واضح آرشیو وب فارسی:موج: اولتيماتوم سردار رويانيان: رانندگاني كه شئونات اجتماعي را رعايت نكنندبه مراجع قضايي ميروند
------------
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به اينكه از نظر راهور ناجا اكثر خودروهاي ايران ايمني ندارند، به توليدكنندگان خودرو اولتيماتوم داد: در صورت ادامه اين وضعيت و عدم رفع مشكلات ايمني، در سال آينده خودروهاي ناايمن را به مردم معرفي ميكنيم.
سردار محمد رويانيان، رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت روز چهارشنبه با تاكيد بر اينكه موضوع «ترمز» خودروها موضوع مرگ و زندگي است، تاكيد كرد: تا چه زماني بايد نقص ترمز و كمربند خودروها را تحمل كنيم؟ تا كي بايد خودروهايي با ترمزهاي قديمي در كشور توليد شود؟ از سوي ديگر تا چه زماني بايد تحمل كنيم و ببينيم سقف برخي خودروها به دليل ضعيف بودن در هنگام واژگوني باعث مرگ و مير ميشود؟
سال آينده اعلام ميكنيم كه كدام خودروها ايمني ندارند تا مردم نخرند
وي با اشاره به اينكه مسأله خودروهاي غيرايمن يكي از مشكلات پيش روي ماست افزود: شاخصها و شناسههاي ايمني خودروها در حال طراحي است كه بر اين اساس در سال آينده اعلام ميكنيم كه كدام خودروها ايمني ندارند تا مردم نخرند و يا در جادهها از آنها استفاده نكنند! چرا كه ديگر نميتوانيم تحمل كنيم مردم جان خود را بيجهت از دست بدهند.
راهور ناجا از توليد موتورسيكلتهاي ارزان فاقد ايمني جلوگيري ميكند
20 درصد مرگ و مير تصادفات كشور مربوط به موتورسيكلت سواران است
بايد ميزان توليد موتورسيكلت مشخص شود
رييس پليس راهور ناجا با اشاره به وضعيت توليد موتورسيكلت در كشور گفت: متاسفانه موتورسيكلتها مانند قارچ در ايران روييدهاند و با قيمتهاي بسيار ارزان و فاقد ايمني در اختيار جوانان قرار ميگيرد.
وي تاكيد كرد: راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي از توليد موتورسيكلتهاي ارزان فاقد ايمني جلوگيري ميكند.
به گزارش ايسنا، سردار رويانيان با اشاره به اينكه نبايد از موتورسيكلت در همه جا استفاده شود، افزود: نبايد از موتورسيكلت در جادههايي همچون چالوس، اتوبانها، آزادراهها و بزرگراهها و... استفاه شود.
وي با اشاره به اينكه متاسفانه موتورسيكلتهاي ارزان قيمت و فاقد ايمني در كشور توليد ميشوند، افزود: اين در حاليست كه در برخي استانها بيش از 40 درصد كشتهشدگان تصادفات رانندگي موتورسيكلت سوارند و در مجموع نيز حدود 20 درصد مرگ و مير تصادفات كشور مربوط به موتورسيكلت سواران است.
رييس پليس راهور ناجا با تاكيد بر ضرورت نظارت بر توليد و فروش موتورسيكلتها در كشور گفت: بايد مشخص شود ميزان توليد موتورسيكلت در سال بايد چقدر باشد نه اينكه بي حساب و كتاب موتورسيكلت توليد كنيم.
40 درصد متوفيان حوادث رانندگي در تصادفاتي كشته ميشوند كه يك طرف آنها كاميون يا اتوبوس است
وزارت راه 2 سال است با GPS بر روي كاميونها مقاومت ميكند
سردار رويانيان با تاكيد بر اينكه راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي از اين پس به سراغ وسايل مرگ آفرين ميرود افزود: متاسفانه 40 درصد متوفيان حوادث رانندگي در تصادفاتي كشته ميشوند كه يك طرف آنها كاميون يا اتوبوس است. اين درحالي است كه هيچ سيستم كنترلي بر روي كاميونها نبوده و علي رغم تلاش پليس براي نصب GPS بر روي اين وسايط نقليه دو سال است كه مقاومتها از سوي وزارت راه براي نصب اين وسيله ادامه دارد.
وي با يادآوري اين كه هماكنون بيش از 90 درصد اتوبوسهاي بينشهري، 40 درصد سواريهاي بينشهري و حدود 15 درصد وانتبارها در كشور مجهز به GPS شدهاند، تصريح كرد: اين در حاليست هنوز نتوانستهايم به دليل مقاومتهاي موجود بر روي 300 هزار كاميون فعال در كشور اين سيستم كنترلي را نصب كنيم.
ديگر جريمه رانندگان بس است؛ بايد عامل راه و خودرو هم جريمه شوند
80 درصد مرگ و مير تصادفات مردادماه مربوط به خودروهاي فرسوده و داراي نقص فني بوده است!
موتورسيكلتها و خودروهاي فرسوده و داراي نقص فني، مرگآفرين وسايط نقليه كشور
رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اينكه نبود مديريت مهمترين مشكل در عرصه حمل و نقل درونشهري است گفت: ديگر بس است كه فقط رانندگان جريمه شوند بلكه بايد عامل راه و خودرو هم جريمه شوند.
وي با اشاره به اينكه يكي از دلايل تصادفات مرگ آفرين در مردادماه نقص فني وسايط نقليه و خودروهاي فرسوده بوده است افزود: 80 درصد مرگ و مير تصادفات در مردادماه سال جاري مربوط به خودروهاي فرسوده و داراي نقص فني بوده است.
سردار رويانيان تاكيد كرد: هم اكنون در كشور دو وسيله مرگ آفرين است يكي موتورسيكلتها و ديگري خودروهاي مدل پايين، فرسوده و داراي نقص فني.
جريمه، توقيف گواهينامه و خودرو در انتظار رانندگان متخلف در روزهاي آخر مسافرتهاي تابستاني
معرفي به مراجع قضايي رانندگاني كه رعايت شئونات اجتماعي را نكرده و صداي موسيقي خود را زياد ميكنند
رييس پليس راهور ناجا در ادامه با اشاره به اينكه پيشبيني در 12 روز آينده بيشترين سفرهاي تابستاني آنهم با نوعي استرس و نگراني روي ميدهد افزود: آمارها نشان ميدهد بيشترين حوادث رانندگي در اين ايام رخ داده است.
وي با اشاره به اينكه بيش از سه هزار نفر در شهريور 85 در تصادفات كشته شدند افزود: آمارها نشان ميدهد در اين مدت روزانه بيش از 100 نفر كشته شدهاند كه اين رقم در شهريور ماه سال گذشته افزايش يافت و احساس ميكنيم پيك حوادث رانندگي در كشور امسال اواخر مرداد و اوايل شهريور ماه باشد، لذا پليس با جديت با تخلفات بدون هيچ اغماضي در اين مدت برخورد ميكند.
به گزارش ايسنا، سردار رويانيان با اشاره به اينكه جريمه، توقيف گواهينامه و خودرو در انتظار رانندگان متخلف خواهد بود به رانندگان توصيه كرد: ضمن اجتناب از مسافرت با خودروهاي داراي نقص فني و فرسوده از سبقت و سرعت غيرمجاز خودداري كرده و در زمان خوابآلودگي، استرس و اضطراب به هيچ عنوان رانندگي نكنند.
وي با اشاره به اينكه برخي رانندگان متاسفانه شئونات اجتماعي را رعايت نميكنند، گفت: رانندگاني كه رعايت شئونات اجتماعي را نكرده و صداي موسيقي خود را زياد ميكنند به مراجع قضايي معرفي ميشوند چرا كه طي روزهاي گذشته شكايتهاي فرواني از سوي شهروندان در اين خصوص داشتهايم.
در برخي شهرها عليرغم افزايش دو برابري تاكسيها و اتوبوسها طي دو سال گذشته، مردم همچنان سرگرداند
مديران شهري به جاي پرداختن به موضوعات حاشيهاي و جوسازي، جدا به فكر مردم باشند
هيچ مانعي براي كمك به شهرداري تهران و كلانشهرها وجود ندارد
رييس پليس راهور ناجا در ادامه به نزديكي آغاز سال تحصيلي جديد اشاره كرد و گفت: متاسفانه در برخي شهرهاي كشور علي رغم افزايش دو برابري تاكسيها و اتوبوسها طي دو سال گذشته مردم سرگرداند كه اين امر نشان ميدهد از حداكثر ظرفيت تاكسي و اتوبوس در اين شهرها استفاده نمي شود.
وي با اشاره به توقيف 170 دستگاه ون و حدود 350 دستگاه تاكسي در ظرف يك روز در يكي از شهرهاي كشور به دليل تخلف در سوار نكردن مسافر گفت: به مديران شهري توصيه ميكنيم به جاي پرداختن به موضوعات حاشيهاي و جوسازي، جدا به فكر مردم باشند.
رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت با اعلام آمادگي اين ستاد براي رفع مشكلات حمل و نقل عمومي در آستانه سال تحصيلي جديد گفت: هيچ مانعي براي كمك به شهرداري تهران و كلانشهرها وجود ندارد، لذا توصيه ميكنيم به جاي پرداختن به مسايل حاشيهاي به متن وارد شوند.
وي در عين حال تاكيد كرد: با توجه به افزايش سفرها همزمان با اول مهرماه طبعا افزايش بار ترافيكي طبيعي است.
تقاضاي مصرف روزانه بنزين در كشور نسبت به سال گذشته حدود 8 ميليون ليتر افزايش يافت
حداقل يكصد پمپ بنزين و پمپ گاز ديگر در تهران نياز است
رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت همچنين با اشاره به اينكه سالانه بيش از يك ميليون دستگاه خودرو به چرخه حمل و نقل در كشور اضافه ميشود، افزود: آمارها نشان ميدهد تقاضاي مصرف روزانه بنزين در كشور نسبت به سال گذشته حدود 8 ميليون ليتر افزايش داشته است.
وي با اشاره به اينكه تنها طي 5 سال گذشته شمار خودروها در كشور 2 برابر و شمار موتورسيكلتها 5/2 برابر افزايش يافته است افزود: اين در حاليست كه شمار پمپ بنزينها از 117 پمپ بنزين در سال 55 در تهران به 110 پمپ بنزين در سال جاري كاهش يافته است. اين در حاليست كه در اين مدت شمار خودروها در كشور 10 برابر و جمعيت 3 برابر شده است حال ميگويند چرا صف در پمپ بنزينها وجود دارد؟!
به گزارش ايسنا، رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت در خصوص علت افزايش صفهاي پمپ بنزين گفت: در كنار كمبود پمپ بنزينها، بنزين فروشي، كاهش تعداد كارگران پمپ بنزينها، عدم مديريت صحيح جايگاهها، قطعي برق و نقص فني برخي از آنها نيز مزيد بر علت شده است.
وي با تاكيد بر اينكه بايد نهضت پمپ بنزين و جايگاهسازي در كشور آغاز شود افزود: در تهران حداقل يكصد پمپ بنزين و پمپ گاز ديگر نياز داريم.
سردار رويانيان با اشاره به اينكه پمپ بنزينها در كشور بايد در ابعاد كوچك، متوسط و بزرگ احداث شوند افزود: متاسفانه شهركي در تهران داريم كه با 15 هزار نفر جمعيت حتي يك پمپ بنزين يا يك پمپ گاز هم ندارد!!
نهضت احداث جايگاه و ايستگاههاي پمپبنزين در كشور آغاز شده است
ايستگاههاي پمپ بنزين در شهركهاي مسكوني بيش از 500 خانوار با تسهيلات نصب ميشود
تعداد پمپهاي بنزين وگازوئيل ظرف يكسال 2 برابر و تعداد جايگاههاي CNG نيز به بيش از 3 برابر افزايش مييابد
رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت از آغاز نهضت احداث جايگاه و ايستگاههاي پمپبنزين در كشور خبر داد و گفت: شهركهاي مسكوني بيش از 500 خانوار بايد در كشور شناسايي و بايد با تسهيلات در آنها ايستگاههاي پمپ بنزين احداث شود.
وي با اشاره به اينكه براي توسعه CNG در كشور مشكلي وجود ندارد و اراده دولت بر اين امر است تصريح كرد: بر اساس مصوبه اخير ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت شمار پمپ بنزينها و پمپ گازوئيلها بايد ظرف يكسال دو برابر و تعداد جايگاههاي CNG نيز از 500 جايگاه كنوني با بيش از سه برابر افزايش به هزار و 800 جايگاه برسد.
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]