واضح آرشیو وب فارسی:فارس: علياحمدي در پاسخ به فارس: نشان ايثار ويژه معلمان فداكار در حال طراحي است
خبرگزاري فارس: وزير آموزش و پرورش گفت: نشان ايثار ويژه معلمان فداكار و ايثارگر در حال طراحي است كه هنوز به پايان نرسيده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، عليرضا علياحمدي در حاشيه همايش علمي «برنامه درسي ملي، چشم اندازها و راهبردها» كه امروز در اردوگاه شهيد باهنر تهران برگزار شد در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبني بر اين كه اهداي نشان ايثار براي معلمان فداكار در چه مرحلهاي است، گفت: براي ارتقاي منزلت معلمان و گراميداشت فعاليتهاي برتري كه فرهنگيان دارند، نشانهاي متفاوتي را مد نظر داريم كه بخشي از آن ها در قالب معلم نمونه و پژوهشگر نمونه به مرحله اجرا در آمده است.
وي در خصوص معلمان ايثارگر و فداكار نيز گفت: اين معلمان با شمع وجود خودشان، دانش آموزان را شكوفا مي كنند.
علي احمدي در خصوص اهداي نشان به معلم فداكار خراساني كه براي نجات جان دانش آموزش، فوت كرد، گفت: اهداي نشان به اين معلم فقيد در قالب نشان هاي دولتي پيشنهاد شده است. سالي يك بار كميته اهداي نشان هاي دولتي، ارائه اين نشان ها را بررسي مي كند كه وزارت آموزش و پرورش پيشنهادات خود را همراه با مستندات ارائه داده است.
* مردم نارسايي هاي آموزش و پرورش را به ما بگويند
وزير آموزش و پرورش در پاسخ به اين پرسش كه دوست داريد در هفته دولت به شما چه هديه اي بدهند، گفت: در هفته دولت عملكرد وزارت آموزش و پرورش و فرهنگيان را به جامعه عرضه مي كنيم و دوست داريم مردم نارسايي ها را به ما بگويند تا ما هم آويزه گوش قرار دهيم و كارهاي آموزش و پرورش بهتر از گذشته پيش رود.
وي در پاسخ به پرسشي ديگر مبني بر اين كه چه نمره اي به وزارت آموزش و پرورش مي دهيد، اظهار داشت: اجازه دهيد دانش آموزان به ما نمره دهند و ما به خودمان نمره ندهيم.
علي احمدي درباره دليل عملي نشدن طرح آموزش زبان انگليسي در مقطع ابتدايي افزود: اين را از متخصصان فن بپرسيد چرا كه كار كارشناسي مي طلبد.
* ديگر دانش آموزان ابتدايي مردود و سرخورده نمي شوند
علي احمدي در خصوص طرح ارزشيابي توصيفي اظهار داشت: در مورد سنجش اهداف نظام تعليم و تربيت، روش هاي مختلفي از كمي تا كيفي داريم.
وي ادامه داد: ارزشيابي توصيفي يكي از روش هاي ارزشيابي جامع با رويكرد كيفي است. در اين طرح در طول زمان، دانش آموز را توسط معلم و والدين رصد مي كنيم و امتيازدهي بگونه اي نيست كه كودكان مورد مردودي واقع شده و سرخورده شوند.
وزير آموزش و پرورش اضافه كرد: هدف اين طرح هدايت تحصيلي و كمك به شكوفايي استعدادهايي است كه دانش آموزان دارند و اصل بر اين است كه همه كودكان با رويكرد توصيفي به مرحله بالاي تحصيلي ارتقا پيدا كنند.
* نسخه هاي اوليه فلسفه آموزش و پرورش تدوين شد
علي احمدي به طرح برنامه درسي ملي اشاره كرد و گفت: مواردي كه در مورد برنامه درسي ملي در نظر داشتيم طي جلسات مختلف در ميان گذاشتيم و بحث كرديم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه در سال تحصيلي جديد مي توانيم شاهد تحول در آموزش و پرورش باشيم، اظهار داشت: قطعا در سالي كه توسط مقام معظم رهبري به عنوان سال نوآوري و شكوفايي ناميده شده است در آموزش و پرورش تحولات مختلفي را در حوزه هاي كاري تعقيب خواهيم كرد.
وزير آموزش و پرورش گفت: در شيوه هاي مديريتي در مقايسه با گذشته تفاوت هاي عمده اي وجود دارد ضن اين كه مدرسه را محور تصميم گيري قرار داديم و تعامل را با مدرسه بيشتر خواهيم كرد.
وي اضافه كرد: تعامل با دانش آموزان را در مشاركت در فعاليت هاي مدرسه به مرور خواهيم داشت ضمن اين كه در برنامه هاي تربيت معلم تحول ايجاد مي كنيم و در برنامه درسي ملي نيز پايه گذاري جديدي در حال انجام است.
علي احمدي ادامه داد: نسخه هاي اوليه فلسفه آموزش و پرورش تدوين شد و در مراحل تصميم گيري است.
* استفاده از فضاهاي ورزشي سازمان تربيت بدني براي دانش آموزان
وزير آموزش و پرورش در خصوص اختصاص امكانات ورزشي براي دانش آموزان گفت: براي ارائه امكانات ورزشي با سازمان تربيت بدني صحبت كرديم و موافقت شفاهي رياست جمهور را نيز گرفتيم تا امكانات سازمان تربيت بدني در زماني سازمان نياز ندارد براي تربيت بدني دختران و پسران دانش آموز استفاده شود.
وي در مورد شاداب سازي مدارس دخترانه نيز اظهار داشت: بايد در ساخت و سازهاي مدارس تمهيداتي را بينديشيم و محيطي را فراهم كنيم كه دانش آموزان دختر براي تحصيل و كسب تعليم و تربيت در محيط مدرسه مثل محيط خانه آزاد باشند.
انتهاي پيام/ز
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]