارزش هر يك عدد يك و نيم پوند به خارج صادر كرده است ( با ارزش و سود شش ميليارد پوند يا حدود 10 ميليارد دلار!) .

در تركيه نيز كنار بانك خون، بانك زالو وجود دارد و اكثر كشورهاي اروپايي مشتري دايم خريد زالوهاي طبي از اين كشور هستند.

*** در ايران ديروز

در طب عاميانه مردم ايران ، زالو همانند حجامت و فصد بعنوان يك رفتار درماني و پيشگيري پذيرفته شده و شناخته شده حضور داشته است و مردم شهر و روستاي ايران مي دانستند كه علاج بسياري عفونت ها و زخم ها و كسالت هاي بدن با زالو اندازي ممكن است .

"حكيم جرجاني" در كتاب سوم ذخيره خوارزمشاهي اشاره به نحوه استعمال زالو و جايگاه درماني آن كرده و منفعت زالو اندازي را بيشتر در بيماري هاي پوستي مي داند و معتقد است ابتدا بايد تن را با فصد و مسهل پاكيزه كرد و سپس زالو انداخت.

شيخ الرييس ابن سينا نيز باب مبسوطي پيرامون زالو دارد و مي گويد :‌" از زالوهايي كه كرك ريز و نمر دارند يا لاجوردي رنگ هستند پرهيز كنيد زيرا دچار غشي ، خونريزي ، تب ، سستي و قرحه هاي بدخيم خواهيد شد . از زالوهايي استفاده شود كه در آب هاي خزه دار كه محل زيست قور باغه ها ست نمو كدره و نه زالويي كه در آبهاي گل آلود سياه بوده است ."

ابن سينا همچنين زالو را بهتر از "حجامت "‌ در بيرون آوردن خون تباه از عمق بدن مي داند و اضافه مي كند: زالو را ابتدا سرازير نگهداريد تا استفراغ كند و محتويات شكمش بيرون آيد . سپس اندكي خون بره به او بدهيد . سپس مواد چسبنده و كثيف بدن او را با بوراكس پاك كنيد ( استفاده از مواد صابوني عطر دار مضر است) و جايي را كه مي خواهيد زالو بگذاريد با دست مالش دهيد تا سرخ شود . اگر جاي زالو انداختن را با گل سر شور يا خون اندود كنند زالو بهتر مي چسبد . بهتر آن است كه پس از جدا شدن زالو، محل گزش او را حجامت بر نهيد."

*** ايران امروز

به گفته يك عضو موسسه تحقيقات حجامت ايران ، نماينده WHO ( سازمان جهاني بهداشت)‌ در سال 1379 در زمينه كنگره بين المللي طب سنتي و مفردات پزشكي تهران ، از چند اتاق عمل مجهز بيمارستان هاي مطرح و در جه يك ايران بازديد كرده بود و گفته بود : اتاق عمل هاي شما ناقص است زيرا جايي براي نگهداري زالو و كاربرد زالو نديدم!

در زمان حاضر در شهر تهران در برخي بيمارستان هاي فوق تخصصي ، جراحان مشهور و صاحب سبك، در جراحي هاي ترميمي خود از زالو درماني كمك مي گيرند.

تاكنون در جهان سه هزار مقاله علمي پيرامون زالو و زالو درماني ثبت شده كه در موسسه تحقيقات حجامت ايران دو هزار و 500 مقاله آن به فارسي ترجمه شده است.

بر اساس مقالات پزشكي داخل و خارج كشور برخي سرطان هاي بدخيم نظير ملانوما ، اگزماي پوستي، سكته هاي مغري و قلبي، فشار خون ، سلوليت ، كمر درد و دردهاي سياتيكي ، آرتروز زانو،‌ مشكلات شنوانيي ، زخم معده، هماتوم ، ضعف اعصاب و وسواس از جمله بيماري هايي محسوب مي شوند كه مي توانند با زالو درمان شوند .






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن